Şimdi Ara

Sivasspor Fenerbahçe (Uzak Durun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu maçı arkadaşla oynamasaydık direk 1 oynucakdım ama 1.0ç verdim.eğer biraz anlıyorsam Fener bu maçı sittin sene alamaz

tabi yanılabilirimde sonra muhahalar uçuşmasın uyarayım dedim

• kuponda değişiklik oldu direk sivasa oynucaz.yatarsak büyük okyanusda yatalım porsukda değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonda-adnoN

kuponda değişiklik oldu direk sivasa oynucaz.yatarsak büyük okyanusda yatalım porsukda değil
    sivas reyizz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

sivas reyizz

Alıntıları Göster
    valla arkadaşıda zor ikna ettim.yatarsam akşama forumda , arkadaşda vay halime
  • quote:

valla arkadaşıda zor ikna ettim.yatarsam akşama forumda , arkadaşda vay halime

Alıntıları Göster
    hocam ortak kupon zor iştir ben bi kez yaptım karşı tarafla uyuşmadık ben 1 diyom o 2 diyo dedim iptal et şu kuponubenim tahminler tuttu 35 aldım onun tahminler yattı babayı aldı

• quote:

hocam ortak kupon zor iştir ben bi kez yaptım karşı tarafla uyuşmadık ben 1 diyom o 2 diyo dedim iptal et şu kuponubenim tahminler tuttu 35 aldım onun tahminler yattı babayı aldı

Alıntıları Göster
    o 4 maçın hepsini ben yaptım.bundada kişi başı 100 alcakdık dedim gel sivasa oynuyalım 200 alalım .cocugunda son parası benım ıcın sorun yok ama inş yatmayız

• quote:

o 4 maçın hepsini ben yaptım.bundada kişi başı 100 alcakdık dedim gel sivasa oynuyalım 200 alalım .cocugunda son parası benım ıcın sorun yok ama inş yatmayız

Alıntıları Göster
    hahaha açgözlülük kurbanı olmazsınız umarım ben sana değilde o çocuğa acırım öyle bi durumda

• quote:

hahaha açgözlülük kurbanı olmazsınız umarım ben sana değilde o çocuğa acırım öyle bi durumda

Alıntıları Göster
    ya tabi kimseyi burdada yanıltmak istemem ama yatarsa kuponu koyarım yalan değil gerçekden oynucaz

günün en banko maçı bana bu geliyor oynamassam içimde kalır valla Fenerliyim bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nonda-adnoN -- 4 Eylül 2010; 12:17:02 >

• quote:

ya tabi kimseyi burdada yanıltmak istemem ama yatarsa kuponu koyarım yalan değil gerçekden oynucaz

günün en banko maçı bana bu geliyor oynamassam içimde kalır valla Fenerliyim bide

Alıntıları Göster
    inş tutar o zaman hacı bugünde güzel maçlar yokki ya yanına 2-3 maç koyup basalım desek

• quote:

inş tutar o zaman hacı bugünde güzel maçlar yokki ya yanına 2-3 maç koyup basalım desek

Alıntıları Göster
    bayadır oynamıyodum başladım bakalım yine ısınma olcak bugün inş tutar kişi başı 200 olcak
  • quote:

bayadır oynamıyodum başladım bakalım yine ısınma olcak bugün inş tutar kişi başı 200 olcak

Alıntıları Göster
    bizim kupon yattı zaten ama Fenerde çakıyo kötü bir gün oldu zaten arkadasda agzıma ...

• quote:

bizim kupon yattı zaten ama Fenerde çakıyo kötü bir gün oldu zaten arkadasda agzıma ...

Alıntıları Göster
    Fenerin kadrosu eksik tamam ama geçen sezon Sivasla yaptığı son 2 maçta 8 gol atmış zaten? bu akşamda 3 tane attı.Kötü bir tahmin olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Fenerin kadrosu eksik tamam ama geçen sezon Sivasla yaptığı son 2 maçta 8 gol atmış zaten? bu akşamda 3 tane attı.Kötü bir tahmin olmuş.

Alıntıları Göster
    vur bide sen vur maç bitti tabi

zaten 'da gitti arkda küfür ediyo bi yandan

• quote:

nicke bakmayın Fenerliyim

bu maçı arkadaşla oynamasaydık direk 1 oynucakdım ama 1.0ç verdim.eğer biraz anlıyorsam Fener bu maçı sittin sene alamaz

forumda dalgalı dakikalar

• quote:

quote:

nicke bakmayın Fenerliyim

forumda dalgalı dakikalar
    sistemle affettircem kendimi forumda

zaten iddaanın başına geçeyim heyetide dağıtacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nonda-adnoN -- 4 Eylül 2010; 23:29:00 >

• quote:

sistemle affettircem kendimi forumda

zaten iddaanın başına geçeyim heyetide dağıtacam

Alıntıları Göster
    bende şu okulların açılmasını bekliyorum sadece okul zamanı düzenli harçlık alıyom normal olarakta harçlığın %90 ı iddaa ya gidiyo

• quote:

bende şu okulların açılmasını bekliyorum sadece okul zamanı düzenli harçlık alıyom normal olarakta harçlığın %90 ı iddaa ya gidiyo

Alıntıları Göster
    banada 700 lira ortalama bişi lzm tutturursam

• quote:

banada 700 lira ortalama bişi lzm tutturursam

Alıntıları Göster
    banada bi ps3 alacak kadar yeter yahu 550-600 arası işte

inş kazanırsın hacı

• quote:

banada bi ps3 alacak kadar yeter yahu 550-600 arası işte

inş kazanırsın hacı

Alıntıları Göster
    haftaya 21lik sistemli kupon yaparım inş takip edersen oynarsın istersen.bu sefer resimli koycam kuponu

yatarsak hep beraber yatarık

• quote:

haftaya 21lik sistemli kupon yaparım inş takip edersen oynarsın istersen.bu sefer resimli koycam kuponu

yatarsak hep beraber yatarık

Alıntıları Göster
    tamam hacı bakarım bi 2 lria atarım 21 lira çok para

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.