Bildirim
sitemi yayınlayacağım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
www.kayyo.com -
funpic.org -
someee.com olabilir
ftp uplod edersin ama ben some sevmiyom 1 kac hafta sonra siteyi kaptiolar bende tek olyo bilmem
adres bilgileri saliyom belki ondan dir...
http://games.ws.tc/index.html -
sizce atspace ve kayyo nasıl? + ve - yönleri neler -
bence en iisiwww.funpic.org -
Arkadaşlar ücretsiz hostingler arasında benim tavsiyem ;www.websamba.com hem ftp destegi var hem 50 mb alan veriyor asp,asp.net ve php destekliyor -
atspace i tercih ettim ama şifre henüz gelmedi. şifre hemen gelmiyor mu acaba? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. -
bu ücretsiz hostingler için biçözüm bulmak lazım
Hergun aynı konu çünkü
ve benimde cevap aynı:
Ücretsiz e hayır! yarın bugun gelip ben ücretsiz host aldım reklamı nasıl kaldırırım yada host çkötü yada ismi güzle değil dememeniz için azcık paranıza kıyıp ücretli almalısnız.
Ayrıntılı bilgi için msn im altta -
quote:
Orjinalden alıntı: lynx23
bu ücretsiz hostingler için biçözüm bulmak lazım
Hergun aynı konu çünkü
ve benimde cevap aynı:
Ücretsiz e hayır! yarın bugun gelip ben ücretsiz host aldım reklamı nasıl kaldırırım yada host çkötü ya
da ismi güzle değil dememeniz için azcık paranıza kıyıp ücretli almalısnız.
Ayrıntılı bilgi için msn im altta
Reklam için reklam kaldırma kodları var, host için yeni bir tane yaparsın değiştirirsin, isim için yönlendire girip sitenin güzel bir isime yönlendirirsin önce bedavayla başlayacağınız koçlar sonra paralı alırsın.
-
tamam da bedavalardan hangisiyle başlasak.Bari onu da söyleseydin.Hangisinin reklamını kaldıran kod var? ona göre yapalım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X