Şimdi Ara

SİVİLCE İÇİN EN İYİ YÖNTEM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
2
Favori
71.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Tamam beyler negativ bi hava oluşturmayalım lütfen,aradığım ilaç veya krem tavsiyesi veren çıkmadı daha,hadi dh hadi

Benzamycin

duyamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm

Kimyasal peeling TCA, rezorsin, laktik asit, sitrik asit, glikolik asit gibi birçok maddeyle yapılabiliyor.Bunun yarı sıra lazerle leke tedavi , dermabrazyon ,cilt altına kolajen enjekte gibi bir sürü yöntemi var..

Niye hekimleri savunucam ki...Sonuç olarak bu bir hastalık tedavisi wikipedia vb gibi yerlerde değil hekimlerde aranması lazım.Bugün kanser bile tedavi edilirken sivilcenin tedavi edilemediğini söylemen bana göre yanlış geldi o yüzden böyle birşey söyleme gereği hissettim

Edilebildiği yerler elbette var, ancak çoğunlukla tedavi edilmiyor. Bir hekime gittiğinizde bir krem verip başından savıyor. Bu krem de hiçbir işe yaramıyor. Günde 10 kişiye bunu yapsa 250 liradan ayda 7500 lira eder :D Şimdi bunun aldığı paranın zerresi helal mi? :)

Bence bunu yapmak yerine nedenleri hakkında hastayı bilgilendirse, hiç değilse tedavi etmiyorsa da bilgilendirmiş olur. Çok daha faydalı bir iş, belki o zaman aldığı paranın bir kısmını hakedebilir.

(Aknelerle ilgili sıkıntım olmuştu, ancak geçici olarak tedavi eden ilaçlar bulunuyor)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Cips, fıstık, patates kızartması v.s gibi yağlı yiyeceklerden uzak dur. Veee eczaneden "İmex" krem alıp düzenli kullan
  • Sivilceli alemdar
  • Ben 3 haftadır benyzamicin kullanıyorum çok az fark etti ya.. Ama bel altı aktivasyonlar durmaz ki kardeşim şaka mı yapıyosunuz sonra ağrı felan yapar aa aaaa... :P
  • bir yıldır sivilcelerimin tipi değişti, bir çıkıyor 1 ay kalıyor orda, et beni görünümlü ama içinde iltihap tarzı birşey var, hala gidecem doktora hadi bakalım şu an bir tane ufalmış 2 aylık bir tane de 1 haftalıklardan var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Proud2BeTurk

Sivilceli alemdar

Hocam ayıp oluyor ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm

Kimyasal peeling TCA, rezorsin, laktik asit, sitrik asit, glikolik asit gibi birçok maddeyle yapılabiliyor.Bunun yarı sıra lazerle leke tedavi , dermabrazyon ,cilt altına kolajen enjekte gibi bir sürü yöntemi var..

Niye hekimleri savunucam ki...Sonuç olarak bu bir hastalık tedavisi wikipedia vb gibi yerlerde değil hekimlerde aranması lazım.Bugün kanser bile tedavi edilirken sivilcenin tedavi edilemediğini söylemen bana göre yanlış geldi o yüzden böyle birşey söyleme gereği hissettim

Edilebildiği yerler elbette var, ancak çoğunlukla tedavi edilmiyor. Bir hekime gittiğinizde bir krem verip başından savıyor. Bu krem de hiçbir işe yaramıyor. Günde 10 kişiye bunu yapsa 250 liradan ayda 7500 lira eder :D Şimdi bunun aldığı paranın zerresi helal mi? :)

Bence bunu yapmak yerine nedenleri hakkında hastayı bilgilendirse, hiç değilse tedavi etmiyorsa da bilgilendirmiş olur. Çok daha faydalı bir iş, belki o zaman aldığı paranın bir kısmını hakedebilir.

(Aknelerle ilgili sıkıntım olmuştu, ancak geçici olarak tedavi eden ilaçlar bulunuyor)

Gittiğin doktorlada alakalı birşey..Normal bir özel hastaneye gittim memnun kalmadım.Nişantaşın'da bir doktor hanıma gittim ücreti diğerlerine nazaran daha fazla... 30 dakika muayene süresi 1 ay sonra kontrol sonuç memnun kaldım ama yazdığı ilaçların bana maliyeti yarım milyarı buldu

Ne kadar ekmek o kadar köfte gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 22 Ocak 2008; 23:28:16 >

• bence salyangoz özütlü krem al ben kullanıyorum memnuum dali salyangozu 18 ytl tavsiye ederim
  • dermatoloğa gittim tetradox diye bir antibiyotik verdi 1 aydır kullanıyorum biraz azaldı ama 3 ay kullanmak gerekiyomuş. Bende zaten çok ve büyük değildi, aşırı derecede çıkanlara roaccutane veriyolar başka da çaresi yok diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: formulacı_1992

arkadaşlar benimde sivilceyle aram çok bozuk ama nasıl gideceğini biliyorum ben üşeniyorum yapmaya zamanımda olmuyor..

yapacağınız şey şu:: günde 9-10 defa yüzünü kuru sabunla yıkayın ama baştan şağma değil ha sabunu sürün bi 5 dk bekleyin işte bunu günde 9-10 defa yapın 2-3 haftaya sivilceniz kalmaz ben bir ara denedim sivilcelerim çok azaldı

bide yağlı yiyeceklerin çok etkisi var

*bu sabun en iyi çözümdür...
    *yüzünde bi kaçtane var ve o da rahatsız ediyorsa gece yatmadan önce dişmacunu sür sivilceye(yalnız bikaç tane ise bunu yap çoksa yapma sivilceler sabaha kadar cayır cayır yanıyor)
    *şivilcelerin çok ve küçüklerse yada büyüksede olur Cleocin T die sıvı bi ilacımsı bişe var buda etkilidir

bu anlattıklarımın hepsini denedim bende bi sorun çıkarmadı ama seni bilemem en etkilisini sorarsan dişmacunu derim...

• Yeni bir şey çıkmış ismini bilen varsa yazsın reklamlarda çıkmaya başladı. Tabi kullanan varsa daha da iyi size yardımcı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaW331

quote:

Orjinalden alıntı: formulacı_1992

arkadaşlar benimde sivilceyle aram çok bozuk ama nasıl gideceğini biliyorum ben üşeniyorum yapmaya zamanımda olmuyor..

yapacağınız şey şu:: günde 9-10 defa yüzünü kuru sabunla yıkayın ama baştan şağma değil ha sabunu sürün bi 5 dk bekleyin işte bunu günde 9-10 defa yapın 2-3 haftaya sivilceniz kalmaz ben bir ara denedim sivilcelerim çok azaldı

bide yağlı yiyeceklerin çok etkisi var

*bu sabun en iyi çözümdür...
    *yüzünde bi kaçtane var ve o da rahatsız ediyorsa gece yatmadan önce dişmacunu sür sivilceye(yalnız bikaç tane ise bunu yap çoksa yapma sivilceler sabaha kadar cayır cayır yanıyor)
    *şivilcelerin çok ve küçüklerse yada büyüksede olur Cleocin T die sıvı bi ilacımsı bişe var buda etkilidir

bu anlattıklarımın hepsini denedim bende bi sorun çıkarmadı ama seni bilemem en etkilisini sorarsan dişmacunu derim...

Saolasın bilader...

• Eczanede 5 YTL ye Kenakort merhem satılır. En iyisi
  • Masturbasyon ile sivilcenin bir alakasının olmadığını bangır bangır söylüyor Haydar abimiz olmuyor ama
  • ergenlikte olur. ama sen çavuşu az tokatla.
  • 1. yediğiniz yiyeceklerin cildinize etkisi olup olmadığını bir doktoro gözükmeden bilemezsiniz(%70ihtimalle yiyecekler silvece oluşuma etki etmez).
    2.günde 10 defa 5 defa yüz yıkanmaz yada cilde abuk subuk şeyler sürülmez.cild daha çok tahriş olup bilinçsiz tedavi istenmeyen bir görünüme yol açabilir.
    3.unutmayınki lazer ,kimyasal işlemler,pealing gibi yöntemler kısa süreliğe fayda sağlar ve tedavi değildir, tedavisi sonra izleri yada lekeleri silmek için daha çok kulanılır.

Tedavi için kesinliklikle bir doktara gidiniz.....
  • Beyler aranızda Aknilox ve tetradoxu kullanan varmı eğer varsa işe yarıyormu gerçekten(bide tetradoxun yan etkileri çokmu)
  • Öncelikle her gece yüzünüzü dove ile yıkayın ve yağını arındırın.Sonra bepanthene adlı kremi sürün.Aradan 1 saat geçtikten sonra cleocin t (sivilce ilacı).yi sürün.Bu uygulamayı 1 hafta 10 gün sürdürün %100 sonuç verir diyebilirim..Ben ve arkadaş çevrem hepimiz kullanıyoruz,memnunuz.

Not:Bu işlevi yatmadan önce yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.Çünkü yüzünüzün kir görmemesi gerekir bunları yaptıktan sonra.
  • Sade soda ile yıkayıp İmex diye bi krem war.ustune onu kullan..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.