Şimdi Ara

sitemi yayınlayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sitemi yayınlayacağım fakat bedava yer veren siteler çok sayıda var. Bunları seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Önerebileceğiniz bedava yer veren bir site söyler misiniz? Son olarak dosyalarımızı upload ettikten sonra yapmam gereken ayarlar olacak mı?

• www.kayyo.com
  • funpic.org
  • someee.com olabilir
    ftp uplod edersin ama ben some sevmiyom 1 kac hafta sonra siteyi kaptiolar bende tek olyo bilmem

adres bilgileri saliyom belki ondan dir...

http://games.ws.tc/index.html
  • sizce atspace ve kayyo nasıl? + ve - yönleri neler
  • bence en iisiwww.funpic.org
  • Arkadaşlar ücretsiz hostingler arasında benim tavsiyem ;www.websamba.com hem ftp destegi var hem 50 mb alan veriyor asp,asp.net ve php destekliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİTEME HTML KOD NASIL EKLERİM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • atspace i tercih ettim ama şifre henüz gelmedi. şifre hemen gelmiyor mu acaba? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • bu ücretsiz hostingler için biçözüm bulmak lazım
    Hergun aynı konu çünkü
    ve benimde cevap aynı:
    Ücretsiz e hayır! yarın bugun gelip ben ücretsiz host aldım reklamı nasıl kaldırırım yada host çkötü yada ismi güzle değil dememeniz için azcık paranıza kıyıp ücretli almalısnız.

Ayrıntılı bilgi için msn im altta
  • quote:

Orjinalden alıntı: lynx23

bu ücretsiz hostingler için biçözüm bulmak lazım
    Hergun aynı konu çünkü
    ve benimde cevap aynı:
    Ücretsiz e hayır! yarın bugun gelip ben ücretsiz host aldım reklamı nasıl kaldırırım yada host çkötü ya
    da ismi güzle değil dememeniz için azcık paranıza kıyıp ücretli almalısnız.

Ayrıntılı bilgi için msn im altta

Reklam için reklam kaldırma kodları var, host için yeni bir tane yaparsın değiştirirsin, isim için yönlendire girip sitenin güzel bir isime yönlendirirsin önce bedavayla başlayacağınız koçlar sonra paralı alırsın.

• tamam da bedavalardan hangisiyle başlasak.Bari onu da söyleseydin.Hangisinin reklamını kaldıran kod var? ona göre yapalım.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.