Şimdi Ara

siyah ekran ne bios var ne de windows yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm ark.lar.sorun şu yeni bir laptop aldım.8.1 yüklüydü.bende ilk önce acronisle image aldım.daha sonra win 7 yüklemek istiyordum.hdd sildim tabii ki programlar aracılığıyla.sonra win 7 kurmak istediğimde ekran sürekli bios ekranına görü döndürüp seçeneklerrden usb den cd denmi seçmemei istiyordu.
    seçiyordum ama her seferinde aynı ekrana dönüyordu.bu işlemleri daha öncden yaptığım için buralarda sorun olduğunu düşünmüyorum.bu işlemlerle uğraşırken ekran simsiyah oldu açtığımda ve ne bios görünüyor ne windows yazıları.bootable cd ya da usb koyduğumda ışık geliyor bilg açtığımda ama simsiyah bir ekrandan başka birşey yok.ne yazık ki laptopu açtım ve garantiside gitti.ramleri çıkardım hdd yi çıkardım pili çıkardım tekrar taktım ama yine siyah ekran.f2 del demeyin bunlar zaten ekran simsiyah geldiğinden hiçbirşey olmuyor.ama power cd ve diğer ışıklarda bir sorun yok.acilll yardım.

• arkadaşlar yardım
  • 1. bu laptop casper markamı
    2. hard disk takılı değil iken ekrana görüntü geliyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

1. bu laptop casper markamı

evet hocam casper.takılı olsun yad aolmasın ekran bilgisayarı açtığımda siyah ekran geliyor.ama power ve diğer ışıklar yanıyor.bios hiç gelmiyor yukarda belirtmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

1. bu laptop casper markamı

evet hocam casper.takılı olsun yad aolmasın ekran bilgisayarı açtığımda siyah ekran geliyor.ama power ve diğer ışıklar yanıyor.bios hiç gelmiyor yukarda belirtmiştim.

lanet olası casper ne uğraştırmıştı beni aynı sorun bende yaşadım.
    Diski başka pc ye takıp yüklemeyi başlattım sistem yeniden başladıktan sonra devam edecek kısmında bilgisayarı kapattım,
    Diski caspere taktım bu sefer biosa değil windowsa geçti ve driverleri kurmaya evam etti ama ekrana hiçbirşey gelmemesine birşey diyemeyeceğim.

• hocam servise verdim ama bu siyah ekran olayy casper larda daha çok oluyormu? galiba.benim tahminim biosla ilgili bir sorun var.servisten ne diyecekler onu bekliyorum.
  • casper arabada modifiyeli tofaş neyse bilgisayardada o işte
  • hocam 2 yanly? yaptym.1 cisi casper almak.ikincisi laptopu kendim açmak.böylece garanti gitti.biraz önce servisi aradym.muhtemelen dedi anakartta sorun var.bende dedim yanyk kokusu almadym.yanyk yok dedi ama muhtemelen ana kartta biosta sorun var dedi.hp packard bell benq dan sonra listeme casperda girdi.
  • dell
    asus
    toshiba
    sony
    hp
    lenovo
    msı
    samsung
    packardbell
    acer
    casper

Bence sıralama bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.