Şimdi Ara

Six Pack Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi six pack için programa başladım da çok çok hafif bi göbek var alttaki 2 dilim için o göbeği eritmem gerekir mi yoksa çalıstıkça o kasa dönüşür mü?

• Bende BurgerKing'in Eski Menüsüyle İlgili Sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Yağ kasa dönüşmez. Kas dokudur yağ ise madde. Yağ oranını azaltmadan o baklavaları göremezsin. Vücudundaki yağı atabilmek içinde cardio çalışması yapman gerekli. (koşu bandı bisiklet stepper vs)

ama çok çok az bi göbek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: øsan

Şimdi six pack için programa başladım da çok çok hafif bi göbek var alttaki 2 dilim için o göbeği eritmem gerekir mi yoksa çalıstıkça o kasa dönüşür mü?

Çalıştıkça ancak yağları eritirsin, kasa dönüşütüremezsin.Six pack için belli bir yağ oranının altında olmak lazım yoksa yağlar kasların üzerini örttüğünden dolayı kaslar belli olmazlar.Onun içinde kardiyo yapman gerek.Bu yağ oranı için yediklerine de dikkat etmen lazım ayrıyetten.Mesela kuruyemiş, cips gibi şeyleri pek yememelisin, en azından belli bir forma girene kadar.
  • önce yakıcaz sonra yapıcaz yani
  • quote:

önce yakıcaz sonra yapıcaz yani

kesınlıkle bunun baska yolu yok kos kos kos erıt gobegı bnmde ımkanım olsa bnde ksucam da olmyo
  • six pack diyince 6 lı bira sandım atladım ya
  • Eritmen lazım onun içinde kardio yapmalısın kardiodan sonra 6 pack antremanını yaparsın ama zordur be 6 pack hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

Eritmen lazım onun içinde kardio yapmalısın kardiodan sonra 6 pack antremanını yaparsın ama zordur be 6 pack hocam

yok ya 10dk yeter:)
  • quote:

quote:

Eritmen lazım onun içinde kardio yapmalısın kardiodan sonra 6 pack antremanını yaparsın ama zordur be 6 pack hocam

Yag oranını ayarladıktan sonra dogru diyorsun kolaydır fakat korumak zordur. Saldıgın gibi six packlerin tarih olur. Bunu diyet olarak algılayanları anlamıyorum. bunu bir yasam tarzı olarak yaparsan sureklide korumus olursun. Yani saglıklı beslenme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

quote:

quote:

Yag oranını ayarladıktan sonra dogru diyorsun kolaydır fakat korumak zordur. Saldıgın gibi six packlerin tarih olur. Bunu diyet olarak algılayanları anlamıyorum. bunu bir yasam tarzı olarak yaparsan sureklide korumus olursun. Yani saglıklı beslenme.

yok cnm bi başlarsam bırakmam zaten :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.