Şimdi Ara

SİTEM!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.A. arkadaşlar ben bu forumu neredeyse 5 yıldır takip ederim. Severim. Bilgisayara oturup interneti açtığımda çoğu zaman google' a yazdığım şey "donanım haber oto" dur. Neden çünkü bu ortamı samimi buluyorum. % 99 umuz belki birbirini görmemiştir. Birimiz Kars'ta birimiz belki Edirne'dedir. Ama bunun önemi yoktur. Birinin otomobil konusunda başı sıkıştığında tecrübeli arkadaşlar veya abiler (Taner Göde abimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum) yardımcı olur, tavsiyelerde bulunur. Bazen otomobil geyikleri yaparız, ortamı samimi bulduğumuz için bazen hayallerimizi yazarız ki bunu gösteren konu başlıkları da vardır. Velhasıl-ı kelam biribirimizin kardeşiyiz.

Geçende Skoda Superb Combi konusuna, ileride bir skoda sahibi olursam ne tür değişiklikler yapacağımı yazmıştım.
    1-Amblemini değiştirmek(Hatta skoda'nın ambleminin hoş olmadığı ile alakalı bir konu açılmıştı)
    2-Skoda yazısını kaldırıp şirketin eski adını yazdırmak.(Laurin&Klement)

Evet belki hiç arabam olmayacak belki de sadece 2. eline sahip olacam ama işte herkesin sohbeti renklendirmek için yazdığı şeylerden ben de yazdım. Ama jay jay justified rumuzlu kişiye artık ne olduysa(skodanın isim hakkı ona ait herhalde) alıntıdaki cevabı yazmış.

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: Mirkan47

Gerçi konuyla alakası yok ama ...
    Allah izin verir de bir skoda sahibi olursam, kesinlikle o amblemi o arabada barındırmam(motorun korumalığının üstündeki dışında). Skoda ismini de(yaw abi hakikaten kulağa hoş gelmiyor) direkmen Laurin&Klement(Çift isimler her zaman daha karizmatiktir) olarak değiştiririm. Laurin&Klement amblemini(1904-1923) de biraz düzenler, ızgaranın üstüne, bagaj kapağına bir de direksiyona taktırırdım. Ha nasıl yapardım bilmiyorum ama bir yolu vardır muhakkak.
    Düşünsenize skoda yerine(ne yapayım arkadaş aklıma hep çarpık bacak geliyor)
    LAURIN&KLEMENT
    VAYY BEE!..
    (Not:ŞAHSİ fikrim, düşüncem veya hayalim. Artık ne derseniz)

"Bi' doktora görün derim."

Arkadaş bir doktora görün yazmış. Kardeşim zaten konuların bazılarını ciddiye alırsan doktorluk(Örn: Vitesi Çat diye 4'e atmak, Uçmak, kaçmak daha bir sürü geyik). Adı üstünde muhabbet.

Bu DH kardeşliğine sığmaz. Eğer yazdığımı beğenmediysen cevap yazmazsın. Hakarete ne gerek var?
    Ben de sana hakaret edebilirdim . Şikayet de edebilirdim ama etmiyorum diğer DH Kardeşler de okusun istedim. Ben de gerçek ortamda oto muhabbeti yapamadığım için "Sanal ortamdaki Gerçek Kardeşlerimle" yazışıyorum.

Eğer haksızsam yazın.
    Yok eğer haklıysam desteğiniz için "+1" lerinizi bekliyorum.

• + 1 haklısınız ve affınıza sığınarak yazıyorum.

Hakarete gerek yok ama, yazınızı okurken benim de içimden geçen söz arkadaşın dediği oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 9 Haziran 2011; 9:20:10 >
  • Haklısın ama hocam fazla takma kafana, bak ne güzel kaç yıldır takip ediyorum demişsin dilin kemiği olmadığ gibi artık herkeste internette var maalesef canı sıkılan kendince stres atacak tarzda karşıda ki insanın kırılıp kırımayacağını hiç düşünmeden yazabiliyor..
  • "FİKİR"lere saygı duymak gerekir yoksa bizim de fikirlerimiz var değil mi?

+1

Ayrıca arkadaşın yazdığı ifadeye alınıp buraya da konu açmanın gereği de yoktu.(Bu da benim fikrim :) )
  • kaale alma kardeş,kafana takma hiçbişeyi,he de geç,canını çok sıkarsa da benim gibi bloklarsın olur biter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 8 Haziran 2011; 9:27:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

kaale alma kardeş,kafana takma hiçbişeyi,he de geç,canını çok sıkarsa da benim gibi bloklarsın olur biter..

+1 bu kadar basit
    hiç kafana takma kimseyi boşver
  • he de geç kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum sitesi yapsam ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx
    he de geç kardeş.

+1
  • Sw skoda benim de hoşuma giden bir model.eğer alırsanız aracı ve dediğinizi yaparsanız,mutlu olurum.Çünkü bende aynı şeyleri uygulamak isterdim.Hakaret olmadıktan sonra herkes istediğini yazabilmeli...
    +1
  • Teşekkürler
  • Arkadaş canın arabana ne yazmak istiyorsa onu yaz,milletin gözünün içine sokmayacak şeklide estetik olduktan sonra çokda tatlı durur,ayrıca abes de durmaz doktorlukta olunmaz,buna araç kişiselleştrime denir,Amerikada bu tip uygulamalar pik yapmştır dünyaya yayılmıştır,benimde bir porshe um olsa buna spesifik bir body kit taksam profesyonel tarz arkasına design by bilmemne yazsam merkayı fanatikleri araca eblek eblek bakmaz,niye bu kadar doktorluk tarzı yorumlar yazılmış anlamadım
  • sanal alemde millet birbirine sallıyor küçük çocuk gibi takmayacaksın yoluna bakacaksın zaten doğru düzgün cevap veren DH forumdaşlarımız var onları dinle, tartış, bilgi edin
  • bukadar alıngan olma..Aslında haklısın ama inan neler neler yazılıyor kimi zaman onların yanında bu bişey değil
  • Haklısın hemşerim(Mardinliyim ama 5 sene KTÜ de okudum. Hemşeri sayılırız) ama ne bileyim insan hazmedemiyor.
  • hocam kafaya takmaya gerek yok, sonuçta harmanlanmış bir ortam var burda. içinde cem yılmaz özentiside çıkar, otto usta taklitçiside. zaten bizim milletimizde mizah başkasına hakaret ederek yapıldığında daha çok tutulduğundan herkeste bu yönde bir eğilim var.

mesela bir arabayı kötülemek istiyorsan, "lada gibi araba maşşallah, şahin bundan iyi gider" demek yeterli oluyo buda farzı kelam mizah oluyo.
    gerek yok böyle takıntılara zira bu kişinin çok özene bezene yazdığı bir yazıya, yazacağınız 2 kelimelik bir mizahi yorumda aynı şekilde oda bozulacaktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirasa -- 8 Haziran 2011; 11:02:59 >
  • forumda bilen bilmeyen yorum yapar olmuş mesaj sayısını sırf artırmak için mesaj yazanlar dolmuş muhattap alacağın sözünü önemsiyeceğin kişileri bilmek gerek
    öyle herkezin lafına kem küm edip yüz buruşturacaksak forumun yarısını sopadan geçirmek gerekicek??
    merak ediyorum arada forumda anket yapıyor yaş sıralaması aylık gelir v.s. diye ?
    forumun yaş ortalaması kaç şu anda ? liseli doldu bulrası o yüzden pek umursamamakta fayda var diye görmekteyim çok kafana takıldıysa gel senide bayrata bırakayım doktora giderken de

iyi forumlar

edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GitarxtanbuL -- 8 Haziran 2011; 11:37:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

"FİKİR"lere saygı duymak gerekir yoksa bizim de fikirlerimiz var değil mi?

+1

Ayrıca arkadaşın yazdığı ifadeye alınıp buraya da konu açmanın gereği de yoktu.(Bu da benim fikrim :) )

postkasar sanacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

forumda bilen bilmeyen yorum yapar olmuş mesaj sayısını sırf attırmak için mesaj yazanlar dolmuş muhattap alacağın sözünü önemsiyeceğin kişileri bilmek gerek
    öyle herkezin lafına kem küm edip yüz buruşturacaksak forumun yarısını sopadan geçirmek gerekicek??
    merak ediyorum arada forumda anket yapıyor yaş sıralaması aylık gelir v.s. diye ?
    forumun yaş ortalaması kaç şu anda ? liseli doldu bulrası o yüzden pek umursamamakta fayda var diye görmekteyim çok kafana takıldıysa gel senide bayrata bırakayım doktora giderken de

iyi forumlar

aynen katılıyorum.
  • konu ile alakalı değil ama neden donanımhaber e girerken google kullanıyorsunuz.bu davranışı yapanları anlamıyorum. Çevremde de oldukça fazla. Zaten bir kaç kez girdikten sonra nolmal adres çubuğunda d ve o yu yazsanız çıkacak.Her yere google ile girmenin mantığı ne? Bu da benim sitemim
  • +1
    Dün de biri veda ediyordu...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.