Şimdi Ara

Siyah Renk Doğruluğu Yüksek F/P TV Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba, şuan da evlilik sürecinde ev eşyalarının büyük bir çoğunluğunu hallettim fakat sıra TV ye gelince beyin durgunluğu yaşadım. Özellikle 50 inç ve üzeri Siyah rengi geceden daha karanlık gösteren, ayrıca Smart TV özelliği Tizen gibi değil de Android olan bir TV arayışındayım. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bana destek olursa çok sevinirim. Nişanlım ve ben TV de film izlemeyi seviyoruz. Genelde Netflix gibi platformlardan film, dizi izliyoruz. Ek olarak da aklını çelebilirsem bir PS5 takıp arada oyun da oynayabilirim.

• Hocam TCL 65 veya 75 C755 serilerinden bakabilirsiniz, C 855 serileri biraz daha iyidirler ama biraz daha fiyatları C serilerine gore yüksektir,

75C755 gecen hafta 47-48 bin TL civarinda satildi, 29 Kasimda tekrar o fiyatalara veya daha asagi fiyatlara inebilir, takip edin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frekans76 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam siyah renk ve ekran aydınlatma konusunda nasıllar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • raskolserna R kullanıcısına yanıt

Hocam muadillerine göre daha iyi oldugu verileri ile ortada, teknomarketlerde kendiniz bakarak da deneyimleyebilirsiiz.

Şuan Vatan da C755 ve C855 lere guzel indirimler yapılmış, degerlenderebilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan 'da varsa gidip siyahlarda nasıl bir inceleyeceğim. Fakat hızlı hareketlerde ghosting yaşayanlar olmuş hiç bunu yaşadınız mı?

Hocam direk yaşarsınız siz direk OLED TV lere bakın bence

Bütün LED TV'lerde ghosting , ışık sızması azda olsa yaşanır. OLED TV düşünebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.