Şimdi Ara

SİTEM!.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam 5 senedir forumu takip ediyorum diyorsun hala google dan mı aratıyorsun.Donanımhaber otomobil genel bölümü sık kullanılanların ilk sırasında benim pc de.

O mesaj bana yazılsa gülüp geçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenman

quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

forumda bilen bilmeyen yorum yapar olmuş mesaj sayısını sırf attırmak için mesaj yazanlar dolmuş muhattap alacağın sözünü önemsiyeceğin kişileri bilmek gerek
    öyle herkezin lafına kem küm edip yüz buruşturacaksak forumun yarısını sopadan geçirmek gerekicek??
    merak ediyorum arada forumda anket yapıyor yaş sıralaması aylık gelir v.s. diye ?
    forumun yaş ortalaması kaç şu anda ? liseli doldu bulrası o yüzden pek umursamamakta fayda var diye görmekteyim çok kafana takıldıysa gel senide bayrata bırakayım doktora giderken de

iyi forumlar

aynen katılıyorum.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirkan47

quote:

Orijinalden alıntı: forumusr

adam dogru demis, neye kizdiniz ki?
    sonucta siz skoda'ya hakaret etmis
    skoda sahiplerini kucuk gormussunuz,
    o da size yanit vermis

1.adam dogru demis (Hayır abicim adam ne doğru dedi, ne yanlış dedi, hiçbirşey demedi sadece hakaret etti),
    neye kizdiniz ki?(dediğim gibi hakarete)
    sonucta siz skoda'ya hakaret etmis(Evet bunun için hayalimde bir skoda var değil mi)
    skoda sahiplerini kucuk gormussunuz(Ben buna HAYIR demiyorum HAŞA diyorum),
    o da size yanit vermis (Hayır abicim yanıt da vermemiş hakaret etmiş)

.............................................
    Ya arkadaş ben meseleye dikkat çekmek istedim yoksa benimde verilecek cevabım vardı. Şikayette etmedim. Arkadaşların bilinçli olması için yazdım. "Senin sözün ağzından çıkan değil karşıdakinin anladığıdır"
    Evet bunu biliyorum ama forumusr arkadaşımın dediği kadar da yanlış anlaşılmışsam skoda sahiplerinden özür diliyorum. Bunları forumun daha seviyeli kalmasını istediğim için yazdım.

haklisiniz, acikcasi yazdiklarinizi tekrar okudum,benimkisi zorlama bir yorum olmus
    kusuruma bakmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Hocam 5 senedir forumu takip ediyorum diyorsun hala google dan mı aratıyorsun.Donanımhaber otomobil genel bölümü sık kullanılanların ilk sırasında benim pc de.

O mesaj bana yazılsa gülüp geçerdim.

Benim açılış sayfamwww.google.com.tr. Sık kullanılanların en üstünde de bu forum geliyor.

• +1
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.