Şimdi Ara

SİVİLCELERE SON / İLAÇ KULLANMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Endokrinoloji doktorumun tavsiyeleri üzerine cildiye bölümünün koridorlarinda geçirdiğim her güne lanet ediyorum. Keşke bir endokrine gitseydim bu sivilceleri ilk andan ortadan kaldırsaydım. Merak etmeyin reklam felan degil doktor ismi vermicem. Sadece benim gibi aşırı yağlı, hassas ve sivilceli bir cildiniz varsa bunun tek tedavisini söylemek için buradayım. Kremler, losyonlar ve internette bize mucize olarak tanıtılan isotrerinoin içerikli haplar vs. Hepsini aklınızdan çıkarın. Berrak, duru ve sağlıklı bir cilde kavuşmanızı garanti ediyorum arkadaşlar.

Sivilcelerin tek ilacı tek dermanı beslenmedir. 4 yıldır aşırı sivilceli, hassas ve yağlı cilde sahip biri olarak yaşadım. Küçük küçük kırmızı noktalar yanaklarımı istila etmişlerdi resmen. Tek yapmanız gereken süt ve süt ürünlerinin hepsini hayatınızdan çıkarmaktır. 4 yıldır insan içine çıkamadığım bu sivilcelerimden ve siyah noktalarımdan tamamen kurtuldum. Cildimin yağ dengesi normale döndü, canlı,berrak ve sağlıklı bir cildim var. O internette araştırırken isimlerine rastladığınız bütün kremleri, losyonları hatta bize bir mucize olarak tanıtılan ROACCUTANE adlı zımbırtıyi bile kullandim. Ama inanın bana bu ilaçların hiçbir numarası yok. Bu kremlere verdiğim paralara ve zamana, daha da önemlisi cildime verdikleri zarara acıyorum sadece. Bu ilaçlar cildinizi kurutmaya ve yağ bezelerinizin çalışmasını bozmaya yönelik üretilmişlerdir. Bu ilaçlar cildiniz kimyasını,yağ dengesini,yapısını ve kalitesini bozmaktan başka bir işe yaramazlar ve sivilcelerinize de asla çözüm değildir.

Eğer tıpkı benim gibi hassas,yağlı ve gözenekli bir cilde sahipseniz bütün süt ürünlerini hayatınızdan çıkarın ve tam tahıllı yiyeceklere, meyve ve sebzelere yönelin. Bunlarla beraber klasik gelebilir ama günde en az 2 litre su içmeyi ihmal etmeyin. Peki neden süt içmiyoruz? süt ürünleri neden yüzümüzde sivilce yapsın? gibi haklı bir soru soruyorsanız, aşağıda paylaştiğim linki tıklayarak aradığınız cevabı bulabilirsiniz.

Buyrun;konu hakkında bilimsel bir makaleye buradan ulaşabilirsiniz;

Vücut geliştirme sporcusu 23 yaşındaki Brian Turner bütün olası çözümleri denedikten sonra, vegan beslenerek akne sorununu çözdü. Dailymail'den derlediğimiz habere göre ergenlik çağından beri sivilceleriyle başı dertte olan genç adam bütün süt ürünlerini hayatından çıkardı, günde 10 ile 16 arası porsiyon sebze yedi ve 4 litreye yakın su içti.

23 yaşındaki Brian, yıllar boyunca yüzünde akne ve nodüler kistler olduğunu söylüyor. 70 haftadan daha uzun bir süre Accutane adlı ilacı da kullanmış.

Video;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutsuz1 -- 6 Ekim 2017; 13:59:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw haci ne uzattin losyon krem sabun vs zaten sivilceyi gecirmez. O kadar kasmaya gerek yok roaccatune yazsin cildye geciriyor. Eksi de intihar falan da ettirmiyor bakmayin eksiye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.