Merhaba arkadaşlar, PF240 soğutucum vardı 2021 yılında Amazon'dan 900 TL'ye almıştım, bir kere bozuldu garantiye yolladım yenisini yolladılar, geçen ay ikinci kez bozuldu tekrar yolladım bu sefer de ellerinde olmadığı için "güya muadili de yokmuş" fatura ücretini yani 900 TL'yi iade edecekler (900 TL'ye ne alabileceksem). Bunu anlatmamda ki amaç cidden böyle saçma sapan soğutuculara para vermemenizdir, forumda birçok konuda önerildiği için almıştım ama marka parçalardan BENCE vazgeçmeyin. Şimdi konuya gelecek olursak, maksimum 3500 TL bir bütçem var kasam iser MAG 100R bildiğim kadarıyla ön ve üst 240mm sıvı soğutma destekli ama öne de 360mm takanlar olmuş birkaç video mevcut. Kasamda görselliğe önem verdiğim için, sıvı soğutma istiyorum ben de biliyorum hava soğutma da yeterli olabiliyor. İleride model yükseltimine karşı ryzen 8xxx serisi gibi sıvı soğutma istiyorum. Aklımdaki modeller; Cooler Master Masterliquid ML240L V2 Corsair iCUE H100 RGB Corsair iCUE H100i Elite Capellix Lian Li GALAHAD 240 NZXT Kraken X53 NZXT Kraken Z53 (bütçenin biraz üstünde 4300 TL ama görüntü olarak çok cezbedici). İşlemci 5600X Anakart Aorus B550M Pro-p Kasa MAG 100R. |
Bildirim