Şimdi Ara

SİYAH NOKTALARA %100 ÇÖZÜM[YENİ YÖNTEM EKLENDİ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
90
Favori
29.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • komedonla çıkarılmalı bence birde kremledikten sonra yüzümüze o suyla buhar banyosu yaptısak ?
  • bir şey soracağım iğne falan demişsin de,benim burnumda da var böyle siyah siyah ama hiç sıkılası iğne batırası bir şey değil hani kağıda boyayla nokta koyarsın ya öyle bir şey, leke gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boomcu

bir şey soracağım iğne falan demişsin de,benim burnumda da var böyle siyah siyah ama hiç sıkılası iğne batırası bir şey değil hani kağıda boyayla nokta koyarsın ya öyle bir şey, leke gibi

Bunun için sana önerim duş sonrası burnuna yumurta akı sür.Hemen üstüne ince peçete koy.İyice kuruduktan sonra yavaşça peçeteyi çek.Peçetenin
    üzerinde siyah noktaları göreceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaddarblue

quote:

bir şey soracağım iğne falan demişsin de,benim burnumda da var böyle siyah siyah ama hiç sıkılası iğne batırası bir şey değil hani kağıda boyayla nokta koyarsın ya öyle bir şey, leke gibi

Bunun için sana önerim duş sonrası burnuna yumurta akı sür.Hemen üstüne ince peçete koy.İyice kuruduktan sonra yavaşça peçeteyi çek.Peçetenin

kremler falan pek çözüm olmuyor herhalde neutrogena visibly clear kullanmıştım,pek faydası olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Siyah nokta dediğiniz ben ler mi oluyor.

SİYAH NOKTALARA %100 ÇÖZÜM[YENİ YÖNTEM EKLENDİ]

Bence komik değil.

• quote:

quote:

Bendekiler küçük siyah noktalar şu yumurtalı olan normal siyah noktada işliyormu?

İlk yöntemle ilgili anlamadığım nokta. Kremi sürdüm ısınmış havluyu burnuma koydum. Ee sonra. Demişsinki peçeteyle kaynamış ıhlamurlu suyu yedir. Havluyu çekiyor muyuz bu arada? Tam açık olmamış orası

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

quote:

Bendekiler küçük siyah noktalar şu yumurtalı olan normal siyah noktada işliyormu?

İlk yöntemle ilgili anlamadığım nokta. Kremi sürdüm ısınmış havluyu burnuma koydum. Ee sonra. Demişsinki peçeteyle kaynamış ıhlamurlu suyu yedir. Havluyu çekiyor muyuz bu arada? Tam açık olmamış orası

Yumurtalı formül işe yarar.Havluyla burnunu ısıtacaksın sonra burnuna ıhlamurlu pamuk sürceksin olay budur hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

quote:

Yumurtalı formül işe yarar.Havluyla burnunu ısıtacaksın sonra burnuna ıhlamurlu pamuk sürceksin olay budur hocam

Aslında senin bu dediğini modern halde estetikçiler falan bir ton para alarak yapıyor. Muhtemelen daha etkili olur ama seninkide gayet güzel adamsın İnşallah üşenmediğim bir ara yapıcam

Diğerleri bilindik de yumurta akını deneyerek mi buldun yoksa bir yerde mi okudun. Düşününce çok mantıklı geldi . Siyah nokta bantları var o etkiyi yaratıyor senin yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 8 Şubat 2014; 2:33:24 >

• siyah noktaları aşalı çok oldu piladerrrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy_Fernandez

siyah noktaları aşalı çok oldu piladerrrrrr

Biz daha orta çağdayız yavaş yavaş ilerliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

hocam bu nedir ya burnun yarısı yağ dokusu olmuş bendeki siyah noktalar böle değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

hocam bu nedir ya burnun yarısı yağ dokusu olmuş bendeki siyah noktalar böle değil..

Bu videoyu ilk bulduğumda hafızama göre açıklamasında adamın 20-30 yıldan fazla bu noktaları temizlemediği yazıyordu. Eğer o bölgeyi temizlemezsen veya sıkıp çıkarmazsan(videodaki doktorun yaptığı gibi, ayrıca sivilcelerin aksine bu noktaları düzgün şekilde çıkartmak cilde yararlıdır zarar vermez iz de bırakmaz) bu adam gibi olursun.

• Gaddarblue kullanıcısına yanıt
    hocam bende siyah nokta değil de, çok yakından bakıldıgında görülen(sanırım komedon deniyor) noktalar var.sıktığımda beyaz krem gibi çıkıyor. bunlardan nasıl kurtulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aty27

hocam bende siyah nokta değil de, çok yakından bakıldıgında görülen(sanırım komedon deniyor) noktalar var.sıktığımda beyaz krem gibi çıkıyor. bunlardan nasıl kurtulabilirim

Hocam ne yazık ki bu konu hakkında herhangi bir bilgim yok.Sizi yanlış yönlendir miyim?En iyisi uzman bir destek alın.
  • quote:

quote:

Hocam ne yazık ki bu konu hakkında herhangi bir bilgim yok.Sizi yanlış yönlendir miyim?En iyisi uzman bir destek alın.

doktora gidicek kadar rahatsız olmuyorum , ama fikriniz varsa alıyım dedim teşekkürler.. çok yararlı bilgiler veriyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

doktora gidicek kadar rahatsız olmuyorum , ama fikriniz varsa alıyım dedim teşekkürler.. çok yararlı bilgiler veriyorsunuz

Sağolun hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana :D

• Deneyeceğim.
  • ya bu videodaki başka bişey resmen, bende ki siyah nokta diye tabir ettiğimiz şeyler "ben" kadar ufak siyah noktacıklar.
  • Tamam bunları uyguluyon ama

Ama sonra kendini tutamayıp fast food veya yağlı yiyecekler yediginde yine çıkıyor hocam malesef.

Kızartma yemeyin çekirdek yemeyin kola içmeyin cips yemeyin çikolata yemeyin ondan sonra bunları uygulayın..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.