Şimdi Ara

Sivil hayatta elinde bir iş gelmeyen insanların genelde futbolcu veya uzman çavuş olması.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'nin acı gerçeğidir. Asker'de de baya bir uzman çavuşla konuşma fırsatım oldu.Sivilde ne işi yapıyordun sorusuna aldığım cevap : " Bir iş yapmıyordum", "Okumadım ehiehiehi" gibi cümlelerdi. Futbol camia'sına baktığımız vakit'te bu gerçeklik gözler önüne seriliyor. Anne babalar küçükken bunlara diyor oku adam ol. Okuyan okuyor kafası basmayan da futbolcu veya uzman çavuş oluyor. Sonra Türk Futbolu neden gelişmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Haine -- 17 Ocak 2015; 11:27:08 >

• Kafası çalismayan insanlarin uzman cavus olma sebebi kendilerini devlet kapisina atmalari askeriyenin olanaklarindan faydalanmalari bence. Bence insanlarin en azindan bos bos gezmek yerine yada sevmedigi isi yapmasina karsilik vatan askeri olmasi mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic futbolcu tanimadim ama cok uzman cavus tanirim.
    Genelde son care olarak tercih edilen bir meslek. Zaten bircogu fazla dayanamiyor. Bir de bu insanlara kafasi calismiyor demek dogru degil. Yalnizca tembeller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ludwik -- 17 Ocak 2015; 11:20:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivil hayatta elinden bir iş gelmeyen diyelim o zaman.
  • Şu an askerdeyim, adam kesinlikle haklı. Astsubaylar da öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.