benim acil yardıma ihtiyacım var; iş yerinde ki odamda 5 tane bilgisayar var ancak bunlardan sadece 2 tanesi ethernet kablosuyla internete bağlı yani odad sadece 2 tane ethernet fişi var ve bunlardan birine ben hub bağlayıp diğer makinalarında internete bağlanmasını istiyorum. bunu nasıl yaparım,performansı nasıl olur,bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: abuzehr benim acil yardıma ihtiyacım var; iş yerinde ki odamda 5 tane bilgisayar var ancak bunlardan sadece 2 tanesi ethernet kablosuyla internete bağlı yani odad sadece 2 tane ethernet fişi var ve bunlardan birine ben hub bağlayıp diğer makinalarında internete bağlanmasını istiyorum. bunu nasıl yaparım,performansı nasıl olur,bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
10-15 TL'ye alacağınız 8 portlu bir switchi odaya gelen ethertet hatlarından birine takarsınız. Odadaki bilgisayarları ethernet kablosu ile switche takarsınız. Bu şekilde tüm bilgisayarlara internet dağıtmış olursunuz. İnternet kullanımı açısından performans sorunu olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme