Şimdi Ara

### SiwiLceler ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaş'lar bende ki bu sivilcelere care bulamadım kullandıgım krem ve benzeri ürünlerden pek memnun değilim ve bazıları iz kaldı herhalde suratımda doktor tavsiyesinde almıştım ama siwilceler genel bi sorun oldugundan sizede bir sorayım dedim önerebiliceginiz krem wb ürünler war mı ? peki iz kalanlar için bi tavsiyeniz war mı ?

• dostum bir çözümü yok bence sadece kendini iyi hissermen için sabah akşam beyaz banyosabunu ile yüzünü yıka
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatsalı521992

dostum bir çözümü yok bence sadece kendini iyi hissermen için sabah akşam beyaz banyosabunu ile yüzünü yıka

denemeye değer sağol arkadaşım
  • up
  • Hocam ben çok ağır sivilce sorunu yaşadım. sakın sıkma.sıktıysanda bundan sonra sıkma. aknenin şiddetine göre, eğer ağır bir akne ise, oral yoldan alınan ilaç tedavisi gerektirebilir. yaşın kaçbilmiyorum ama çok önemli bir konu. yeniden doktora görün bence.benim gibi kendi kendini tedavi etmeye çalışma ilerde pişman olursun benim gibi. geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G ö z l e m c i -- 26 Ekim 2008; 22:23:55 >
  • yaş kaç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BEN ÖTESİ

Hocam ben çok ağır sivilce sorunu yaşadım. sakın sıkma.sıktıysanda bundan sonra sıkma. aknenin şiddetine göre, eğer ağır bir akne ise, oral yoldan alınan ilaç tedavisi gerektirebilir. yaşın kaçbilmiyorum ama çok önemli bir konu. yeniden doktora görün bence.benim gibi kendi kendini tedavi etmeye çalışma ilerde pişman olursun benim gibi. geçmiş olsun

sağol tşk'ederim yaş 19 oldu. doktor taviyesinde çeşitli ilaçlar kullandım ama pek bi faydasını göremedim acıkcası be ufak tefek svilce izleri fln wr onlarada lazer ile siliyorlarmış ama en son aşama şimdi dha değişik çözümler arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anüste tahriş ve kaşıntı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siyah noktalar için ne önerirsiniz !?
  • arkadaşım sivilcelerin birçok nedeni var ben mesela sivilcelerden tetradox hapı içerek kurtulmuşumdur bundan daha ağır ilaçlar da var racotine gibi ama doktora danışmadan hiçbişe kullanma derim ama dediğim gibi haplar bu konuda çok başarılı

krem konusundada steroid içeren kremleri fazla kullnama eğer ssk lı isende herzaman doktorlara şu soruyu sor bu ilaç uzun süre kullanabilirmi diye
  • anladım ilaçların fln isimlerini aldım doktora danışıcam tşk'ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Playerim

Siyah noktalar için ne önerirsiniz !?

Seba med sabun dene Siyah noktlar için en fazla 2 hafta diyorum.Tabi bu benim cildim için boyleydi sanırsam genel anlamda etkili diye biliyorum.Normal sivilcelere gelince bence kendi haline bırak üstüne uyumamaya calış patlamasınlar yani leke kalırsa daha kötü.
  • beyaz banyo sabunu falan değil git bi kozmetikçiye özel akne sabunları var fiyatları 8-10 ytl en fazla onları kullan
  • quote:

quote:

dostum bir çözümü yok bence sadece kendini iyi hissermen için sabah akşam beyaz banyosabunu ile yüzünü yıka

hayir hayir beyaz banyo sabunuyla kesinlikle yikamayin. daha da cok sivilce cikar. cildi fazla kurutup yag dengesinin bozulmasina sebep olur sabunlar. siz en guzeli bir yuz yikama jeli alin her sabah ve aksam yatarken yikamaniz yeterli olacaktir. cok fazla yuzunuzu yikamak cozum degil.
    cildiyeye gidip cildinize verecekleri en uygun kremi sadece sivilceli bolgeye uygulayin.

• quote:

Orjinalden alıntı: felsefika

quote:

quote:

hayir hayir beyaz banyo sabunuyla kesinlikle yikamayin. daha da cok sivilce cikar. cildi fazla kurutup yag dengesinin bozulmasina sebep olur sabunlar. siz en guzeli bir yuz yikama jeli alin her sabah ve aksam yatarken yikamaniz yeterli olacaktir. cok fazla yuzunuzu yikamak cozum degil.
    cildiyeye gidip cildinize verecekleri en uygun kremi sadece sivilceli bolgeye uygulayin.

anladım haklı olabilirsin en iyisi bi cildiye'ye görünmek.

• protex kullanıyordum. faydası oluyor. en önemlisi yüzünü her daim temiz tutmak ve mümkün olduğunca elini yüzüne sürme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArGentum#47

protex kullanıyordum. faydası oluyor. en önemlisi yüzünü her daim temiz tutmak ve mümkün olduğunca elini yüzüne sürme.

ah ellerim war ya duramıorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.