Bu olayın elbette kötü bir yanı yok , hatta böyle şeyleri görmek çok çok güzel. Lakin sosyal medyada dolaşan bu fotoğraf , bazı fanatik gs'lilerin oldukça üzücü ve bir o kadar saçma sapan yorumları ile birlikte kullanıldı dün gece. Bu sabah ise bazı kişilerce ps olduğu iddia edildi ki başta çoğu kişi de öyle zannetti ben gibi. Lütfen hemen kötüye alıp bana saldırmayın. İlk fotoğrafta olduğu gibi ; acaba bu da mı oldu? dedirtti. insan gibi üslup takının bi zahmet
Sıvama faslına mı geçtin şimdi.
O ilk pankarta yapılan fotoşop ne öyle ya. Terbiyesiz herifler, ananız bacınız yok mu oğlum sizin.
ikinci fotodaki merdivenler sari bizim stadta sari degil merdivenler oynandigi belli fotografla neyi tartisiyorsunuz ayrica sivaslilarla birlikte seyrettiler maci bizim kizlar
Noldu simdi GS atkisi acinca ? Cidden bu gurur kaynagi falan mi, bir tur zafer mi nedir?
Bu da mı photoshop??
quote:
Orijinalden alıntı: vetivet
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Orijinalden alıntı: Nemfomani
Veee gecenin asıl bomba fotoğrafı. Bir photoshop harikası ya da rezilliği mi demeliydik Photoshop yardımıyla görüntüye tutturulan bir bayan ve arkasında silinmesi unutulan sarı duvar , fotoğrafa dikkatlice bakmanız yeterli , 5 yaşında bir çocuk bile rahatlıkla farkedebilir , yorum sizlerin
O duvar değil stadın merdiveni arkadaşım. Göz doktoruna gitmeni öneririm.
Bu fotoşop değil arkadaşım.
Ama ilk pankartta güzel olmuş
Böyle ufak şeylerin tartışılması gerçekten çok üzücü nelerle uğraşır hale geldik @vetivet sana diyecek hiç bir şey yok yazık umarım ailenden bir bayan bu şekilde aşağılanmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Orijinalden alıntı: Nemfomani
Bu olayın elbette kötü bir yanı yok , hatta böyle şeyleri görmek çok çok güzel. Lakin sosyal medyada dolaşan bu fotoğraf , bazı fanatik gs'lilerin oldukça üzücü ve bir o kadar saçma sapan yorumları ile birlikte kullanıldı dün gece. Bu sabah ise bazı kişilerce ps olduğu iddia edildi ki başta çoğu kişi de öyle zannetti ben gibi. Lütfen hemen kötüye alıp bana saldırmayın. İlk fotoğrafta olduğu gibi ; acaba bu da mı oldu? dedirtti. insan gibi üslup takının bi zahmet
Sıvama faslına mı geçtin şimdi.
he öyle oldu. sanane ?
o kadar saçma şeyleri tartışıyosunuz ki. şu forumda 10 muhabbetten sadece biri saha içi
İkinci fotoğrafta neyin tartışılıyor olduğunu anlamamakla birlikte. İlk yapılan PS fotoğrafı için söylenecek tek bir şey var; ayıp.
quote:
Orijinalden alıntı: Frick!
İkinci fotoğrafta neyin tartışılıyor olduğunu anlamamakla birlikte. İlk yapılan PS fotoğrafı için söylenecek tek bir şey var; ayıp.
Katılıyorum.
Yahu nesi var bunun ? açsın flamasını ne olmuş yani.Kavga gürültü olmadığı sürece ben dünden razıyım diğer takım taraftarlarıyla yanyana forma atkı şapka vs maç izlemeye.BU görüntü görmek istediğimi görüntüdür.
ama bunu delikanlılık , korkusuzluk , herkesi döveriz vs gibi söylemlerle ego tatmin etmek çok saçma.Gerek yok böyle şeylere.
Gayet de güzel bir kare. Gözünüzü holiganlık ve barbarlık bürüdüğü için tuhaf geliyor.
Boş işler,çekememezlik daha ne olsun
1.resme güzelmiş falan diye yorum yapanlar size çok güzel laflar söylerdimde forum müsait değil.
quote:
Orijinalden alıntı: biohard35
1.resme güzelmiş falan diye yorum yapanlar size çok güzel laflar söylerdimde forum müsait değil.
+1905
Photoshop'u yapan adamın zihniyetini ...
Ama 2. fotoğraf gayet güzel
1. Fotoğraf Yapanın Ayıbı
2 Fotoğraf İse Nemfomani Nickli Arkadaşın Failidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Databasé
Bu da mı photoshop??
TEBRİKLER KADIKÖYDE UZUN ZAMANDIR GALİBİYET GÖREN İLK GALATASARAYLI
quote:
Orijinalden alıntı: siexs
quote:
Orijinalden alıntı: Databasé
Bu da mı photoshop??
TEBRİKLER KADIKÖYDE UZUN ZAMANDIR GALİBİYET GÖREN İLK GALATASARAYLI
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
Valla burada buyukluk GSli bayanda.
Dostluga ve kardeslige guveniyor GS atkisi aciyor. Ilk adimi atiyor yani.
FBli bayan taraftarlarda medeni insanlar gibi buna tepki gostermiyolar.
Erkeklerde bu olmaz. Nedenini soyliyim hemen. 90% erkek umursamasa bile MUTLAKA 1 tane ergen veya 1 tane sorunlu adam cikiyor ve saldiriya geciyor, kufur ediyo. O GS bayragini mesela annesine kufur olarka algiliyabilen enteresan insanlar var mesela hayatta.
Haklısın.Sonuçta iki takım taraftarı(bayanlar) çekememezlik yapmıyor bizim gibi.