Şimdi Ara

sivilce- leke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
18.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadşlar biraz reklem gibi olcak ama ben bi iki gün öce clean&clear ın akne jelini kullandım minnacıq sivlcelerim koskocaman oldu siz de kullanıp canınız acımasın die bu topic i açtım. bi de galiba bende iz kalcak ama öle delik fln deil hiç oynamam sivlcelerimle ama öle leke klacak gibi önceden de kalmıştı ben o clean&clear ın jelini kullanıp kocaman olduktan sonra imex die bi krem kullandım gerçekten bi gecede hafifçe soyuldu ama yinede sizin sivilce lekeleryle ilgili tecrübelerinizden yararlanmak istiorum.. HERKEZE SAYGILARR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikfare -- 25 Ağustos 2007; 21:43:37 >

• Merhaba benim yazımda biraz reklam olacak ama sizi böyle üzgün görünce yazmak istedim.
    Ben Amway firmasının ürünlerini satıyorum. Amway'ın üç çeşit sabunu var ben bunlardan ballı sabun olarak bilinen sabunundan çok satmıştım.Sivilcelere de iyi geliyormuş.
    Geçen gün bir arkadaşım vasıtasıyla bir bayan aradı beni.Yüzümde lekeler vardı dedi.Ne kullandıysam geçmedi.Tesadüfen Amway'ın üçü bir arada sabununu kullandım ve canlı örnek ben dedi herkes ne kullandın diye soruyor dedi. Bende yapmak istiyorum bu işi görüşebilirmiyiz dedi.Müşterilerimizdende çok şey öğreniyoruz bende sipariş verip getirtecem bu sabundan.Sende bildiğin bir Amwaycı varsa al ve kullan çokta pahalı değil.Eğer kullanırsan sonucu buraya yaz lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKANDA

Merhaba benim yazımda biraz reklam olacak ama sizi böyle üzgün görünce yazmak istedim.
    Ben Amway firmasının ürünlerini satıyorum. Amway'ın üç çeşit sabunu var ben bunlardan ballı sabun olarak bilinen sabunundan çok satmıştım.Sivilcelere de iyi geliyormuş.
    Geçen gün bir arkadaşım vasıtasıyla bir bayan aradı beni.Yüzümde lekeler vardı dedi.Ne kullandıysam geçmedi.Tesadüfen Amway'ın üçü bir arada sabununu kullandım ve canlı örnek ben dedi herkes ne kullandın diye soruyor dedi. Bende yapmak istiyorum bu işi görüşebilirmiyiz dedi.Müşterilerimizdende çok şey öğreniyoruz bende sipariş verip getirtecem bu sabundan.Sende bildiğin bir Amwaycı varsa al ve kullan çokta pahalı değil.Eğer kullanırsan sonucu buraya yaz lütfen.
    önerin için tşşkr edrim başka yardımcı olabilecek arkadaşler warsa yardımcı olsun lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: minikfare

önerin için tşşkr edrim başka yardımcı olabilecek arkadaşler warsa yardımcı olsun lütfen

Alıntıları Göster
    benim annede amwayci hergun kullaniyorum da bi faydasini goremedim gerci zamanla diyolar da bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SizofrenKurbaa

benim annede amwayci hergun kullaniyorum da bi faydasini goremedim gerci zamanla diyolar da bakalim

Alıntıları Göster
    başka yoq mu yaw yardımmm edin
  • quote:

başka yoq mu yaw yardımmm edin

Alıntıları Göster
    bence cok para verilen güzellik ürünlerine gerek yok. Cleocin-t diye bir ilaç var. Yüzünü temilzleme sabunuyla yıkadıktan sonra günde 2 kere sivilvenin üstünde gezdiriceksin. Kesinlikle süper. Fiyatıda 8ytl falandı ama cok rahat 6-7 ay gider.

denemeye deger.

• quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

bence cok para verilen güzellik ürünlerine gerek yok. Cleocin-t diye bir ilaç var. Yüzünü temilzleme sabunuyla yıkadıktan sonra günde 2 kere sivilvenin üstünde gezdiriceksin. Kesinlikle süper. Fiyatıda 8ytl falandı ama cok rahat 6-7 ay gider.

denemeye deger.

Alıntıları Göster
    Sen git eczaneye AKSİL-5 CLEOCİN iste.Bak bakalım 1 günde cildinde nasıl bir düzelme oluyor.
    Hiç başka birşeylerle ugrasmana gerek yok

Ben kullandım bunu kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cornrose

Sen git eczaneye AKSİL-5 CLEOCİN iste.Bak bakalım 1 günde cildinde nasıl bir düzelme oluyor.
    Hiç başka birşeylerle ugrasmana gerek yok

Ben kullandım bunu kesinlikle tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    bu ilaç lekeler için mi acepp ??

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben Kullandın Clean & Clear Temizleme Jelini. Beraberinde Bide Çay Ağacı Özlü Bişey Kullandım. He Bide Sebamed Sabun... Sivilceler gitti. Ama Leke Kaldı.

Şimdi ise lekeler için IMEX Sabun ve IMEX Krem Aldım. Şimdi Onları Kullanıyorum. 35ytl gibi bi girdisi oldu ama napalım :) Yeterki geçsin. Şimdi kullanıyorum bakalım imex'ten işe yarar bi sonuç alabilecekmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Ben Kullandın Clean & Clear Temizleme Jelini. Beraberinde Bide Çay Ağacı Özlü Bişey Kullandım. He Bide Sebamed Sabun... Sivilceler gitti. Ama Leke Kaldı.

Şimdi ise lekeler için IMEX Sabun ve IMEX Krem Aldım. Şimdi Onları Kullanıyorum. 35ytl gibi bi girdisi oldu ama napalım :) Yeterki geçsin. Şimdi kullanıyorum bakalım imex'ten işe yarar bi sonuç alabilecekmiyim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Nike MercuriaL

kardes sonucu bıze bıldırırsen ona gore bızde alalım bu urunlerden malum bızde de aynı dert var

• quote:

Orijinalden alıntı: berkyyy

quote:

Orjinalden alıntı: Nike MercuriaL

kardes sonucu bıze bıldırırsen ona gore bızde alalım bu urunlerden malum bızde de aynı dert var

Alıntıları Göster
    Bi düzgün sivilcem çıkmıyo ki ya, patlatmam da sivilceleri.
    İlaç sürdüm sivilcelerin başlarını kopardı kaldı şimdi deri altında büyük büyük

• quote:

Alıntıları Göster
    AKSİL5 sivilceleri iz bırakmadan iyileştiren bir krem.
    Daha önceden kalan lekeler varsa yüzünde ne kullanırsan kullan onların geçmesi cok zor maalesef.Işınla tedavi yöntemiyle bir kaç seansta kapatılıyormus

quote:

Orjinalden alıntı: minikfare

• quote:

AKSİL5 sivilceleri iz bırakmadan iyileştiren bir krem.
    Daha önceden kalan lekeler varsa yüzünde ne kullanırsan kullan onların geçmesi cok zor maalesef.Işınla tedavi yöntemiyle bir kaç seansta kapatılıyormus

quote:

Alıntıları Göster
    Her insanın cildi farklı özelliklere sahiptir bana iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir.Bu durumda kısa zamanda bir cildiye doktoruna görünmenizde fayda var.

Geçmiş olsun.

Sağlıcakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

Her insanın cildi farklı özelliklere sahiptir bana iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir.Bu durumda kısa zamanda bir cildiye doktoruna görünmenizde fayda var.

Geçmiş olsun.

Sağlıcakla.

Alıntıları Göster
    arkadşlar ben bi cilt doktoruna gittim işte sivilceler için losyon fln önerdi ben kullanmadım çünkü öncedn daha ii bişiler almıştıq clinique çoq güsll ama çoqta pahalı ben denemeq için küçükleri war onlardan aldım 100 lü bişilerdi bi de doktor bi leke kremi önermişti şimdi hatırlamıorm yarın bakıp size yazrım zaten yarından itibaren kullancam kremi eğer olumlu weya olumsuz sonuç werirse size yazrımm herkeze tşkkr edrim

• quote:

arkadşlar ben bi cilt doktoruna gittim işte sivilceler için losyon fln önerdi ben kullanmadım çünkü öncedn daha ii bişiler almıştıq clinique çoq güsll ama çoqta pahalı ben denemeq için küçükleri war onlardan aldım 100 lü bişilerdi bi de doktor bi leke kremi önermişti şimdi hatırlamıorm yarın bakıp size yazrım zaten yarından itibaren kullancam kremi eğer olumlu weya olumsuz sonuç werirse size yazrımm herkeze tşkkr edrim

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Alıntıları Göster
    salak herif ilacı getirttirmemiş nese yarına artıq bi de başka tawsiyesi olan

• quote:

salak herif ilacı getirttirmemiş nese yarına artıq bi de başka tawsiyesi olan

Alıntıları Göster
    öff la-roche posay ın mela-d die bi ilaçmış küçücük ama 60 ytl kullndım yüüzmde daha çoq sivilce çıqtı o adamı bi elime geçirirsem nese başlığıda deiştirdim artıq sivilce ve lekeler hakkındaki paylaşımlar yapalım herkese tşşkkrler

• quote:

öff la-roche posay ın mela-d die bi ilaçmış küçücük ama 60 ytl kullndım yüüzmde daha çoq sivilce çıqtı o adamı bi elime geçirirsem nese başlığıda deiştirdim artıq sivilce ve lekeler hakkındaki paylaşımlar yapalım herkese tşşkkrler

Alıntıları Göster
    Canını sıkma Sivilce ilaçları etki etmeye basladıgı zaman sivilceler daha da artar.Çünkü ilaç deri altındaki yağı dısarı atmaya calışır ve buna hızlı sekilde yardım eder.Bu yüzdende ilk başlarda yüzündeki sivilcelerin artması dogal

Bir müddet daha kullan ilacı sakıın bırakayım deme

quote:

• quote:

Canını sıkma Sivilce ilaçları etki etmeye basladıgı zaman sivilceler daha da artar.Çünkü ilaç deri altındaki yağı dısarı atmaya calışır ve buna hızlı sekilde yardım eder.Bu yüzdende ilk başlarda yüzündeki sivilcelerin artması dogal

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cornrose

quote:

bnde biliorum sivilce ilaçları etki etmeye başladıkları zamn daha çoq çıkıor ama benim kullandıım lekeler için bi ilaçtı we leke kremlerinin sivilce çıkartacak bi yapıya sahip oldukları zannetmiorumm yinde herkes denediği we işe yarayan şeyleri paylaşsın plss

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cornrose

quote:

bnde biliorum sivilce ilaçları etki etmeye başladıkları zamn daha çoq çıkıor ama benim kullandıım lekeler için bi ilaçtı we leke kremlerinin sivilce çıkartacak bi yapıya sahip oldukları zannetmiorumm yinde herkes denediği we işe yarayan şeyleri paylaşsın plss

Alıntıları Göster
    şimdi ben bi eşşeklik edip kendime tuz peelingi yaptım yüzümde küçük pütürcükler çıqtı we kırmızı kırmızı hala sivilce lekelri war şimdi doktora gitçem yine salak bi ilaç wercek yine siivlce çıkçak die korkuormm böle yüzü rahatlatmak we şu alerjiye ii gelebileceq doğal yöntem fln war mı + bi de lekeleri açacak bi doğal yöntemm bildiklerinizi we tecrübeleriniz paylaşın lütfenn ağlayacam şimdiii

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.