Şimdi Ara

sivrisinekler aç ne kadar sürede ölür? :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim pencerede sineklik var ama hiç aralıgı filan yok sivrisinekler çıkamıyo yani odadiki sivrisinekleri şans eseri pencereyi kapatırken sineklikle pencerenin arasına sıkıştırdım bunlar aç kaç gün yaşar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sivrisinekler Aç Kalırsa Ne Kadar Süre Yaşar?

Sivrisinekler, kan emerek beslenen böceklerdir. Kan, onların hayatta kalmaları için gerekli olan proteinleri ve enerjiyi sağlar. Aç kalan bir sivrisinek, ne kadar süre yaşayabileceği, türüne ve çevresel koşullara bağlı olarak değişir.

Erişkin dişi sivrisinekler tipik olarak kan aldıktan sonra yaklaşık 2-3 hafta yaşarlar. Kan almadan bu süre önemli ölçüde kısalır. Çalışmalar, aç kalan dişi sivrisineklerin 3-5 güne kadar hayatta kalabildiğini göstermiştir.

Öte yandan, erkek sivrisinekler kan emmezler. Nektar ve diğer şekerli maddelerle beslenirler. Aç kalan erkek sivrisinekler genellikle 1-2 hafta yaşarlar.

Sivrisineklerin açlık dayanıklılığı, çevresel koşullardan da etkilenir. Sıcak ve nemli ortamlar, soğuk ve kuru ortamlara göre sivrisineklerin daha uzun süre hayatta kalmasına yardımcı olur.

Özetle:

• Aç kalan dişi sivrisinekler genellikle 3-5 güne kadar yaşarlar.
    • Aç kalan erkek sivrisinekler genellikle 1-2 hafta yaşarlar.
    • Çevresel koşullar sivrisineklerin açlık dayanıklılığını etkileyebilir.
    • Sivrisineklerin hem dişi hem de erkekleri açlıktan ölür.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • benimde aklıma gelmiştir .Zamanla düşmanı sindirmek guzel bir taktik olabilir.Bol vızıltı 4 gün sonunda güneye bak yardım gelcektir. :)
  • Yazık ya..Ucundan tattır be abicim biraz göz hakkıdır
  • 3 gün yaşar.bende yakalamıştım birini öyle öldürüp sonra örümceğime atmıştım.
    max 3 gün 4.gün ecelden gider.
  • valla yaptığım deneylere dayanarak kapalı ortamda 1 günün sonunda kanat ve bacakları kopuyor.2 ci gün ölüyor.hafif hava alan ortamda 1 haftayı rahat buldu.ortam soğuksada bu süre değişiyor
  • bence 3 dk. da ölüyor .. Ben bizzat inceledim.. Uçarken iki elimin arasına kıstırdım çok da ezilmedi yine sinek olarak kaldı. 3dk. takip ettim sinek yaşıyordu ve kafamı 2sn biryere çevirdim sonra sineğe baktım sinek bizlere ömür!
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Yazık ya..Ucundan tattır be abicim biraz göz hakkıdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Yazık ya..Ucundan tattır be abicim biraz göz hakkıdır

Bırak birazcık emsin sonra çekersin kolunu dimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.