Bildirim
SİYAH XPERİA KULLANICILARIN ÇİLESİ NEYMİŞ ARKADAŞ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benimde siyah, keşke Mor alsaymışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1myst
Arkaya kılıf, öne mat film.
+1 yapabileceğin başka birşey yok yada parmak izi bırakmayan dene aslında azaltan filmler var arka içinde mutlaka vardır onlarıda araştırabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1myst
Arkaya kılıf, öne mat film.
6.5 mm oluyor 9 mm é nerde kaldı incelik. Valla bilmiyorum iki yün silmesen. Cihaz gri olacak
Mat film mi kaldı ya Allah aşkına. Zaten telefonun ekranı çok iyi değil bide üzerine mat koruyucuyla iyice bozmayın görüntüyü
quote:
Orijinalden alıntı: S.Soylu
Mat film mi kaldı ya Allah aşkına. Zaten telefonun ekranı çok iyi değil bide üzerine mat koruyucuyla iyice bozmayın görüntüyü
Ekrana jelatin lazım değil arkaya mat olabilir ama hiçbir yerde yok. Ayrıca bu cihazın ekranına kötü diyen arkadaş eline hiç z ultra aldınmı merak ediyorum süper Ötesi ekranı var cihazın
quote:
Orijinalden alıntı: hakangündüz
quote:
Orijinalden alıntı: S.Soylu
Ekrana jelatin lazım değil arkaya mat olabilir ama hiçbir yerde yok. Ayrıca bu cihazın ekranına kötü diyen arkadaş eline hiç z ultra aldınmı merak ediyorum süper Ötesi ekranı var cihazın
Yok hiç görmedim kullanmadım uyduruyorum
Siyah olup iz olmayan telefon mu var ? Anca mat renkli olanlar iz yapmıyordur fazla. -
Nillkin orjinal Flip Conver aldım mobilcadde.Com dan 58 tl ye geldi.
Salı elimde olacak bu al iz sorununu böylelikle çözmüş olacağız inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X