Şimdi Ara

SİYAH NOKTALARA %100 ÇÖZÜM[YENİ YÖNTEM EKLENDİ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
90
Favori
29.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: beyazçikolata

ya bu videodaki başka bişey resmen, bende ki siyah nokta diye tabir ettiğimiz şeyler "ben" kadar ufak siyah noktacıklar.

Hocam videodaki siyah noktalar zaten bir kişinin paylaşımı bu videoyu göstermek amacı ile paylaşmış benim verdiğim yöntem ise senin dediğin gibi ben gibi siyah noktalar için yani
    senin için sorun yok
  • Merhaba değerli dh üyeleri.Konumuza yeni yöntem ve videosu eklenmiştir...
  • quote:

Sonra tencereye su koyup içine ıhlamur atıyoruz.Sonra havlu alıp onu istediğiniz bir yerde ısıtıyorsunuz.

Sonra ıhlamurlu su hazır olana kadar siyah noktalı yeri bir krem ile ovuyoruz ve yumuşaklaştırıyoruz.Evet siyah noktalar esnekleşti.Sonra ısıttığımız havluyu siyah noktalı yere koyuyoruz.Sonra o bölgeye ıhlamurlu suyu pamuk veya peçete ile yediriyoruz.Evet.

Hocam anlamadım burasını, havlu alıp onu istediğiniz bir yerde ısıtıyorsunuz derken ne demek istediniz?
    Krem ne öneririsiniz? Ne kadar ıhlamur atmak lâzım ne kadar suya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Sonra tencereye su koyup içine ıhlamur atıyoruz.Sonra havlu alıp onu istediğiniz bir yerde ısıtıyorsunuz.

Sonra ıhlamurlu su hazır olana kadar siyah noktalı yeri bir krem ile ovuyoruz ve yumuşaklaştırıyoruz.Evet siyah noktalar esnekleşti.Sonra ısıttığımız havluyu siyah noktalı yere koyuyoruz.Sonra o bölgeye ıhlamurlu suyu pamuk veya peçete ile yediriyoruz.Evet.

Hocam anlamadım burasını, havlu alıp onu istediğiniz bir yerde ısıtıyorsunuz derken ne demek istediniz?
    Krem ne öneririsiniz? Ne kadar ıhlamur atmak lâzım ne kadar suya?

Hocam havluyu ısıtacaksın ve ıhlamuru sürmeden önce orada bekleteceksin yani siyah noktalı yeri ısıtacaksın olay buNiveanın kremlerini öneriyorum.

• Hocam bu su sicak mi olucak soguk mu ilik mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tür sivilce ve siyah nokta konularını görünce hep umutlanıyorum ama sonu hüsran
  • Deneyince editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

bu tür sivilce ve siyah nokta konularını görünce hep umutlanıyorum ama sonu hüsran

Hocam sivilce konumun sonunu okuyun kullanan arkadaşlar kullandıktan sonra ne kadar düzeldiğini yazmışlar pmlerimde yıkılıyor zaten.Bence umudunuzu kaybetmeyi
    ve hemen deneyin.
  • yumurtanın akına tuz koydum ama jelden ziyade köpük köpük oldu hiç bir şey de almadı burnumdan
  • Peki beyler bu işlemlerde iz kalma filan oluyomu

• Mesaj bulunsun

• Deneyen var mi beyler?

• Şu iğneyle yapılanı deneyen var mı anneme yaptırayım diyorum bu gece

• .

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaddarblue

quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

bu tür sivilce ve siyah nokta konularını görünce hep umutlanıyorum ama sonu hüsran

Hocam sivilce konumun sonunu okuyun kullanan arkadaşlar kullandıktan sonra ne kadar düzeldiğini yazmışlar pmlerimde yıkılıyor zaten.Bence umudunuzu kaybetmeyi
    ve hemen deneyin.

şu havlu yöntemini düzgün anlatsana bişey anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.