Hocam 5 senedir forumu takip ediyorum diyorsun hala google dan mı aratıyorsun.Donanımhaber otomobil genel bölümü sık kullanılanların ilk sırasında benim pc de.
O mesaj bana yazılsa gülüp geçerdim.
quote:
Orijinalden alıntı: greenman
quote:
Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL
forumda bilen bilmeyen yorum yapar olmuş mesaj sayısını sırf attırmak için mesaj yazanlar dolmuş muhattap alacağın sözünü önemsiyeceğin kişileri bilmek gerek öyle herkezin lafına kem küm edip yüz buruşturacaksak forumun yarısını sopadan geçirmek gerekicek?? merak ediyorum arada forumda anket yapıyor yaş sıralaması aylık gelir v.s. diye ? forumun yaş ortalaması kaç şu anda ? liseli doldu bulrası o yüzden pek umursamamakta fayda var diye görmekteyim çok kafana takıldıysa gel senide bayrata bırakayım doktora giderken de
iyi forumlar
aynen katılıyorum.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Mirkan47
quote:
Orijinalden alıntı: forumusr
adam dogru demis, neye kizdiniz ki? sonucta siz skoda'ya hakaret etmis skoda sahiplerini kucuk gormussunuz, o da size yanit vermis
1.adam dogru demis (Hayır abicim adam ne doğru dedi, ne yanlış dedi, hiçbirşey demedi sadece hakaret etti), neye kizdiniz ki?(dediğim gibi hakarete) sonucta siz skoda'ya hakaret etmis(Evet bunun için hayalimde bir skoda var değil mi) skoda sahiplerini kucuk gormussunuz(Ben buna HAYIR demiyorum HAŞA diyorum), o da size yanit vermis (Hayır abicim yanıt da vermemiş hakaret etmiş)
............................................. Ya arkadaş ben meseleye dikkat çekmek istedim yoksa benimde verilecek cevabım vardı. Şikayette etmedim. Arkadaşların bilinçli olması için yazdım. "Senin sözün ağzından çıkan değil karşıdakinin anladığıdır" Evet bunu biliyorum ama forumusr arkadaşımın dediği kadar da yanlış anlaşılmışsam skoda sahiplerinden özür diliyorum. Bunları forumun daha seviyeli kalmasını istediğim için yazdım.
haklisiniz, acikcasi yazdiklarinizi tekrar okudum,benimkisi zorlama bir yorum olmus kusuruma bakmayin
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Hocam 5 senedir forumu takip ediyorum diyorsun hala google dan mı aratıyorsun.Donanımhaber otomobil genel bölümü sık kullanılanların ilk sırasında benim pc de.
O mesaj bana yazılsa gülüp geçerdim.
Benim açılış sayfamwww.google.com.tr. Sık kullanılanların en üstünde de bu forum geliyor.
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme