Şimdi Ara

Siyah Noktalar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Siyah Noktalar İçin Bildiginiz Kullandıgınız İşe Yarayan Bi Krem Markası Varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BritneySpears<3 -- 23 Mayıs 2012; 14:17:26 >

• bir yol biliyorum ama dener misin bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Mayıs 2012; 14:19:24 >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

bir yol biliyorum ama dener misin bilmem

tahmin eder gibiyim yapış yapış
  • Garnier 3u1 arada krem kullaniyorum ben faydasini goruyorum ama surekli kullanmak lazim. Yag gene deri altinda kaliyor cunku
    Bi kere bi cilt.bakimi yaptir istersen.bi guzellikerkezinde temizlettir yuzunu daha sonra boyle bi krem kullanmaya basla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krem bilmiyorum ama "kil maskesi" ve "buhar banyosu" diye tarattır googleda.
  • Yüzünle oynama, her sabah ve gece sıcak su veya buharla yıka olmadı tonik kullan ama abartıya kaçma.
  • Nivea alın burun bandı.
  •  Siyah Noktalar !
  • Burnunu kes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Burnunu kes.

ama eskıdı
  • Hamur mayası ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

quote:

Burnunu kes.

ama eskıdı

burnumda diye bişey demedim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: BritneySpears<3

quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

quote:

Burnunu kes.

ama eskıdı

burnumda diye bişey demedim zaten

epic fail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Why So Serious -- 24 Mayıs 2012; 9:55:28 >

• quote:

Beyler Siyah Noktalar İçin Bildiginiz Kullandıgınız İşe Yarayan Bi Krem Markası Varmı ?

Reklam yapmış gibi olmıyım ama babam bitkisel ürünler falan satıyor.(yeni değil 30-35 yıldır)
    Arap kızı diye bir krem var onu al derim arkadaşım.4-5TL falan fazla değil cildin pürüzsüz oluyor kullanmanı öneririm.
  • Avonun clear skin,adli urununu kullaniyorum. Surekli kullaninca baya etkili oluyor. Kullanmayi,birakinca hemen firlayiveriyor siyah noktaciklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

Avonun clear skin,adli urununu kullaniyorum. Surekli kullaninca baya etkili oluyor. Kullanmayi,birakinca hemen firlayiveriyor siyah noktaciklar.

tamamen geçirmiyor yani sadece kullandıgın zaman işe yarıyor tamamen geçireni yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BritneySpears<3 -- 24 Mayıs 2012; 14:07:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

Avonun clear skin,adli urununu kullaniyorum. Surekli kullaninca baya etkili oluyor. Kullanmayi,birakinca hemen firlayiveriyor siyah noktaciklar.

tamamen geçirmiyor yani sadece kullandıgın zaman işe yarıyor tamamen geçireni yokmu ?

Bulursan bende kullanmak isterim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.