Şimdi Ara

siyah beyaz lazer yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba eşim eczacı günde yaklaşık 30 tane siyah beyaz çıktı alıyor sadece ve bunlar tek tek farklı zamanda alınan çıktılar. Bundan önceki makinamız samsung ml1610 sürekli hata lambası yanıyor arada kendine geliyor sıkıldık tamirle uğraşacağımıza değiştirelim dedik. Cipiyle iviriyla ziviriyla çok uğraştırmayacak, doldurtması dertsiz yazıcı önerileriniz var mı ? 300 liranın çok üstüne çıkmayı düşünmüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelubes -- 23 Ağustos 2013; 11:51:24 >

• teşekkürler aknar yazıcının mono+tonerli olması bizim için daha iyi olacak o tip bir yazıcımız mevcut halihazırda.
  • bhvhbvhbgh
  • Brother modellerini kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelubes

arkadaşlar merhaba eşim eczacı günde yaklaşık 30 tane siyah beyaz çıktı alıyor sadece ve bunlar tek tek farklı zamanda alınan çıktılar. Bundan önceki makinamız samsung ml1610 sürekli hata lambası yanıyor arada kendine geliyor sıkıldık tamirle uğraşacağımıza değiştirelim dedik. Cipiyle iviriyla ziviriyla çok uğraştırmayacak, doldurtması dertsiz yazıcı önerileriniz var mı ? 300 liranın çok üstüne çıkmayı düşünmüyoruz.

Isyerimde 3 adet samsung var en küçük olan 1710 modeli hala kullanıyorum ben yinede samsung tavsiye ederim hele 4623 filan bulursaniz aliyyul ala olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik 159 tl ye satılıyor ve tonerini doldurmaya gerek yok 35tl civarında sıfır muadil toner satılıyor
    http://www.teknosa.com/urunler/125090574/hp-ce651a-laserjet-pro-p1102-laser-yazici?term=125090574
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelubes

arkadaşlar merhaba eşim eczacı günde yaklaşık 30 tane siyah beyaz çıktı alıyor sadece ve bunlar tek tek farklı zamanda alınan çıktılar. Bundan önceki makinamız samsung ml1610 sürekli hata lambası yanıyor arada kendine geliyor sıkıldık tamirle uğraşacağımıza değiştirelim dedik. Cipiyle iviriyla ziviriyla çok uğraştırmayacak, doldurtması dertsiz yazıcı önerileriniz var mı ? 300 liranın çok üstüne çıkmayı düşünmüyoruz.

Elimde tertemiz 12a kullanan hp var toneri full chip derdi yok bir tonerle 3000 e yakin çıktı alırsınız isinizi görürse imzadaki telefondan ulaşabilirsiniz bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hebelubes H kullanıcısına yanıt
    herhangi bir lazerli hp modelini alabilirsiniz.ben kullanıyorum.kendim dolduruyorum hatta.dolumları diğer markalara göre basittir,ucuzdur,heryerde yaptırılır,çip mip hikayeleri kolay ve ucuzdur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.