Şimdi Ara

Sivilceler Ve Yaraları İçin Çözüm Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki Gibi Sorum Sivilceler Ve Yaraları İçin Çözüm Önerileri İstiyorum.
    Karışımlar Olabilir İlaçlar Olabilir Biliyorsanız Lütfen Yazın..

İyi Çalışmalar

• tek tavsiyem eczanelerde karışım halinde satılan ve isveçten ithal olan benzamycin adlı ilaç sivilcelerin üzerine sürüyorsunuz bir ay kullanımdan sonra tüm sivilceleri balık pulu döker gibi döküyor denenmiştir işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 12 Haziran 2008; 22:32:32 >
  • Mutlaka bi dermatologa görün,kulaktan duyma bilgilerle geçmiyor malesef..Herkesin cildi farklıdır
  • benzamycin i şu anda kullanıyorum baya işe yarıyor 1 hafta oldu kullanalı sanada tavsiye ederim
  • Diş macunu sürüyorum 1-2 gündür gercekten sürdüğün yerde etkisini gördüm ama zararlıymış sürmek bende daha sürmicem
  • çay iç dibini sür iyi gelir
  • ya tamda konusunu açmıssınız benimde ense kökümde kocaman bi sivilce çıktı.Basımı agrıtıyor + yavas çevirmek zorundayım kafamı falan acıtıyor.Ne yapmalıyım beyler?
  • Sivilceleri çok olan ve zor geçenler için roaccutane diyebilirim... çok haşin bir ilaçtır ki kendisi sadece kan tahlilinin sonucunun uygunluğu ile verilebilir... ben kullanmıştım bir zamanlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

benzamycin i şu anda kullanıyorum baya işe yarıyor 1 hafta oldu kullanalı sanada tavsiye ederim

Beyler bunlar geçici çözüm sivilce olayının kesin çözümü Roaccutane adlı ilaç sivilce çukurluklarının tek çözümü ise basit bi estetik operasyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.