Arkadaşlar içinbde DownLoad Hazır Kodlar Forum, Chat, Oyun, TopList, Haberler Rüya Tabirleri bölümü olan bir site yapıyorum fakat isme karar veremedim ilk an wap sokağıydı ama ad içerik alakasızdı sizce ne olsun adımız ve sloganınıda yazarsanız sevinirim.
hiç açma daha iyi bildiğimiz şeyler bi düşün insanlar senin sitene neden gelsin sende olanların zaten hepsi diğer sitelerde war farklı bi şeyler üret birde sen böle ismi ne olsun gibi sorular sorarasan baştan kaybetmiş olursun herşeyi kendin yaparsan iyi olur.
Şimdi ama bir düşün insan hazır kod sitesine giriyor sadece onu buluyor ama benimkine girdiğinde daha çok şey bulma imkanı var.
freeehostta mı barındırcan siteni?
8-10 tane editör bulunduramayacaksan hiçbir anlamı yok. Belli bir konuya yoğunlaşman daha iyi olur. Benim sitemde herşeyi bulacaklar diyorsun ama örneğin hazır kodlar bölümünü, sırf bu iş için yapılmış bir site kadar geniş ve güncel tutabilecek misin. Aynı şekilde oyun bölümünde son oyunları sürekli takip edebilecek misin? Ben sağdan soldan çalar çırpar toplarım diyorsan senin bileceğin iş. Ben açıkçası böyle bir siteye girmem. Harcadığın zamana yazık
Ama bence bir sitede herşeyi bulmak bence hiçbirşeyi tek anlamıyla bulamamaktır. Mesela rüya tabirleriyle hazır kodun alakası nedir.
Bence sadece web tasarım üzerine bir site yaparsan -temel düzeyden itibaren herkesin faydalanacağı-
Bu forumdan da zaten milletin hangi sorunlarla karşılaştığını takip edebilirsin çok güzel olmaz mı?
arama motorunu kullanmak için yahoo ya mı gidersin google ye mi herşeyin sadesi güzeldir tek birşeye yönel o konuda siteni geliştir ki o nu arayan herkez sana gelsin google nin felsefesi böyle herşeyin sadeleşmiş biçimi daha iyidir (bence)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme