Bildirim
sitem hakkında ilantr.com
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eline sağlık gerçekten çok güzel olmuş -
güsel olmuş -
Güzel Çalışma -
sade va anlaşılır bir tasarım, güzel olmuş. ancak girişteki resim biraz karmaşık kalmış, daha yumuşak geçişli bir efekt verebilirisin -
Çok Güzel.Darısı başıma. -
Sitede koskocaman bir eksik var.
Büyük ilan potansiyeli olan Emlak neden yok?
-
quote:
Orjinalden alıntı: tuti
Sitede koskocaman bir eksik var.
Büyük ilan potansiyeli olan Emlak neden yok?
siteyi acmadim diye eklememistim eksik kategoriler var evet haklisin hemen koyayim :D
aslinda yakinda bana yardim edecek moderatorler gerecek eheh :D
bu arada bilgisayar ve donanim uzerin cok guzel bi fikir var onu da yapacam :D
edit: yorumlayanlara tesekkurler :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilencekic -- 11 Nisan 2006; 17:07:01 > -
dostum site hoş olmuş ama birkaç şey söylemek istiyorum..
ortaya, seçtiklerimiz altına yeni eklenen ürünler diye bir blok açabilirsin [aynen vitrin yapısında]
ayrıca sağa da vitrinin altına, belli başlı önemli konulardan rastgele ilanlar gösterilebilir.. mesela bilgisayar, otomobil yada ev..
sol tarafa, güvenliği üstüne son yazılan yorumlar eklenebilir... ve hemen altına da ilanverenlerin şikayetleri için ufak bir formmail konulabilir..
bunlar benim aklıma gelenler.. başarılar dilerim.. -
bence sitene domain satış bölümü de koy siten gayet güzel ve sade... burdaki arkadaşlar domain satışa ilgi gösteririler -
quote:
Orjinalden alıntı: SchzophreniC
dostum site hoş olmuş ama birkaç şey söylemek istiyorum..
ortaya, seçtiklerimiz altına yeni eklenen ürünler diye bir blok açabilirsin [aynen vitrin yapısında]
ayrıca sağa da vitrinin altına, belli başlı önemli konulardan rastgele ilanlar gösterilebilir.. mesela bilgisayar, otomobil yada ev..
sol tarafa, güvenliği üstüne son yazılan yorumlar eklenebilir... ve hemen altına da ilanverenlerin şikayetleri için ufak bir formmail konulabilir..
bunlar benim aklıma gelenler.. başarılar dilerim..
tesekkurler.
Son eklenen urunler i ekleyeyim evet dogru diyorsun.
Guvenlik kismina basinca aslinda iletisim formu aciliyor istek sikayet reklam ve diger secenekli
tiklayip bakabilirsin
ayrica rasgele gelen urun kismida koyayim onuda guzel durur.
tesekkur tekrar
-
quote:
Orjinalden alıntı: soybelli
bence sitene domain satış bölümü de koy siten gayet güzel ve sade... burdaki arkadaşlar domain satışa ilgi gösteririler
hemen koyuyom -
Çok güzel bi tasarımı var çok güzel sade ve hoş -
Terlemeden gezecez sitende.Valla dinlendirici,huzurlu,güvenilir ve güven verici.
Başarılar... -
Oldukça güzel olmuş.
Ellerine sağlık -
çok saolun valla :)
açınca artık söleyim donanimhaberci arkadaşlar birazda oraya eklesinler :D eheh
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X