Şimdi Ara

sivilce- leke (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
18.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: minikfare

o sarı smiley ne ole yane çoq hoş bi yerde kullanmışsın demişsin salatalık kabuğu yapıştı yane ben bunu cambantla mı yapıştıca yoqsa düşer bi de bu bal maskesini normal ekmeğe sürer gibi mi sürcem yüzüme çoq soru sordum özr dilerimm

Balı aynen ekmeğe sürer gibi sürüyorsun 15-20 dak bekliyorsun.Cilde canlılık verir ve cildinin kendini yenilemesini sağlar. salatalık kabugunuda yat yüzüstü koy yüzüne suyunu yüzün tamamen çeksin, sonrada o nemi sakın yıkama bir müddet kabukları aldıktan sonra yüzün kendiliğinden kurusun sonrada ılık suyla yıka

• quote:

Orjinalden alıntı: cornrose

quote:

o sarı smiley ne ole yane çoq hoş bi yerde kullanmışsın demişsin salatalık kabuğu yapıştı yane ben bunu cambantla mı yapıştıca yoqsa düşer bi de bu bal maskesini normal ekmeğe sürer gibi mi sürcem yüzüme çoq soru sordum özr dilerimm

Balı aynen ekmeğe sürer gibi sürüyorsun 15-20 dak bekliyorsun.Cilde canlılık verir ve cildinin kendini yenilemesini sağlar. salatalık kabugunuda yat yüzüstü koy yüzüne suyunu yüzün tamamen çeksin, sonrada o nemi sakın yıkama bir müddet kabukları aldıktan sonra yüzün kendiliğinden kurusun sonrada ılık suyla yıka

ama bn uyurken ole düzgün duramıorum hatta 360 derce dönüorm yane suyunu sürsem yatmaya şöle 1 saat fln kala yatarkende silmem olur mu ole

• Zaten uyurken değil uyanıkken yapacaksın
  • quote:

Zaten uyurken değil uyanıkken yapacaksın

oke bnde dehşete düşmüştüm
  • quote:

quote:

Zaten uyurken değil uyanıkken yapacaksın

oke bnde dehşete düşmüştüm

• hele bi şu clinique anti-blemish i kullanayım 1 haftada nasıl bi düzelme olcaq ama çoq pahalı yaw
  • Anlaşılan sana kızmak işe yaramamış
    quote:

hele bi şu clinique anti-blemish i kullanayım 1 haftada nasıl bi düzelme olcaq ama çoq pahalı yaw
  • minikfare gece saat 22.00da yat yatağına ve uyu.yani düzenli uyu bak bir yerde okudum saat 22 ile 24 arası insan vücudundaki hücrelerin yenilenmesinin en fazla oldu saatler bunlar saat 22.00 da uyu sabahhda işte 8 de ya da 7 de uyan ama bunu 1 gün yapma hergün böyle yap bir düzen kur bak bakalım nasıl geçiyor ve haftada 1 ya da 2 kere denize gir
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

minikfare gece saat 22.00da yat yatağına ve uyu.yani düzenli uyu bak bir yerde okudum saat 22 ile 24 arası insan vücudundaki hücrelerin yenilenmesinin en fazla oldu saatler bunlar saat 22.00 da uyu sabahhda işte 8 de ya da 7 de uyan ama bunu 1 gün yapma hergün böyle yap bir düzen kur bak bakalım nasıl geçiyor ve haftada 1 ya da 2 kere denize gir

bn yatamam o sattlerde neyse uğraşcaz artıq
  • yüzünde daha fazla leke kalmasını istiyosan burda söylenenleri yapabilirsin....

bi doktora git derim...sivilceler akneye dönüşmeden yada yüzünde daha fazla yayılmadan önlemini al...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..duygusuz..

yüzünde daha fazla leke kalmasını istiyosan burda söylenenleri yapabilirsin....

bi doktora git derim...sivilceler akneye dönüşmeden yada yüzünde daha fazla yayılmadan önlemini al...

ya bn doktora gittim işte siivilce için bişi önermedi lekeler içim la roche posay in mela-d die bişi önerdi o da çoq yağlıydı yüzüm daha beter oldu yane doktora gittiim bnde zaten artıq herkesten öneri istemiorum öncedn leke problemi yaşayanların lazer ve benzeri yöntemleri kullanmadan kendiliğinden kaybolabilior mu die soruorum yane kndimi avutmaq için herkes başından geçenleri anlatsın lütfen

• Minik izler kendiliğinden kaybolmuyor. Ve bunu geçirebilecek bir ilaçta yok.En iyi yapabileceğin şey bir arkadasında dediği gibi denize girip güneşlenmek. Bu birazda olsa geçiriyor izleri
  • benzamny vaya benzamycin diye bir İlaç var baya faydalı oluyor sanırım reçeteli.Saglık ocaklarında falan yazdırabılırsın.Baya faydalı oluyor.Çok ve sık surmuyeceksın yanlız ciltte tahriç olur.Ama cok etkili bir ilaç zamanında kullandım bende baya bır fark etmıstı.2 haftada neredeyse bısı kalmadı.Reçeteli diye biliyorum doktora soyle zaten o da sana bılgı verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 9 Eylül 2007; 17:05:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

benzamny vaya benzamycin diye bir İlaç var baya faydalı oluyor sanırım reçeteli.Saglık ocaklarında falan yazdırabılırsın.Baya faydalı oluyor.Çok ve sık surmuyeceksın yanlız ciltte tahriç olur.Ama cok etkili bir ilaç zamanında kullandım bende baya bır fark etmıstı.2 haftada neredeyse bısı kalmadı.Reçeteli diye biliyorum doktora soyle zaten o da sana bılgı verir.

Kullanmış Bir Olarak Hiçbi İşe Yaramadığını Söyleyebilirim. Tabi Herkes İçin Farklılık Gösterebilir.
  • bu benzamycin lekelerdede etkili mi acep ???
  • yüz neyse de sırtımda çok çıkıyo be abi

adam gibi masaj bile yaptırtamıyom arkadaşlara
  • Kesin Çözüm Peeling denen olay sanırım. Yapan veya yaptırma amaçlı araştıran, bu konuda bilgisi olanlardan bide peeling bilgisini alsak fena olmaz :)
  • bende de önceden sivilce kompleksi vardı ve çok takıyodum bunları sonradan o kompleksten kurtuldum öyle bi ilaç falanda kullanmadım şimdi yüzümde 1 tane sivilce bile yok zaten kendiliğinden zamanla geçiyo sen sıkıntı yaptıkça onlar çoğalır onları dert etme derim ben
  • Imex+isotrexin kullanıyorum.Sivilce geçiyor ama leke kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisi:)

Imex+isotrexin kullanıyorum.Sivilce geçiyor ama leke kalıyor

Bende Imex Sabun ve Krem Kullanıyorum. Bencede işe yarıyor ama lekeler tamamen geçmiş değil.

Stresten kaynaklanıyor bu sivilceler :@
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.