< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sivrisineklere ilaçlama yaptım hayat kalitem arttı
-
-
aga zehirlenirsin ilaçlama yapılan evde uyunmaz
-
hocam bu ilaç hamamböceklerine falan çok etkili olan bir ilaç değil, daha hafif bir ilaç.
odayı 1 saat boş bırakman yeterli diyor üstünde. ilacın insanlara etkisi yokmuş, sadece trake solunumu yapan böcekleri etkiliyor. kedi kuşu falan dahi etkilemiyor.
-
sineklik işe yaramaz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bayer üretiyormuş kötü bir şey değildir ben de alayım bari
-
@07kubi07 nasıl kullandın bunu ?
-
bizim evde sineklik yok maalesef, kiracıyız :( ama işe yarar elbette :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 10 Haziran 2024; 0:33:23 > -
aynen hocam, barkodlu orijinal ürün geldi. fiyatınıon bu kadar uygun olmasını beklemiyordum.
-
bundan alsana, camları bunla hallettim, hatta tuvalet ve banyo camına da yaptım. balkona pratik çözüm arıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 10 Haziran 2024; 0:37:7 > -
camsil şişesi falan olurya fıs fıs püskürtür, onun içine 1 litre suyu koyuyorsun, bu ilaçtanda bir kapak yani 10 mililitre koyuyorsun. çalkayıp, bütün duvarlara eşyalara püskürtüyorsun ilaçlı suyu.
1 ilaçtan 5 litre ilaçlı su çıkıyor. ben 1 litrelik yapıp kullandım.
ilaçladıktan sonra 1 saat odaya girmiyorsun, ondan sonrasında ilaç duvara yapışıp kalıyor, sivri falan oraya konduğu, temas ettiği anda zehirlenmeye başlıyormuş.
fısfısların iki seçeneği var biri suyu fışkırtır diğeri püskürtür. püskürtme modu olan fısfıs olmasına dikkat et, sadece fışkırtmalı olan fısfıslar suyu dağıtamıyor.
-
sipariş verip deneyim, balkondan içeri sızanlara çözüm olur bu
-
hocam bütün eve yapmak lazım, çok masraflı. kendi evim olsa alırdım yada sabit modellerden yaptırırdım. bir tane pencereye yapmasan oradan giriyor şrfsiz sivriler.
-
bu kaliteli olanı ben 1 kez takıcam çıkarmıcam dersen daha ucuza kaçabilirsin, cam silme muhabbetine çıkaracak olursan bunu tekrar kullanabiliyorsun işte güzel yanı.
Bunun 1 tanesinden 1 pencere bi tuvalet camı malzemesi çıkıyor.
enfute Alışverişin Her Hali.youtubeHazır sineklik kurulum ve montaj nasıl yapılır Tüm ayrıntılarıyla videodan izleyip sizde sineklik kurulumunu rahatlıkla yapabilirsiniz. enfute.com.tr iyi alışverişler dilerhttps://www.youtube.com/watch?si=XX0ejRby5zd18uBA&v=8veSHVRLq9I&feature=youtu.be -
Geçen ayın başında 1 adet sivri sinek beni rahatsız etti.
Hemen Büyükşehir Belediyesine "Ben bu mahallede hiç ilaçlama aracı göremiyorum" şeklinde yazdım.
Ertesi gün araç gönderip ilaçlama yaptılar,
Şimdilik hiç sivrisinek yok...
-
Öyne deyyon emme o 1 ( yazıyla bir ) adet sineğin akraba ve arkidişleri bunu senin yanına komazlar; intikamları feci olacak...
-
daha ucuza da vardır belki. daha önce buna benzer bir şey kullanıp çok memnun kalmıştım.
-
montesiz sinekliklerde var qanki
-
iyi taktikmiş.
-
ilaçlama yaptığımdan beri 1 kez bile ısırılmadım. inanılmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X