Bildirim
sivilcelerim [SS'li]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyş bende olacaktıki patlatırdım bembeyaz böyle aynaya filan sıçrardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -berkay-
Oyş bende olacaktıki patlatırdım bembeyaz böyle aynaya filan sıçrardı
Sonra da aynayı yalayacan. Oyhş canım çekti. Bi sivilce olsa da patlatsak.
/>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı Geç » -- 7 Ağustos 2013; 3:08:32 > -
Yalarin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nem kardeşime sıktırıyorum sivilceleri. bedava kişisel bakım -
Karbonat+limon kullan.Gecer bir kac aya,her gun de yuzunu yika.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Illuminn
bi tarafa benzemiş ama... -
sizin allahınız yok mu ya
@Bamya Avcisi hocam nasıl oluyor o? ilk defa duydum -
o tür ilaca başladın mı yapışıp bırakmayacan yoksa aha sonucu böyle olur. Anlamıyorum çocuk oyuncağımı bu başlarken bilmiyor muydun yan etkilerini?
Tedaviye yeniden başlayacaksın mecbur tabi doktorun ne der bilemiyorum gidip görüşmen lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Noldu La
o tür ilaca başladın mı yapışıp bırakmayacan yoksa aha sonucu böyle olur. Anlamıyorum çocuk oyuncağımı bu başlarken bilmiyor muydun yan etkilerini?
Tedaviye yeniden başlayacaksın mecbur tabi doktorun ne der bilemiyorum gidip görüşmen lazım.
haklısın, biliyordum elbet duyduğum kadarıyla ama dediğim gibi en stresli dönemlerimden birindeydim aman nolursa olsun demiştim hiç umursamamıştım bile -
quote:
Orijinalden alıntı: Not Afraid
quote:
Tedaviye yeniden başlayacaksın mecbur tabi doktorun ne der bilemiyorum gidip görüşmen lazım.
haklısın, biliyordum elbet duyduğum kadarıyla ama dediğim gibi en stresli dönemlerimden birindeydim aman nolursa olsun demiştim hiç umursamamıştım bile
Tam 8 ay kullandım. O sırada annem işten çıktı ablamın problemleri oldu kişisel problemlerim de oldu ama bırakmadım ilacı çünkü bırakırsam her şeyin daha kötü olacağını biliyordum hocam. Çok geçmeden düzgün bir doktora gidin hemen tedaviye başlayın yüzünüzün hali kötü
+ jiletle değil makine ile tıraş olmalısın daha az tahriş eder.
-
quote:
Bende başlıyıcam buna doktor yavşaklık yaptı yaz ayında başlatamam dedi eylül ayını bekliyorum ilk günden dikilcem doktorun karşısına özel birde 37 tl bayılcaz yine vermezse ekranlarda görürsünüz beni -Doktora şiddet kameralarda ! -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bay çene
quote:
Bende başlıyıcam buna doktor yavşaklık yaptı yaz ayında başlatamam dedi eylül ayını bekliyorum ilk günden dikilcem doktorun karşısına özel birde 37 tl bayılcaz yine vermezse ekranlarda görürsünüz beni -Doktora şiddet kameralarda !
Deriyi incelttiğinden yaz aylarında tavsiye edilmiyor ama bütün gün dışarda dolaşan bir tip değilseniz yada bunu gerektiren bir mesleğiniz yoksa gayet güzel kullanailirdiniz aslında sadece öğlen sıcağında çok dolaşmazdınız olur biter. hiç yoktan 3 ay kaybetmişsiniz kötü olmuş.
-
Elimde 3 aylık ilaç var. Doktora gitmeden kullanmaya başlasam nasıl olur sizce? -
quote:
Elimde 3 aylık ilaç var. Doktora gitmeden kullanmaya başlasam nasıl olur sizce?
nickinin hakkını ver evlat, yardır gitsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: KIYAMETT
quote:
Elimde 3 aylık ilaç var. Doktora gitmeden kullanmaya başlasam nasıl olur sizce?
nickinin hakkını ver evlat, yardır gitsin.
-
Kontrolsüz kullanma sakın. Karaciğere etki eden bir ilaç, en hayatı organlardan biri, vücudun laboratuvarıdır. Doktora git mutlaka. -
Benzer içerikler
- oxide marka ayakkabı nasıl
- hayırlı dost edinmek için dua
- 0.50 miyop nasıl görür
- kulağımı deldirdim şişti acıyor
- kımız nerede satılır
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X