bende motorala v3 cep telefonu var,telefonu bilgisayara sixaxis in kablousu ile bagliyorum ayni zamanda sarj da oluyor telefonum.
benim merak ettigim acaba telefonun sarj aleti ile de sixaxis i sarj edebilirimiyiz?
Bende Sony'nin kamerası var,sixaxis in kablosunu bulamadığımda o kabloyu kullanıyorum.Hiç bir sorun çıkmıyor.Ama sen ne olur ne olmaz kablonun üstünde küçük yazılar olur.Kaç V ,vbvb... Onlara bak aynı olsun
Nokia n95 usb kablosu ile Dual shock 3'ü pc ye bağlayıp şarj ediyorum.Hiçbir sorun yaşamadım
gilmour bilgisayardan bende sarj ediyorum ama yapmak istedigim motorola v3 cep telefonunumun sarj aleti ile sarj etmek.
Korkucak bişey yok, alt tarafı biri dar, diğer geniş Usb bağlantı kablosu. uyuyorsa bir problem olmaz.
bendede v3i var bilgisayardan telefonun bahsettiğin şarj kablosu ile sixaxisi şarj ediyorum
sixaxis
3,7 v-30 ma -input değerleri
şarj cihazınızın output değerleri ne? acaba
arkadaslar bilgisayardan bende sarj ediyorum,benim sordugum cep telefonunun normal elektirik prizine takilan sarj aleti ile sarj edilirmi diye soruyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: saydam330
arkadaslar bilgisayardan bende sarj ediyorum,benim sordugum cep telefonunun normal elektirik prizine takilan sarj aleti ile sarj edilirmi diye soruyorum.
sakın etme
genellikle usb çıkışında 500ma olurken priz çıkışında 1000ma oluyor(iphonedan edindiğim bir tecrübe). o yüzden bence öyle fantazilere giripde sixaxisinin pil ömrünü yeme.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme