Şimdi Ara

SİVRİSİNEK ÖLDÜRMEKLE KÖPEK ÖLDÜRMEK ARASINDAKİ FARK NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Köpek öldürmekle sivrisinek öldürmek arasındaki fark nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve de insan öldürmek..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birini öldür öbürünü öldürme

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Hocam insan çok farklı klasmanda bunlar hayvan ..

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetKARAHANLİ

Ne farkı var?
  • Yılan öldürmek ile köpek öldürmek arasındaki fark ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetKARAHANLİ

Hayvana hayvan ismini veren insandır zaten. Unutma tam tersi de olabilirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Domuz öldürmek çok mu zor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Köpek bana musallat olsun tek saniye düşünmem. Farkı yok

• Sivrisinek insan düşmanıdır. Lanet ağzıyla kanı emer. Hadi emdi, birkaç gün lanet bir kaşıntıyla yalnız bırakır. Bu şerefsiz canlının yaşamaya hakkı yoktur. Bütün parazit ve yarı parazitler için bu söylemim geçerlidir
  • Sivrisinek ve Köpek arasındaki farkları yazıyorum.

Sivrisinek :

Kan ile bulasan hastaliklarin bircogunun tasiyisidir. Sitma, sari humma gibi olumcul hastaliklari tasir ve sizi isirdigi zaman cildinizde tahrise yol açar. Evcilleştirilemez, kendisine hastalik yaymamasi icin asi vurulamaz,kisirlastirilamaz ve çok cabuk urer. Insan kaniyla beslenir.

Köpek:

Yalnizca kendini tehlikede hissetiginde saldirir beslenmek icin insan eti yemez aksine insanlar ile yasamaya cok iyinadapte olmus bir canlidir. Insan ile beslenmez. Kuduz hastaliginin tasiyicisidir ancak asi vurularak bu ve benzedi hastaliklarin hepsi engellenebilir. Bircok avci ve bekci turu sayesinde insanliga faydasi olan evcillestirilebilen ve ozel egitime tabii tutulabilen bir insan dostu canlidir. Kisirlastirilabilir ve kolay bir sekilde kontrol altina tutulabilir. Narkotik,arama kurtarma, itfaiye, bekcilik, rehabilitasyon, gorme engelliler icin bir yardimci olarak kullanilir.

Şimdi yukardakileri okudun ve lütfen sen söyle bakalim köpek öldürmekle sivrisinek öldürmek arasındaki fark neymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

Sivrisinek ve Köpek arasındaki farkları yazıyorum.

Sivrisinek :

Kan ile bulasan hastaliklarin bircogunun tasiyisidir. Sitma, sari humma gibi olumcul hastaliklari tasir ve sizi isirdigi zaman cildinizde tahrise yol açar. Evcilleştirilemez, kendisine hastalik yaymamasi icin asi vurulamaz,kisirlastirilamaz ve çok cabuk urer. Insan kaniyla beslenir.

Köpek:

Yalnizca kendini tehlikede hissetiginde saldirir beslenmek icin insan eti yemez aksine insanlar ile yasamaya cok iyinadapte olmus bir canlidir. Insan ile beslenmez. Kuduz hastaliginin tasiyicisidir ancak asi vurularak bu ve benzedi hastaliklarin hepsi engellenebilir. Bircok avci ve bekci turu sayesinde insanliga faydasi olan evcillestirilebilen ve ozel egitime tabii tutulabilen bir insan dostu canlidir. Kisirlastirilabilir ve kolay bir sekilde kontrol altina tutulabilir. Narkotik,arama kurtarma, itfaiye, bekcilik, rehabilitasyon, gorme engelliler icin bir yardimci olarak kullanilir.

Şimdi yukardakileri okudun ve lütfen sen söyle bakalim köpek öldürmekle sivrisinek öldürmek arasındaki fark neymiş.
    Saçma. İkisinin de eşit yaşama hakkı var. Sana zararı dokunan insanı da öldür o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: aznareps ingo etaicsal

Saçma. İkisinin de eşit yaşama hakkı var. Sana zararı dokunan insanı da öldür o zaman.

Alıntıları Göster
    Nefsi müdafaaa diye birşey var bilir misin?

Hani cana ya da namusa bir saldırı bir hak ihlali olduğunda kendini savunma hakkı diyoruz.

Kime ne anlatıyorum ki....

• Aslinda fark var cunku kopeklerin sinekerden daha gelismis bir beyni var. Yani onlarin bizi gibi varolduklarini farkinda olma ihtimali sineklerden daha yuksek. Zaten ne yaparsan yap oldurursun. Doga bir olum kalim savasidir. Eger havadaki bakterileri oldurmek istemiyorsan nefes alma. Her nefes aldiginda akciger solunumu yapan canlilar tarafindan minyonlarca bakteri KATLEDİLİYOR. Bu zulme dur DE.

• quote:

Nefsi müdafaaa diye birşey var bilir misin?

Hani cana ya da namusa bir saldırı bir hak ihlali olduğunda kendini savunma hakkı diyoruz.

Kime ne anlatıyorum ki....

Alıntıları Göster
    Cümleyi konuya bağlayamayınca "Kime ne anlatıyorum ki" diyerek bitir helal.

• quote:

Alıntıları Göster
    Extazy mal mısın birader kaybol buradan

• quote:

Alıntıları Göster
    Daha cümleyi anlayamamışsın bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: cetinsangu

Extazy mal mısın birader kaybol buradan

Alıntıları Göster
    He malım
  • quote:

Daha cümleyi anlayamamışsın bile.

Alıntıları Göster
    Diyorum ki sinek de köpek de hayatta kalmaya çalışıyor sadece hayatta kalma şekilleri farklı ama sen birini işine gelmediği, rahatını bozduğu için öldürmeyi haklı buluyorsun. Birini de sırf işine geldiği için üstün tutuyorsun. Ama objektif baktığında ikisini öldürmek de aynı şey. İlla kötü özelliklerine bakarak öldürme hakkı bulacaksan herhangi bir insanı öldürmen de normal sayılır diyorum senin mantığına göre.

Sen ilk cümlemi anladığına emin misin?

• Kasacaginiz duyara tukureyim. Sivrisinek lan bu yasama hakkina da tukureyim onun o yasasin diye ben 4 gün kaşına kaşına mi gezeyim. Oyle bakarsan o dangalak les sivrisinek olacak hayvan da benim vücut butunlugume zarar veriyor.

• Beni ısırması muhtemel olan sivrisineği de öldürürüm köpeği de.

Keyif için sivrisinek öldürmedim, oğlum bak git dediğim de çok oldu, fakat öldürünce üzülmedim de. Köpeğe üzülebilirim, fark bu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.