Şimdi Ara

SİVİLCE İÇİN EN İYİ YÖNTEM? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
2
Favori
71.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hercin

peki ilk kullandığında oluşan yan etkiler gene oluyor mu?

Burun kanaması hariç ilk seferki kadar zor olmadı bu kez..Doktor Tonimer jel vermişti burun kuruması için,bunu kullanırsan (sprey gibi ama sıkınca jel çıkıyor ve burun içini nemli tutup kurumasına ve kanamaya engel oluyor) rahat edersin dedi..İlk zamanlar seyrek kullanıyordum ve ilaca başlayıp etkisini gösterdikçe kanamalar sıklaştı,o zaman bu jeli daha düzenli kullanmaya başladım..Burun kanamasından eser yok şu anda,roaccutane kullananların en yaygın sıkıntısı dudak kuruması herhalde ve ilaç bitmedikçe ondan kurtuluş yok Dudak için Nivea Hydra Care isimli dudak stick'ini kullanıyorum ve çok başarılı..

Özetle ilk tedavi dönemindeki kadar ağır etkileri olmadı bu sefer..

• aksil 5,0
    imex sinr yatmadan geçiriyor imex fondoten gbi dr gündüz dışarı çıkarken bile sürebilrisn
  • kardesim sen bi doktora gorun en iyi cevabi o verir burda yazilacak ilaclarin sana faydasi yerine zarari olmayacagi ne malum ? sana iyi gelmez belki ama illede ilac ismi ver dersen benzamiycn iyidir lekede varsa yaninda eritretinde kullanabilirsin bezamiycn fazla tahris ederse nemlendirici olarak excypial hydro al,son bi tavsiye doktora gidersen verdigi ilaclari 1-2 hafta kullanip ise yaramiyo diye birakma...
  • kim hortlatti bu kpnuyu yeni farkettim
  • Git bi cildiyeciye. üşeniyosan mahallendeki sağlık ocağına git. sabun gibi birşey veriyorlardı sanırım. yıllar oldu değişmiştir belki :D
  • siveks kullan günde 1 kere sabunla güzelce yıka
  • Türkiyenin en ünlü doktorlarına gitmiş,ve bu konuda yeterince bilgi sahibi biri olarak :

1 Bilimsel olarak kanıtlanmış sivilce yapan tek yiyecek Diyet süt ve süt ürünleridir.. Yediğiniz yağlı yiyecekler doğrudan sivilceyi etkilemez..

2 Bu işin Kesin çözümü Roaccutane dışında yoktur.. 2. alternatif isotrexin jel dir... ( Daha az etkilidir ancak bilinen en etkili kremdir)

3 Yüzünüzü sabah ve akşam mutlaka iyi bir yüz temizleme jeli ile temizleyin..

4 Asla sıkmayın ve sivilceli bölgeye jilet vurmayın

5 Yazın bol bol güneşlenin ve denize girin ( Bu gerçekten % 80 geçiriyor )

İsteyenlerin sorularını alabilirim
  • Mesajım şuracıkta dursun takipte kalacağım.
  • Sivilcelerinizden bir gecede kurtulmak istiyorsanız

http://adf.ly/XfxLM adresini ziyeret etmenizi şiddetle tavsiye ederim...
  • beyler adam hort kıralı
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

benimde bir tane burnumun üstünde var 1 haftaya yaklaştı biraz küçüldü ama gitmedi arada sırada bir iki tane çıkıyor , sabunlasam yeter mi yoksa süt falanda uygulayayım mı ?

teşekkürler.

Dostum benimde 2 hafta oldu burnumda sivilce var, 1 hafta kocamandı bu hafta limon sürmeye başladım baya küćüldü beyazlaştı.

Senin ne zaman gitti ? Cumartesiye gitmesi gerek.
    Deli olucam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

benimde bir tane burnumun üstünde var 1 haftaya yaklaştı biraz küçüldü ama gitmedi arada sırada bir iki tane çıkıyor , sabunlasam yeter mi yoksa süt falanda uygulayayım mı ?

teşekkürler.

Dostum benimde 2 hafta oldu burnumda sivilce var, 1 hafta kocamandı bu hafta limon sürmeye başladım baya küćüldü beyazlaştı.

Senin ne zaman gitti ? Cumartesiye gitmesi gerek.
    Deli olucam.

aradan epey süre geçmiş hocam tam hatırlamıyorum ama genelde patlatıyorum ben ondan sonra pudra yapıyordum pudra kurutuyor 2-3 güne iyice azalıyor ama tam geçmiyor

• KESİNLİKLE İMEX KREM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pürüzsüz cilt için krem olarak Neutrogena kullanıyorum, çünkü cildim kışın çok kuruyor ve pütür pütür oluyor. Neutrogena nemlendiriyor iyice. Pürüzsüz yüz için o yeter sadece. Kışın kuruyan cildi onarıyor ve nem ihtiyacını sonuna kadar karşılıyor. Eskiden,cildim pul pul dökülürdü. Şimdi pürüzsüz cilde sahip olmak için neler yapıyorsunuz diye soruyorlar.(https://www.kizlarsoruyor.com/saglik/q60018-denemedigim-kalmadi-gecmiyor-su-sivilceler-sizin burada birçok arkadaşın farklı farklı tavsiyeleri de var, dileyenler bir göz atsın derim)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.