Şimdi Ara

SİYAH NOKTALARA %100 ÇÖZÜM[YENİ YÖNTEM EKLENDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
90
Favori
29.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet geldik sivilce sorunu ve lekelerinin çözümünden sonra sırada SİYAH NOKTALAR.(Bu arada adım Feridun Kunak'a çıkmış )

NEDİR BU SİYAH NOKTALAR?
    Yüzünüzde biriken yağ tortu gibi tabakanın kalınlaşıp noktacıklar oluşturmasıdır.

NEREDE ÇOK ÇIKAR?
    En çok burunda çıkar.Çünkü burunda kutikulaya benzer yağ üreten bir tabaka vardır.Bu yüzden burun aşırı yağlıdır.Elinizi dokundurduğunuzda eliniz
    yağlanır.

ÇÖZÜMÜ:ANLAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN YENİLENDİ _____
    Çözümü şudur.Siyah noktalar sivilce gibi derinize yapışık veya içinde bir şey değildir.Üzerinde oluşmuş bir katman noktasıdır.
    Öncelikle burnunuzu veya siyah noktalı yeri buz gibi suyla iyice yıkıyoruz sonra temiz bir havlu ile siliyoruz.Sonra tencereye su koyup içine ıhlamur atıyoruz.Sonra havlu alıp onu istediğiniz bir yerde ısıtıyorsunuz.

Sonra ıhlamurlu su hazır olana kadar siyah noktalı yeri bir krem ile ovuyoruz ve yumuşaklaştırıyoruz.Evet siyah noktalar esnekleşti.Sonra ısıttığımız havluyu siyah noktalı yere koyuyoruz.Sonra o bölgeye ıhlamurlu suyu pamuk veya peçete ile yediriyoruz.Evet.

Sonra siyah noktalar iyice esnedi mi, temiz bir iğne ile(toplu iğne olabilir) çok hafif üzerinden siyah noktayı alıyoruz.Merak etmeyin siyah noktalar
    esnedi hemen alınacak.Ama iğneyi siz yinede dikkatli kullanın üstünden kazır gibi yapın DERİNİN ALTINA SOKMAYIN.

EVET SİYAH NOKTALARDAN KURTULDUNUZ DENENMİŞTİR ONAYLANMIŞTIR.

NOT:
    LÜTFEN BU İŞLEMİ YAPARKEN BİRAZ DİKKATLİ OLUN ZATEN BASİT.AYRICA BU NASIL DEĞİŞİK BİR YÖNTEM DİYEN ARKADAŞLARA İSE ŞUNU DİYEYİM.
    SİYAH NOKTA SİVİLCE GİBİ DERİNİN ALTINDA VEYA DERİDE BULUNAN BİR ŞEY DEĞİL BİR KATMAN NOKTACIĞIDIR.

NOT:
    SİVİLCE KONUSU
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=87604270

YENİ YÖNTEM EKLENDİ:
    Evet öncelikle bu yöntem için "BAJO" ARKADAŞA teşekkür ederim.

MALZEMELER:
    TUZ
    YUMURTA AKI

HAZIRLANIŞI:
    Yumurta akına videodaki miktar kadar tuz atıyoruz.Sonra rondodan veya mixerden geçiriyoruz.Jel kıvamını alıyor.Sonra siyah noktalı yere sürüyoruz ve üzerine çok ince
    bir peçete yapıştırıyoruz.Sonra peçetenin üzerine formülü tekrar sürüp üstüne yine ince bir peçete yapıştırıyoruz.Sonra yarım saat kadar bekleyip çekiyoruz.İşlem bu
    kadar.Videoda siyah noktaların peçeteye yapıştığını görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaddarblue -- 16 Şubat 2014; 19:46:26 >

• deniyeceğim hocam sonucu buraya yazarım
  • Bu işe yarayan bir yöntem arkadaşlar gönül rahatlığı ile yapabilir fakat benim asıl sorunum

Ergenlik çağını daha tam bitirmedim ve biraz sivilcelerle ilgili sıkıntım var bunları geçirebilmek için ne yapabilirim daha doğrusu hiç sivilcem yok diyebilirim ama iz var

Neyse özet geçiyorum sivilce ve leke sorununudan sonra demişsin link pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artles -- 6 Şubat 2014; 15:39:06 >
  • Deneyecegim. Editlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

Deneyecegim. Editlerim.
    mesajım bulunsun, 2 3 tane bende var siyah nokta bi ara denerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

deniyeceğim hocam sonucu buraya yazarım
    Yüzünüzü iyice sıcak suyla yıkayın daha sonra garnier'in peeling maskesini uygulayın, siyah nokta oluşumunu önlüyor kesinlikle. Arkadaşın yöntemini deriyi yumuşattıktan sonra sıkarak da uygulayabilirsiniz iğne yerine, yumuşadığı için kolay çıkıyor ama burun kenarları gibi sıkılamayacak yerlere iğne kullanılabilir.
  • quote:

deniyeceğim hocam sonucu buraya yazarım
    quote:

Sonra havluyu alıyoruz ve oraya tutuyoruz

hocam burayı anlamadım havluyu nereye tutuyoruz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

mesajım bulunsun, 2 3 tane bende var siyah nokta bi ara denerim.

Alıntıları Göster
    Göz altı morlukları için öneri bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artles

Bu işe yarayan bir yöntem arkadaşlar gönül rahatlığı ile yapabilir fakat benim asıl sorunum

Ergenlik çağını daha tam bitirmedim ve biraz sivilcelerle ilgili sıkıntım var bunları geçirebilmek için ne yapabilirim daha doğrusu hiç sivilcem yok diyebilirim ama iz var

Neyse özet geçiyorum sivilce ve leke sorununudan sonra demişsin link pls

AL HOCAM:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=87604270

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Yüzünüzü iyice sıcak suyla yıkayın daha sonra garnier'in peeling maskesini uygulayın, siyah nokta oluşumunu önlüyor kesinlikle. Arkadaşın yöntemini deriyi yumuşattıktan sonra sıkarak da uygulayabilirsiniz iğne yerine, yumuşadığı için kolay çıkıyor ama burun kenarları gibi sıkılamayacak yerlere iğne kullanılabilir.

Alıntıları Göster
    iğne yerine kürdan kullanacam ben ne olur ne olmaz :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: 3 ayda 7 cm

günde 3lt ' den aşağı su içmeyeceksin

1 ay da geçirdim hala içiyorum zaten sağlık için şart
  • quote:

quote:

Sonra havluyu alıyoruz ve oraya tutuyoruz

hocam burayı anlamadım havluyu nereye tutuyoruz ?

Hocam ısıtmak için tencerenin üstüne koy dedim.Eğer havluyu ısıtacak başka yöntemlerin varsa onlar da olur :D
  • quote:

Adımız Feridun Kunak ona da el atarız
  • quote:

Garnier'in peeling ile ilgili değişik ürünleri var,sizin kullandığınız ürünün linki,resmi filan varsa yazarsanız daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaddarblue

quote:

Adımız Feridun Kunak ona da el atarız

Alıntıları Göster
    Deneyince editleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

quote:

Çok su içen birisiyim.Uykumuda normal alsam geçmiyor.Bilmiyorum akrabaların birkaçındada var.

Gaddarblue :at artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 6 Şubat 2014; 15:54:37 >
  • quote:

quote:

quote:

Çok su içen birisiyim.Uykumuda normal alsam geçmiyor.Bilmiyorum akrabaların birkaçındada var.

Gaddarblue :at artık

:D Soruları cevaplamaktan vakit yetmiyor neyse birazda başlarım yazmaya Hocam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

quote:

Garnier'in peeling ile ilgili değişik ürünleri var,sizin kullandığınız ürünün linki,resmi filan varsa yazarsanız daha iyi olur

http://4.bp.blogspot.com/-t5dTGer71vc/TfjIdXUALII/AAAAAAAABng/DSd2P9Xrd14/s1600/IMG_0115.JPG

Şu hocam. Bimde bile var 10 lira mı ne fiyatı, aylarca gidiyor.

• Gaddarblue kullanıcısına yanıt
    Hocam çok merak ediyorum cilt doktoru musunuz acaba? Nerden öğreniyorsunuz böyle şeyleri
  • quote:

quote:

Sallama ziyaa 3 ltnin altinda icerim cok sukur saglikliyim morluk da yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.