bende konuyu çözemedim ? nedir olay ? yani kadiköyde bi bayan arkadaşın gercekten gs atkısını açıp gösterdigi olay mi ? ya da büyük bir photoshop oldugu mu ? Ben anlamiyorum bu bayan gerçekten gs atkısı o stadta açsa ne olucak ? maçı izleyenler bilir stadta Fenerliler arasıda sivaslı bayan ve cocuklarda vardı. hatta sivas gol attıgında sevinen bu sivaslı taraftarlari tv göstermişti. Yanı böyle olaylara takılmayin.
quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
quote:
Orijinalden alıntı: siexs
quote:
Orijinalden alıntı: Databasé
Bu da mı photoshop??
TEBRİKLER KADIKÖYDE UZUN ZAMANDIR GALİBİYET GÖREN İLK GALATASARAYLI
yalnız tam benlik hatun ben bunu FB'li yaparım
Pankartı falan geçtim de, fotoğrafları konulan insanlarla, özellikle bayanlarla ilgili abuk sabuk yorumlar yapmayın bari, terbiyesizliktir. O insanların da sevdikleri, aileleri vs var. Fotoğrafı alıp da ne hakla böyle konulara alet ediyorsunuz. Yok böyle terbiyesizlik. Saraçoğlu'ndaki bayan taraftarların izlediği ilk maçta da olmuştu. Terbiyesizçe bir fotoğraf koyup olur olmaz yorumlar atmıştı millet forumda. Bu kadar düşmeyin. İlk fotoğrafa da zaten denilecek bir şey yok. Aynı terbiyesizlik orada da geçerli hangi insan evlâdı (!) yapmışsa. Burada hiçbir Galatasaraylı'nın bunu savunacağını sanmıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme