Şimdi Ara

sitenin en başındaki boşluk...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sitemin en başındaki boşluğu bir türlü yok edemedim...sayfa açılanca en üstte bir satırlık boşluk oluyor..bunu nasıl kaldırabilirim...site:okanispir.com

• <body topmargin="0">
  • Ben bir şey sormak istiyorum bu site gerçekten html mi ?
  • introdan sonra html e atlıyor.
    http://www.okanispir.com/main.html
  • @tuti

html olduğunu gördüm ama merak ettiğim şey bir hayli fazla olması nedeni ile sayfaları nasıl yönetmeye çalışıldığı. Birde çok incelemedim ama css ler external bir dosyada değil, sayfa içlerinde...

Yönetmek için siteyi arkadaşa Allah sabırlar versin diyorum. Yoksa acaba biz mi çok tembelleştikte bana mı artık zor geliyor html sitelerin yönetimi
  • x files benim sorum üstteki boşluktu..sen neden css ye taktın..bu kişisel bir sayfa..anlacağın yüzlerce sayfa olmayacak...veee sitenin şablonundan css yi ayarlamak zor değil..içerik de varsın karışık olsun...yardımcı olan arkadaşlara çoook teşekkürler....
  • @kanocan

sonuçta

<body topmargin="0"> ile

yukarıdaki yani head tagları arasında
    body {
    margin : 0 0 0 0;
    }
    yada
    body {
    margin : 0 ;
    }

arasında hiç bir fark yok; yazdığınız css kodları için söyledim. Her sayfanızın içerisinde css kodları mevcut.

Alınganlık gösterecek bir şey yok. Ben zaten cevap verilmiş bir soruya cevap vermek gibi bir kabalıkta bulunamam hele ki cevap doğru ise... Neyse uzatacak bir şrey yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.