Şimdi Ara

Sivilce için isotrexin ve clindoxyl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doktora gittim isotrexin ve clindoxyl verdi .. isotrexin i sabahları, clindoxyl i ise gece sürüp yatacağım.. Fakat şöyle bir şey var isotrexini sürdüm bugun işte baya bi kurudu falan soymam mı gerekiyor yoksa direkt yıkamam mı ? Ben direkt yıkayayım dedim 30 dakika uğraştım gitmiyo resmen ya

• Dostum 4-5 sene sivilce ilacı kullandım hiç bir etkisi olmadı. Hala daha aşırı fazla çıkıyorlar bende. Tavsiyem boşuna kimyasalları bulaştırma yüzüne ben pişmanım. Dokunma kendiliğinden geçsin
  • cidden doktorun sana ısotrexini sabahmı kullan dedi çünkü ısotrexın güneş ışınlarına maruz kalmaması gereken bir ilaçtır yani baya zararı olur onun dışında zaten o ilaç deriyi soymak için yani dökülmesi normal fakat bana sorarsan gece sür bence reçete de de öyle yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenon

cidden doktorun sana ısotrexini sabahmı kullan dedi çünkü ısotrexın güneş ışınlarına maruz kalmaması gereken bir ilaçtır yani baya zararı olur onun dışında zaten o ilaç deriyi soymak için yani dökülmesi normal fakat bana sorarsan gece sür bence reçete de de öyle yazıyor

de isotrexin sabah?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corumluyum Gomutanım

Doktora gittim isotrexin ve clindoxyl verdi .. isotrexin i sabahları, clindoxyl i ise gece sürüp yatacağım.. Fakat şöyle bir şey var isotrexini sürdüm bugun işte baya bi kurudu falan soymam mı gerekiyor yoksa direkt yıkamam mı ? Ben direkt yıkayayım dedim 30 dakika uğraştım gitmiyo resmen ya

kastamonulumusun ? bi doktora gittim aynı ilaçalrı verdi kaç aydır kullanıyorum. clyndoxlyn işe yaradı gibi oslada yüzüm dökülmeye başladı bi süre sonra kurudu baya.
    ayrıca çıkan sivilceler gitmemeyebaşladı. isotrexin zaten bi halta yaramıyor .kaç aydır kullanıyorum. sana tavsiyem 2 ay sonunda işe yaramazsa direk doktor değiştirmen. gel görüyüm dediyse bile gitme ben gittim aynı ilaçlara devam diyip duruyor
  • hayır isotrexini sabah kullan falan demedi hatta bilgi bile vermedi.. birini sabah kullan diğerini gece yatarken dedi.. Fakat ikisi de gece sürünecek ilaçlar..
    Acaba isotrexini kullanmayıp sadece Clindoxylini kullanıp imex sabunla tedaviye devam mı etsem ??

Zaten 1 ay sonra işe yaramazsa başka bi doktora gidip bunları kullandığımı fakat bi işe yaramadığını söyleyeceğim..

Şimdi diyelim clindoxylini gece sürdüm sabah kalktım kurumuş falan direkt suyla mı yıkayayım ??

Bir de clindoxylin de ağartma oluyormuş tüylere vs gelince saç teli takıp yatayım mı ? saçım biraz uzunda
  • quote:

hayır isotrexini sabah kullan falan demedi hatta bilgi bile vermedi.. birini sabah kullan diğerini gece yatarken dedi.. Fakat ikisi de gece sürünecek ilaçlar..
    Acaba isotrexini kullanmayıp sadece Clindoxylini kullanıp imex sabunla tedaviye devam mı etsem ??

Zaten 1 ay sonra işe yaramazsa başka bi doktora gidip bunları kullandığımı fakat bi işe yaramadığını söyleyeceğim..

Şimdi diyelim clindoxylini gece sürdüm sabah kalktım kurumuş falan direkt suyla mı yıkayayım ??

Bir de clindoxylin de ağartma oluyormuş tüylere vs gelince saç teli takıp yatayım mı ? saçım biraz uzunda

hocam yapılan genel hatalardan birini yapıyorsunuz iki ilacıda alıp bir eczaneye gidin ve ordan bilgi isteyin ve ısotrexin tedavisi 6 aylık bir sürec 1 ayda pek bir değişiklik olmaz zaten sorun sivilceyse o ilaç pek işe yaramaz genelde sivilceden sonra kalan yara izleri tedavisi içindir deriyi soyar ve yenilenmesini sağlar kökten çözüm için roaccutane yararlıdır fakat sadece sivilce için yan etkilerine değmez o yüzden bana sorarsanız herşeyin ilacı zamandır

• O ilacların hepsini kullandım genellikle hiçbir işe yaramazlar bu işin en iyi tedavisi yediklerine dikkat ediceksin ve birde yüzünü sabah akşam kaliteli bir temizleme maddesiyle temizliyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenon

quote:

hayır isotrexini sabah kullan falan demedi hatta bilgi bile vermedi.. birini sabah kullan diğerini gece yatarken dedi.. Fakat ikisi de gece sürünecek ilaçlar..

hocam yapılan genel hatalardan birini yapıyorsunuz iki ilacıda alıp bir eczaneye gidin ve ordan bilgi isteyin ve ısotrexin tedavisi 6 aylık bir sürec 1 ayda pek bir değişiklik olmaz zaten sorun sivilceyse o ilaç pek işe yaramaz genelde sivilceden sonra kalan yara izleri tedavisi içindir deriyi soyar ve yenilenmesini sağlar kökten çözüm için roaccutane yararlıdır fakat sadece sivilce için yan etkilerine değmez o yüzden bana sorarsanız herşeyin ilacı zamandır

Hocam zaten sorun alnımdaki kırmızı lekeler ve bazıları sivilce halinde olması dediğiniz gibi gidip eczaneden bilgi alayım
    Sanırım clindox.. o sivilceler için, isotrexin ise o iz,lekeler için galiba

• quote:

bilader aklın varsa prospektüsü bi oku birinde a vitamini türev ilaç diyor birinde a vitamini türevli ilaçlarla kullanmayınız diyor. ben bunu fark ettiğim halde kullandım doktor bilir elbet diye. 17 yaşımda sakallarım beyaz çıkıyor bu clyndoxlyn yüzünden . üstünde yazıyor zaten saçları beyazlatır diye .dikkatli ol ben senin yernde olsam birtek clyndoxlyn i kullanırım çünkü tek fayda eden o .3 ayın sonunda bidaha kullanamayacaksın zatneonu cilt bu ilaca doyuyuor ve fazlasını kabul edemez hale geliyor sonra tek tük çıkar.yıkarsan hiç çıkmaz nerdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: xerker

O ilacların hepsini kullandım genellikle hiçbir işe yaramazlar bu işin en iyi tedavisi yediklerine dikkat ediceksin ve birde yüzünü sabah akşam kaliteli bir temizleme maddesiyle temizliyeceksin

temizlik için imex sabunu verdi
  • Ben de kullanıyorum İsot geceleri kullanılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

bilader aklın varsa prospektüsü bi oku birinde a vitamini türev ilaç diyor birinde a vitamini türevli ilaçlarla kullanmayınız diyor. ben bunu fark ettiğim halde kullandım doktor bilir elbet diye. 17 yaşımda sakallarım beyaz çıkıyor bu clyndoxlyn yüzünden . üstünde yazıyor zaten saçları beyazlatır diye .dikkatli ol ben senin yernde olsam birtek clyndoxlyn i kullanırım çünkü tek fayda eden o .3 ayın sonunda bidaha kullanamayacaksın zatneonu cilt bu ilaca doyuyuor ve fazlasını kabul edemez hale geliyor sonra tek tük çıkar.yıkarsan hiç çıkmaz nerdeyse

nasıl yani ikisini bir arada kullanmayayım mı

• Clindoxyl işe yarıyor gayet de bir günde bu kadar krem bilemedim.
  • Roaccutane + garnier 3u bir arada + dermoskin facial cleansing + contratubex + 8 ay = 0 sivilce + 0 sivilce izi

• İso. Gunes isigina maruz kalmamali ben de kullandim sonra sıkılıp bıraktim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

nasıl yani ikisini bir arada kullanmayayım mı

ben olsam kullanmam şahsen ayrıca ısotrexinin bi faydası yok her ilacı tek tek kullanarakta denedim clyndoxlyn etkili. isotrexin işe yaramaz. sen bi oku gene prospektüsleri
    sıkıntı olabilir

• dostum izotrexsin falan yalan bi ise yaramiyor bende kullandim 1 ay derimi soymaktan baska bisey yapmadi sivilce yuzle.alakali degil karacigerde fazla yaglanma oluyor bu nedenle yuzunde sivilce cikmaya basliyor..ben roaccutane kullanmaya basladim su anda 5. aydayim ve yuzumde 1 tane bile sivilce kalmadi muhtemelen 6. yada 7. ayda birakacagim kullanmani tavsiye ederim internette yazilanlar kadar kotu bir etkisi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Doktora gittim isotrexin ve clindoxyl verdi .. isotrexin i sabahları, clindoxyl i ise gece sürüp yatacağım.. Fakat şöyle bir şey var isotrexini sürdüm bugun işte baya bi kurudu falan soymam mı gerekiyor yoksa direkt yıkamam mı ? Ben direkt yıkayayım dedim 30 dakika uğraştım gitmiyo resmen ya

Ben isotrexini gece yatarken sürüp sabah kalkinca da imex sabunla yikiyodum hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.