Arkadaşlar Sivil Havacılık Bölümünü Okuyacağım.. Nişantaşı Üniversitesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz. ?
yada başka üniversite varmı bildiğiniz ?...Yardımcı Olursanız Çok sevinirim.
Hocam bölüm çok güzel ama nişantaşı üni'ye gidiceğine aydın'a git eğer istanbul dışına çıkabilirsen thk ben de düşünüyorum bu bölümü ama mevcut olan üniversiteler kötü ...
quote:
Orijinalden alıntı: emonetti
Hocam bölüm çok güzel ama nişantaşı üni'ye gidiceğine aydın'a git eğer istanbul dışına çıkabilirsen thk ben de düşünüyorum bu bölümü ama mevcut olan üniversiteler kötü ...
nişantaşı kötümü ? sizin varmı tavsiye ettiğiniz Türkiyede uni ?
nişantaşı üniversitesi'nin ismine aldanma kampüsü bayrampaşa'da üniversite tabelası olan apartman orası sakın düşünme bile @Les Rychla Klingonska
quote:
nişantaşı üniversitesi'nin ismine aldanma kampüsü bayrampaşa'da üniversite tabelası olan apartman orası sakın düşünme bile @Les Rychla Klingonska
hmm anladımm peki. aydından başka neresi var tercih edebileceğimiz yer ?
istanbul ticaret var kampüs olarak iyi değil ama eğitim olarak herkes tavsiye ediyor bi üsküdar'da bi de karşıda kampüsü var
quote:
istanbul ticaret var kampüs olarak iyi değil ama eğitim olarak herkes tavsiye ediyor bi üsküdar'da bi de karşıda kampüsü var
anladımm.. nişantaşı nasıl eğitim olarak.. kampüs sorun değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme