Şimdi Ara

sivilce- leke (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
18.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzünle çok ugrasma iyi sonuç alacagım derken daha kötü olacaksın

Bir müddet kimyasal seylerden uzaklastır yüzünü ve bol bol su iç.

quote:

Orjinalden alıntı: minikfare

şimdi ben bi eşşeklik edip kendime tuz peelingi yaptım yüzümde küçük pütürcükler çıqtı we kırmızı kırmızı hala sivilce lekelri war şimdi doktora gitçem yine salak bi ilaç wercek yine siivlce çıkçak die korkuormm böle yüzü rahatlatmak we şu alerjiye ii gelebileceq doğal yöntem fln war mı + bi de lekeleri açacak bi doğal yöntemm bildiklerinizi we tecrübeleriniz paylaşın lütfenn ağlayacam şimdiii

• quote:

Orjinalden alıntı: cornrose

Yüzünle çok ugrasma iyi sonuç alacagım derken daha kötü olacaksın

Bir müddet kimyasal seylerden uzaklastır yüzünü ve bol bol su iç.

quote:

şimdi ben bi eşşeklik edip kendime tuz peelingi yaptım yüzümde küçük pütürcükler çıqtı we kırmızı kırmızı hala sivilce lekelri war şimdi doktora gitçem yine salak bi ilaç wercek yine siivlce çıkçak die korkuormm böle yüzü rahatlatmak we şu alerjiye ii gelebileceq doğal yöntem fln war mı + bi de lekeleri açacak bi doğal yöntemm bildiklerinizi we tecrübeleriniz paylaşın lütfenn ağlayacam şimdiii

ç

ok çok haklısın ama okul açılana kadr geçsin istiorm şu eşşek lekeleri walla kusura baqmayın çoq sinirliyimm böle zaten bnde evde çözüm arıorm bilen we uygulamış kişiler lütfen yrdım etsin okulların açılmasına 3 hafta kaldıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikfare -- 29 Ağustos 2007; 14:10:38 >

• sen yüzünle çok fazla uğraşma.hele öyle clean&clear fln.onların aşamalı ürünleri var.gerçekten onlardan bi tanesini seçip düzenli kullanmadıktan sonra hiç bi işe yaramıyolar test edip onayladım
  • imex dediğin nedir ki..eczanede mi satlıo ???
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: xaqlaaa

imex dediğin nedir ki..eczanede mi satlıo ???

ewet ama artıq o da fayda etmior şimdide benim yzüüm o tuz peelingi yüsünden kurudu ama alarji gibi sizdede oldu mu oldusada nasıl tedawi ettiniz (çok soru sordum ama )

• kurumaması için nemlendirici sürsek faydalı olur mu?nemlendiricinin herhangi bir zararı var mı
  • ben bilmiyom usttekiler ne diyosa onu yap
  • ben imex kadar süper kapatıcı bi ilaç görmedim :D fondaten gibi bişey :D imexi sürdüğüm zaman kendimi daha rahat hissediyorum sivilceler yok az da olsa kapanıo ama yıkayınca yine aynı halt :D bu arada imexi sürdüükten kaça saat sonra yıkamama lazım
  • bugun doktora gıttım kontrol ıcın bana ısotrexin diye bi ialç verdı yararı olurmus baya yanına bide nemlndşrşcş verdi inşallah yararı olur
  • sen her duyduğun sabunu kremi temizleyiciyi yüzünde denersen iz kalır tabi :D
    cildini temiz tut iyi bi temizleyiciyle her akşam yıka ve tonik kullan faydasını göreceksin inan
  • arkadaşalr ben internette dolaşırken neostrata leke açıcı krem die bişiye rastladım eğer kullanan warsa bana açıklama yapabilir mi
  • her duyduğun şeyi kullanma her cilt tipi farklıdır sonuçta benim cildime iyi gelen senin cildine iyi gelmeyebilir bu yüzden krem kullanma fikrinden vazgeç bence.her şeyden önce cildinin temizliğine dikkat et iyi bi temizleyici kullan, ben baya bir zamandır neutregenanın temizlik jelini ve toniğini kullanıyorum arada sırada da maskesini, cildimin temizliği çok önemli benim için ve sivilce sorunu da yaşamıyorum yaşla da alakalı olabilir tabi ama dediğim gibi iyi bir temizleyici ve toniği mutlaka dene
  • Bak o kadar uyardık hala ilaç arıyorsun
    quote:

arkadaşalr ben internette dolaşırken neostrata leke açıcı krem die bişiye rastladım eğer kullanan warsa bana açıklama yapabilir mi
  • Arqadaşlar Ne Kullanırsaq Kullanalım Hiç Biri Kesin Çözüm Diil Sadece Biraz Olsa İçimizi Rahatlatıyor .

Ben Clean&Cler Ürünleri Kullanırım Ama Arqadaşın Dediği Gibi Olumsuz Bişeyle Karşılaşmadım...

En Güzeli Gidin Denize Veya Deniz Bölgelerine Kurusun Kesin Çözüm Deniz,Nem Bence
  • quote:

Bak o kadar uyardık hala ilaç arıyorsun
    quote:

arkadaşalr ben internette dolaşırken neostrata leke açıcı krem die bişiye rastladım eğer kullanan warsa bana açıklama yapabilir mi

• Birdaha seni burada ilaç ararken görmeyeyim minik bak kötü olur ona göre

quote:

quote:

quote:

• quote:

Birdaha seni burada ilaç ararken görmeyeyim minik bak kötü olur ona göre

quote:

quote:

quote:

tmm hadi senin hatırn için ilaç aramıorum ama sivilce leke problemi yaşayan arkadaşların bu lekeleri geçior mu geçiorsa kaç ayda geçior yoqsa geçmior mu bnde ole çoq kötü bişi yoq hatta cildim gusllde ama bn bebek gibi bi cilt istiorumm

• Ah kıyamam sana ağlamaaa
    />

Sen kimyasal şeyleri sürme yüzüne haftada bir bal maskesi yap akşamları yatmadan öncede salatalık kabuğu yapıştır yeter (aramızda kalsın bu sır)

quote:

tmm hadi senin hatırn için ilaç aramıorum ama sivilce leke problemi yaşayan arkadaşların bu lekeleri geçior mu geçiorsa kaç ayda geçior yoqsa geçmior mu bnde ole çoq kötü bişi yoq hatta cildim gusllde ama bn bebek gibi bi cilt istiorumm

• quote:

Ah kıyamam sana ağlamaaa
    />

Sen kimyasal şeyleri sürme yüzüne haftada bir bal maskesi yap akşamları yatmadan öncede salatalık kabuğu yapıştır yeter (aramızda kalsın bu sır)

quote:

o sarı smiley ne ole yane çoq hoş bi yerde kullanmışsın demişsin salatalık kabuğu yapıştı yane ben bunu cambantla mı yapıştıca yoqsa düşer bi de bu bal maskesini normal ekmeğe sürer gibi mi sürcem yüzüme çoq soru sordum özr dilerimm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.