selam arkadaşlar aracımda voltran marka sıralı lpg var taktıralı 1 yıl olmamasına rağmen sıkıntılar yaşıyorum bana en ciddi firma surtaş dediler gittiğimde sakallı olan sahibi voltranı öğe öğe bitiremedi voltrana ikna etti brc taktıracaktım yoksa neyse sadede gelelim taktıktan 2 gün sonra lpgde stop etmeler başladı surtasa ayar yaptırmaya gittiğimde güler yüzle karşılayan sahibi resmen ıstıracak gibi davrandı ustaları ise 20 yaşında gençler bişeyden anlamıyolar bana önereceğniz usta varmı acaba
merhaba; sakallı Olan sahibi sana bir kıyak yapmış. sende şikayet ediyosun şimdi Oldumu ? adam piyasada olmayan cihazı senin arabana takmış şanslısın yani bir nevi şimdi sorunuza gelelim istanbulda bile voltrancı kalmadı desem yeridir sivasta başka olduğunu hiç zannetmem !!! Çözüm nedir ?? Sende onlara bir kıyak yapacaksın gidip diyeceksinki benim aracımdaki kiti sök, Atiker veya Brc tak yoksa hakkımı sana helal etmem veya san tic bakanlığına şikayet ederim gibi net olarak bu kiti istemediğini belli edeceksin ve sıkıntıdan kurtulacaksın. Not Biraz Espirili Yazdım İnşallah alınmassınız Selamlar