Şimdi Ara

Sitem bir türlü indexlenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Site adresi vermek doğru değil belki ama sorunun çözümünde yardımcı olması adına vermem gerekecek.
    www.yerindehizmet.com
    Sorun şu ben bu siteyi yaklaşık 1 ay önce hazırladım ve türk ticaret net üzerinde host yapılıyor.
    Fakat sitenin tam adını bile yazsam hiç bir arama motoru tarafından bulunamıyor.
    Kafayı yemek üzereyim. Indexlemeyi zaten yapmıyor onu anladımda domaini niye hiç bir arama motoru göstermiyor onu anlamadım. Üstelik google a da reklam verdim hemde günlük yüksek bir bütçe ile ve ödemeyi kredi kartı ile peşin peşin yaptım ama sponsor bağlantılarda bile göstermiyor.
    Rica etsem yardımcı olursanız sevinirim. Eğer sitenin içeriği ile alakalı ise değiştireceğim ama bilemiyorum.

• Siteniz asp üzerine kurulmuş ve SEO anlamında eksiklikleri var sanırım.Eğer sitenizin Google tarafından indekslenmesini istiyor ve istediğiniz bir kelimede arama sonuçlarında ilk sayfada yer almasını istiyorsanız size yardımcı olabilirim.
  • Merhaba!.Siteniz in eğer para verdiğiniz halde inekslenmiyorsa goog'la mesaj atın derim .Mesaj atmadan önce seo olsun olmasın sonucta indekslenen sitelerin hepsi seo kullanmamaktadır.Siz sadece meta taglarini yazdıysanız yeterli.Onun dısında indeksleme acısından sitelerinizi önce googleurl'e kayıt yapınız sonra ise dmoz 'a kayıt yaptırın.İndekslenmez ise özel'den gelin.Yardımcı olayım
  • bu domain artık şahsıma aittir bunu bildirmek için foruma üye oldum ama yönetime nasıl ulaşabileceğimi bilmiyorum o yüzden buraya yazıyorum rica etsem bu konuyu ve domainle ilgili başka yazı varsa kaldırır mısınız. şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.
  • https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=tr

kayıt ol veya giriş yap oradaki adımları takip et sitenin sitemap yok ise hazırla ve oraya google yukarıdaki sayfadan bildir.

seo geniş bir şeydir öncelikle buradan başayabilirsin vewww.wmaraci.com ile seo analiz tıklarak eksiklerini görebilirsin. Değerler bazen yanlış cıkabiliyor dogru bılıyorsan yaptıgın seyı oradaki bilgileri onemseme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgasonmez87 -- 14 Ağustos 2014; 13:44:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.