Arkadaslar ben flash cs3 kullanarak bi site tasarladim bitti elimde .fla ve .swf olarak duruyo ve calisir durumda )) fakat bu siteyi nasil hostlarim ve domain olayini nasil halledicegimi bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim ... siteyi tek flash dosyasi olarak hazirladim. hosting ve alan adi almak icin alanadi.com.tr sitesini dusunuyorum yada daha ii bi yer onerirseniz orasida olabilir..
Alan adı tescili ve barındırma hizmeti konusunda yardımcı olmak isteriz.
Uptime Oranımızı Kontrol Etmek için Lütfen Tıklayınız
Firmamız Hakkında yapılan yorumlar için Lütfen Tıklayınız
Msn:info@lemanhost.com
Saygılarımla; Gökhan Canbazoğlu Web: LemanHost I.H. | Business Solutions Email Adreslerimiz : info@lemanhost.comdestek@lemanhost.com Mustafa Kemal Bulvari Aspart A/3 Bodrum/MUGLA Telefon: +90 (252) 387 57 09 | Faks: +90 (252) 387 57 09 Vergi Dairesi No: 8940118355 | Ticaret Sic. No:582401-529983 T.C Telekomünikasyon kurumu yer sağlayıcı faliyet belgesine sahip'tir.(YS No:686)
sitenizde trafik siniri olarak 1-4-10 gb gibi bilgiler vermissiniz bu trafik limiti aylik mi yoksa yillik olarak mi hesaplaniyor??
Trafikler aylık olarak hesaplanmakta'dır.
destek@hobihost.com ekleyin yardımcı olalım efendim.
destek@ebahost.net tecrübemizden faydalanın
9.99# dan başlayan hosting paketlerimizi, VPS, Kiralık sunucu paketlerimizi sitemizden inceleyip online satın alabilirsiniz... www.domain34.com
NOT: Hesaplar anında aktif olmaktadır. %100 müşteri memnuniyeti ile 30 gün para iade garantisi altında satın alabilirsiniz.