Şimdi Ara

Sivilceler İçin Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafayı yiycem arkadaşlar özellikle burun çevremde ve çenemde çoğaldı ne kullanırsam azalır bu meretler yardım lütfen

• benimde çoğaldı tam gittiler diye seviniyordum
  • günde kac posta gidiyorsun?
  • Dıştan çözümü salla herşeyin çözümü içten.Geçen yıl lise sonda sınıfta kız arkadaşlarım sıvılce için bişeyler ıcıyordu kaynatıp
  • Bendede çene bölgem dolmaya başladı ama şükrediyorum
  • No elanor no elizabeth
  • çekme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar böyle sağdan soldan duyma bilgilerle olmaz fakat ben internetten biraz araştırdım..Benzamycn diye krem.Fiyatı 35 tl , yazdırırsanız 7 tl ye alabiliyorsunuz.Denedim ve 1 haftada inanın cok değişti yüzüm.İlerleyen zamanlarda neler olur görücez inş.Fakat kremi kullanmayı bırakınca tekrardan cıktıgı söylentileri var.Ama iyi geliyor.Bir araştır derim
  • Tek tek yumrugunla hepsini ezzzzz....
  • çekme vs. vs. demeyin arkadaşlar hem elizabeth hem de sivilcesiz olmanın çözümü vardır mutlaka benzamycn a bi bakayım teşekkürler
  • Bende çekmemeyi denedim ama max. 5 gün dayandım sonra her gördüğüm şeyi sex objesi olarak görmeye başladım.Ve olan oldu 2 saat sonra burnumun tam ortasında sivilce çıktı
  • Roacctunede bakabilirsiniz haptır bazı yan etkileri var doktor kontrolünde alabilirsiniz kesin çözüm sağlık bölümündede konusu var.
  • Bir arkadaş Protex Ultra diye bir şey diyordu.2 lira falanmış.Büyük marketlerde falan bulunuyormuş,ona bir bakmanı tavsiye ederim.
  • Bak sana süper bir çözüm yazıyorum tamamen kendi üzerimde yaptığım deneylerden yola çıkarak ;

Cildiyeciye gitmek şart. Muhtemelen benzamycin vb sürülebilir bir ilaç vericektir
    Hergün banyo almak şart
    Ve bir adet kükürt sabunu
    Ayriyetten dışardan gelir gelmez herhangi bir yüz temizleyici jel kullanımı

Hergün banyo alıp banyoda yüzümüzü kükürtlü sabunla iyice temizliyoruz. Genelde ilaçlar yatmadan önce ve sabah sürülür. İlacımızı sürüyoruz. Dışardan gelir gelmez yüzümüzü temizliyoruz. En geç 1 haftada sonuç vermeye başlar.. Ve en önemlisi moral. Çekmekle ve yediklerinle alakası yok.. Temizlik ve moral.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 28 Eylül 2009; 21:36:31 >
  • hastanede cildiye'ye gittim 2 sene önce ve 6 ay boyunca roaccutane diye bi ilaç kullandım birçok yan etkisi var en büyük yan etkiside karaciğere hasar vermesi ve yüzünü kurutuyor yağ kalmasın diye bu yüzden dudaklarında kupkuru oluyor 6ay boyunca buna alışmak zorundasın tabii sonrasında daha güzel bi cilde sahip olmak için gerçekten 2 sene önce yüzüme bakılmıcak cinstendi ama şimdi gayet temiz arada bikaç iz var okadar ve ufak tefek sivilceler çıkıyor onlarda geçip gidiyor öneririm doktor tavsiyesinde kullanmanız lazım ama
  • roaccutane ii ama hasar yüzünde hiç denemeyi bile denemedim ilerde nolcağı belli diil karaciğer yaşlılıkta lazım

clean&clear dan cleocin t ye kadar kullandım ama bunlar ilk gün gözle görülür biçimde indiryo sivilceleri ama sonraki günlerde pek fark görmediğimden bıraktım kullanmayı bide çok zor oluyo gece gece bakım uygulamak

ama önerim aknilox %2 eğer geçmiyorsa aknilox %4 lüğü deneyebilirsiniz
  • sizi çok iyi anlıyorm zamanında 1 sene sivilceli dolaştım (akne) her şeyi kullandım geçmedi 1 senede. doktora gittikten sonra 2-3 ay Roacctune kullandım sonra yaz geldiği için bırakmama rağmen şuan hiç akne yok yani çözüm doktor ve verdiği Roacctune ilaç sonra bişeyciğin kalmıyo bide iz kalmaması için jel veriyo bunları düzenlki kullandıktan sonra sivilce denen bi şey kalmıyo şuan bende sadece izleri var onlarda geçicek inş.
  • Kardeşim yapıyordu bi ara iyi geldiğini gözlemlemiştim.

Saf alkol (250ml) + aspirin ( 2 ad. Bebek aspirini + 2 adet normal aspirin)

Aspirinleri iyice ezdikten sonra ufak bi cam kavanoza koy, üstüne 250ml saf alkolü ekle ve aspirinler eriyinceye kadar karıştır. Sonra kavanozun içine o yuvarlak (sanırım makyaj pamuğu olarak geçiyor, tam emin değillim) pamuklardan alabildiğnce koy ve pamuklar alkolü iyice eminceye kadar tekrar karıştır. Sabah kalktıktan sonra ve gece yatarken yüzünü bu karışımla temizle. Arada da nemlendirici krem sürersen yüzünde kızarıklık, kuruma vs olmaz.

İkincisi ise

Sebamed Cleansing Bar

100gr. 8.50 TL
    150gr. 12.50 TL

Enson bildiğim fiyatları bunlar. Bu sabunumsu şeyide Gece yatarken yüzünün hertarafına iyice sür ve 10-15dk. arası bekle sonra iyice durula ve temiz bi havluyla yüzünü sil.

PS: Hatta gece yatmadan önce ilk saf alkol+aspirin karışımıyla yüzünü temizle ondan sonra sebamedi kullan.

Umarım faydası olur bildiklerim bunlar.

• Sivex, imex, imex sabun, aklinox, tetradox.

Yatmadan once yuzumuzu sabunla yikayip aklinoxu surup yatiyoruz. Uyandigimizda yuzumuzu bi daha yikayip kuruduktan sonra pamukla sivex suruyoruz 1 dakikada kuruyor. Ustune imex suruyoruz, fondoten rengindedir kapatici olarak da kullanilarak morali yukselten bi antibiyotiktir kendisi. Butun gun oyle dolastiktan sonra yuzumuzu sabunla yikayip tekrar aklinox yatmadan once...

1-2 ayda guzel sonuc almistim.
  • Arkadaşlar bunun kalıcı çözümü roaccutane veya zoretanin gibi ilaçlardır.Doktor kontrolünde verilir,yaşınız 18'den küçükse ebeveyn onayı ile (kağıt imzalatıyorlar) kullanabiliyorsunuz.Tedavi süresi biraz uzun,bazı hastaların kesintisiz 8 ay kullanmaları gerekebiliyor.Bu süreçte her ay kontrole gidiyorsunuz,doktorun isteğine göre 2 ayda bir kan testi yapıyorlar ilaç olumsuz etkilemesin diye.Bu iki ilacın (veya benzeri kalıcı çözüm sunan ilaçların) dışındaki krem,losyon,solüsyon falan hikaye,kozmetik saçmalıkları,para tuzağı...

Bence ailenizlede görüşüp ilk fırsatta doktora görünün başka çaresi yookk..

Not: Sivilceler ileri seviyede değilse hafif seyrediyorsa daha hafif,daha az yan etkili ilaçlarla da atlatabilirsiniz ancak bir cilt uzmanı mutlaka görmeli sizi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 28 Eylül 2009; 22:31:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.