Şimdi Ara

Sivasspor maçı sonrası ortaya çıkan , FB'li bayanın pankartı ve GS atkılı kız fotoğrafının aslı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Databasé

Bu da mı photoshop??

Sivasspor maçı sonrası ortaya çıkan , FB'li bayanın pankartı ve GS atkılı kız fotoğrafının aslı

vurmayın öldü, ne de olsa adamlar 3D kareografi yapıyorlar, bu işte uzmanlar

• dün statta bjkliside vardı gsliside vardı sivaslısıda antepliside... hepsi vardı. fenerbahçeli olmakla alakası yok bu işin. bayanlar medeni insanlar gibi futbolun nasıl izleneceğini gösterdi bizlere. helal olsun hepsine. gs atkısı açtı diye burada kızışmanın anlamı yok. açabilir tabiiki niye açmasın.

kareografi muhteşemdi dün. kocaman bayrağımızıda açtılar. daha ne olsun. dört dörtlük tribün vardı dün gece. o fbli bebekte geceye renk katan bir öğeydi. keşke her zaman böyle olabilse.
  • İlk fotoyu yapan karaktersize iyi giydirdim sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

İlk fotoyu yapan karaktersize iyi giydirdim sevgiler.

Bende giydirdim,bu ve bunun gibi zihniyettekilere daha fazlası lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

quote:

Bu da mı photoshop??

Sivasspor maçı sonrası ortaya çıkan , FB'li bayanın pankartı ve GS atkılı kız fotoğrafının aslı

Ne alaka?

• Keşke daha çok görsek bu tür olayları tribünde. Yazık ne şekilde yaklaşıyorlar acaba o fotoğrafa " kadın fener tribününde cimbom atkısı açtı ordan canlı çıktı cesarete bak. " O bayan zahmet etmiş rakip takım tribününde 90 dakika maç izlemiş ve o tribünün insanları da ona karşı olumsuz hiçbirşey yapmamış. Ne kadar güzel bir olay aslında. Ne güzel bir sporseverlik, ne güzel bir fairplay örneği. Ama değeri 5 para etmez insanlar " hueheheu kadın tribünde atkı açtı cimbom fenerden daha büyük takım oleyyy " şeklinde yorumladıkça Türk tribünlerinde hiçbir gelişme olmayacak. Türk spor mantalitesi hiçbir zaman değişmeyecek.
  • ne olmus bu kız gs atkısı açtıysa geri kafalılar erkekler adam olsada birbirleriyle dalaşmadan maç izlemeyi öğrensede eskisi gibi bir arada izleseler maçları ama kime ne anlatıyorum boş işlerle ugrasıyosunuz he bravo kadıköyde atkı açtınız bravo büyüksünüz
  • 2. Fotografın gercek olmasını dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

quote:

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

quote:

Bu da mı photoshop??

Ne alaka?

Bir alakası yok. Maksat, dalga geçeyim. Ka ka ka ki ki ki ki güleyim zihniyeti işte

• quote:

Bu da mı photoshop??

yalnız bunda da hanfendinin kendisine göre sol omzunda kesiklik var.. paltonun buruşukluğu falan da değil..

he aman napalım yani ps miş değilmiş.. ben sadece gördüğümü söylüyorum.. isteyen istediğini açsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Nemfomani

Veee gecenin asıl bomba fotoğrafı. Bir photoshop harikası ya da rezilliği mi demeliydik Photoshop yardımıyla görüntüye tutturulan bir bayan ve arkasında silinmesi unutulan sarı duvar , fotoğrafa dikkatlice bakmanız yeterli , 5 yaşında bir çocuk bile rahatlıkla farkedebilir , yorum sizlerin

O duvar değil stadın merdiveni arkadaşım. Göz doktoruna gitmeni öneririm.

tam fail olmuş konuyu açan arkadaş.

• konu yavaş yavaş stoch un asistine ofsayt diyen arkadaşın konusuna doğru gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: siexs

quote:

Bu da mı photoshop??

TEBRİKLER KADIKÖYDE UZUN ZAMANDIR GALİBİYET GÖREN İLK GALATASARAYLI

• 1. fotoğraftaki rezilliği adamın yaptığı bir hata ile mi örtmeye çalışıyorsunuz? Tartışılması gereken konu bu mudur yani?
  • 2. fotodaki bayan arkadaşı medeni cesareti için tebrik ederim.
    ve çoğalarak artmasını temenni ederim.
    bundan hicap duymayız, gurur duyarız.
  • rekorumuza katkı sağladığı için de tebrik ederiz..
    ha erkeklerin olduğu maça da bekliyoruz kendisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOL11

rekorumuza katkı sağladığı için de tebrik ederiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: GOL11

rekorumuza katkı sağladığı için de tebrik ederiz..

aha adam dövecek karıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: siexs

quote:

Bu da mı photoshop??

TEBRİKLER KADIKÖYDE UZUN ZAMANDIR GALİBİYET GÖREN İLK GALATASARAYLI

yalnız tam benlik hatun ben bunu FB'li yaparım

• Ben bu konudan hiçbir şey anlamadım... Biri photoshopla resimde pankartta oynamış ise bu iki resimde ne elde etmiş diye düşünüyorum koca bir hiç... anlamadım valla bu konudan hiçbir şey anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.