Şimdi Ara

SİTEM!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesele hazır cevaplılıksa merak etmeyin benim de aklıma birkaç cevap geldi gelmesine de gerek yok atışmaya. Evet haklısınız alıngan olmaya gerek yok ama internette en çok moral bulduğum mekanlardan birinde moralim bozuluyorsa alıngan olurum. Başka bir forum olsaydı he deyip geçerdim zaten.
  • +1 boşver gitsin bende bi yorum yazıyorum allahım yok terbiyesizlik yok şu birr ata sözü kullandım ve kendi memleteimde çok söylenir . Araca sahip olmayan arkadaşlar o markanın sanırsınız özel paralı yazarları . Markaya da laf yoktu da neyse boş adamlar boş yazar engelle yorumlarını görme
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

forumda bilen bilmeyen yorum yapar olmuş mesaj sayısını sırf artırmak için mesaj yazanlar dolmuş muhattap alacağın sözünü önemsiyeceğin kişileri bilmek gerek
    öyle herkezin lafına kem küm edip yüz buruşturacaksak forumun yarısını sopadan geçirmek gerekicek??
    merak ediyorum arada forumda anket yapıyor yaş sıralaması aylık gelir v.s. diye ?
    forumun yaş ortalaması kaç şu anda ? liseli doldu bulrası o yüzden pek umursamamakta fayda var diye görmekteyim çok kafana takıldıysa gel senide bayrata bırakayım doktora giderken de

iyi forumlar

edit: imla hatası

+1
  • çok ağır bişey söylediğini düşünmüyorum ben, bence fazla alınganlık göstermişsiniz, gel kardeşim beraber gidelim diyebilirdiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

konu ile alakalı değil ama neden donanımhaber e girerken google kullanıyorsunuz.bu davranışı yapanları anlamıyorum. Çevremde de oldukça fazla. Zaten bir kaç kez girdikten sonra nolmal adres çubuğunda d ve o yu yazsanız çıkacak.Her yere google ile girmenin mantığı ne? Bu da benim sitemim

Unutmazsam artık öyle yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirkan47
    Eğer haksızsam yazın.
    Yok eğer haklıysam desteğiniz için "+1" lerinizi bekliyorum.

Keşke kendisine pm ile ulaşsaydın. Bu yaptığın, arkadaşı bize şikayet ediyormuşsun gibi algılandı bende. Biri ile sorun yaşarsan önce onunla iletişime geçmen gerekir , bizimle değil

Bu da benim fikrim
  • Evet ama bu kşi "ER" değil ki, "YARBAY" kendi üslubunu o da biliyor.
  • forumda fikrini beyan eden üyelere, fikrini beğenmedik diye hakaret etmek, küçük düşürücü davranış içine girmek zorunda değiliz.
    hiç kimseyede bu hakkın verildiğini sanmam, hakkı olduğunu inananlarda yanılgı içindedirler.
    arkadaşın logo ilgili yorumunu bende okumuştum...banada manasız gelmişti ama yorumumu klavyeden göndermeye gerek duymamıştım.

bazı üyeler sevmedikleri yazıların altına hemen ince nüanslı karsındakini incitici bir kaç cümle yazıveriyorlar.
    yorum hoşumuza gitmediyse, saçma geldiyse gülüp geçebiliriz. her şeyede cevap yazmak zorunda da değiliz.

durum için normal diyen arkadaş(lar)a şaşırmamakta elde değil.
  • Cumartesi günleri yazdığım mesajlarda agresif olabilirim. Bir çoğu yazın bu güzel günlerinde evinde dinlenirken ben işimin başında ve sinirli oluyorum.
  • Abicim bu sitede bi bölüm var adı 'KONU DIŞI' vay ki ne vay. Sakın oraya konu falan açma.
  • +1
    hocam takma kafana boşver biz muhabbete devam ederiz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

forumda bilen bilmeyen yorum yapar olmuş mesaj sayısını sırf artırmak için mesaj yazanlar dolmuş muhattap alacağın sözünü önemsiyeceğin kişileri bilmek gerek
    öyle herkezin lafına kem küm edip yüz buruşturacaksak forumun yarısını sopadan geçirmek gerekicek??
    merak ediyorum arada forumda anket yapıyor yaş sıralaması aylık gelir v.s. diye ?
    forumun yaş ortalaması kaç şu anda ? liseli doldu bulrası o yüzden pek umursamamakta fayda var diye görmekteyim çok kafana takıldıysa gel senide bayrata bırakayım doktora giderken de

iyi forumlar

edit: imla hatası

Burası süper olmuş

Konuya gelince alınganlıga gerek yok.Muhattap olma dersin olur biter.

Geçen bende de oldu.Vw lehine bir yorum yaptım.Arkadşaın biri çıktı koca bir paragraf sen nasıl bir adamsın iğreniyorum falan bişeyler dedi.Sinir küpü oluyorum dedi.Sonra bilirsiniz arjen533 mü ne sayılı kısmı tam hatırlayamadım şimdi forumdan ayrılıyorum dedi.Bende konusuna girdim.Hocam sinirlerini bozduysam özür dilerim hoşöakal dedim.Sonra o da bana pm attı bende özür dilerim dedi.Olay çözüldü

Yani kafaya takılacak bişey yok.

• adam dogru demis, neye kizdiniz ki?
    sonucta siz skoda'ya hakaret etmis
    skoda sahiplerini kucuk gormussunuz,
    o da size yanit vermis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumusr -- 8 Haziran 2011; 15:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumusr

adam dogru demis, neye kizdiniz ki?
    sonucta siz skoda'ya hakaret etmis
    skoda sahiplerini kucuk gormussunuz,
    o da size yanit vermis

1.adam dogru demis (Hayır abicim adam ne doğru dedi, ne yanlış dedi, hiçbirşey demedi sadece hakaret etti),
    neye kizdiniz ki?(dediğim gibi hakarete)
    sonucta siz skoda'ya hakaret etmis(Evet bunun için hayalimde bir skoda var değil mi)
    skoda sahiplerini kucuk gormussunuz(Ben buna HAYIR demiyorum HAŞA diyorum),
    o da size yanit vermis (Hayır abicim yanıt da vermemiş hakaret etmiş)

.............................................
    Ya arkadaş ben meseleye dikkat çekmek istedim yoksa benimde verilecek cevabım vardı. Şikayette etmedim. Arkadaşların bilinçli olması için yazdım. "Senin sözün ağzından çıkan değil karşıdakinin anladığıdır"
    Evet bunu biliyorum ama forumusr arkadaşımın dediği kadar da yanlış anlaşılmışsam skoda sahiplerinden özür diliyorum. Bunları forumun daha seviyeli kalmasını istediğim için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirkan47 -- 8 Haziran 2011; 16:19:44 >

• Tamamen sapkın bır sozlukten kopup gelen veledızyak etkıye yakalanmıs bır grup yazıyor bu tur cevapları ben 2002 yılından berı bu forumu takıp edıyorum 2004 yılından berı uyeyım ancak bu kadar takoz kullanıcı ve bu kadar sapkın mesajlar yazılıp yorumlar yapıldıgını daha gormedım ıyısımı gormemezlıkten gelın bana sacma cevap verıldıgınde eglensın sabi sübyan diyorum tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Tamamen sapkın bır sozlukten kopup gelen veledızyak etkıye yakalanmıs bır grup yazıyor bu tur cevapları ben 2002 yılından berı bu forumu takıp edıyorum 2004 yılından berı uyeyım ancak bu kadar takoz kullanıcı ve bu kadar sapkın mesajlar yazılıp yorumlar yapıldıgını daha gormedım ıyısımı gormemezlıkten gelın bana sacma cevap verıldıgınde eglensın sabi sübyan diyorum tavsiye ederim

+1

En iyisi takmamak. Hayatta takacak o kadar çok şey var ki. DH de yazıma alaylı cevap verildi diye bunu dert edersem vay benim halime :)
  • Hakarete varan yorumlar zaman zaman okuyoruz, birisi şu aracı aldım dediğinde bile, o parayı o arabaya verecek kadar salak değilim gibi absürd yorumlar da görüyoruz. Ancak arkadaşın size yaptığı yorumda, o kadar da ciddiye alınıp kızılacak, böyle başlık açmayı gerektirecek birşey göremiyorum. Kötüye yormak yerine Ti'ye almış diye düşünmek lazım yorumu sadece bundan ibaretse.
  • quote:

(Not:ŞAHSİ fikrim, düşüncem veya hayalim. Artık ne derseniz )

Marka logosuyla kafayı bozduğunu görünce, ben de bi' doktora görün dedim. Her şeye küsüp gitmeyin, bu aralar moda oldu iyice.

Herkese iyi forumlar.
  • Arkadaşım tamam belki biraz haklı olabilirsin ancak bu kadar alınganlığa da gerek yok.Size terbiyesizce,seviyesizce bir şey dense tamam anlarım.

Ayrıca bu sıralar herkese bir alınganlık geldi,herkese foruma küsüyor yada ayrılıyor nedendir anlamadım.
  • Yaprak Dökümü.

:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.