Şimdi Ara

Sivasspor maçı sonrası ortaya çıkan , FB'li bayanın pankartı ve GS atkılı kız fotoğrafının aslı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende konuyu çözemedim ? nedir olay ? yani kadiköyde bi bayan arkadaşın gercekten gs atkısını açıp gösterdigi olay mi ? ya da büyük bir photoshop oldugu mu ?
    Ben anlamiyorum bu bayan gerçekten gs atkısı o stadta açsa ne olucak ?
    maçı izleyenler bilir stadta Fenerliler arasıda sivaslı bayan ve cocuklarda vardı. hatta sivas gol attıgında sevinen bu sivaslı taraftarlari tv göstermişti.
    Yanı böyle olaylara takılmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

quote:

Orijinalden alıntı: siexs

quote:

Orijinalden alıntı: Databasé

Bu da mı photoshop??

Sivasspor maçı sonrası ortaya çıkan , FB'li bayanın pankartı ve GS atkılı kız fotoğrafının aslı

TEBRİKLER KADIKÖYDE UZUN ZAMANDIR GALİBİYET GÖREN İLK GALATASARAYLI

yalnız tam benlik hatun ben bunu FB'li yaparım

Pankartı falan geçtim de, fotoğrafları konulan insanlarla, özellikle bayanlarla ilgili abuk sabuk yorumlar yapmayın bari, terbiyesizliktir. O insanların da sevdikleri, aileleri vs var. Fotoğrafı alıp da ne hakla böyle konulara alet ediyorsunuz. Yok böyle terbiyesizlik. Saraçoğlu'ndaki bayan taraftarların izlediği ilk maçta da olmuştu. Terbiyesizçe bir fotoğraf koyup olur olmaz yorumlar atmıştı millet forumda. Bu kadar düşmeyin. İlk fotoğrafa da zaten denilecek bir şey yok. Aynı terbiyesizlik orada da geçerli hangi insan evlâdı (!) yapmışsa. Burada hiçbir Galatasaraylı'nın bunu savunacağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.