Şimdi Ara

Siyaset bilimi ve kamu yönetimi mi Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arakdaşlar bugun tercih son gün ve son sorum var çok acil tavsiye bekliyorum, '' SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ''mi ''SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARASI İLİŞKİLER'' mi hangisi daha avantajlı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_c5

Evet arakdaşlar bugun tercih son gün ve son sorum var çok acil tavsiye bekliyorum, '' SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ''mi ''SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARASI İLİŞKİLER'' mi hangisi daha avantajlı ??

S. B. ve Kamu daha avantajlı
  • Peki neden ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_c5

Peki neden ??

Aldığın dersler bakımından kamu yönetiminde KPSS şansın artar
  • aslında pek bir farkı yok bende kamu yönetimi 3 . sınıf öğrencisiyim. biz ilk yıl siyaset bilimi adı altında 2 dönemlik bir ders aldık . ve devamında dersin adı değişiyor. siyasal düşünceler tarihi. zart zurt lafı fazla uzatmadan siyaset bilimini tek farkı her yıl siyaset bilimi dersi adı altında ders alman . sadece bu bölümün adının değişmesi işe şöyle açıklanıyor; kamu yönetimi yönetim bir sanattır işletme yönetimi şirket vs. yönetimi ile siyasal yönetim bir olurmu yani özel yönetim olarak tabir edeceğimiz birşeyi yöneten kişi politika adı altındaki dervlet işleri ve siyasal ve siyasa olarak ne kadar öne çıkabilir. amaç bu yani aslında temel olarak taban aynı kamu yönetimi ile siyaset bilimi kimi prof.lar tarafından aynı görülsede tarihten günümüze gelen farklılaşma ile dönem dönem adı mülkiye yönetimi kamu yönetimi siyaset bil.ve kam. yön olarak değişti. siyaset bilimi ve uluşlararası ilişkiler ise bu anlattıklarımın ülke içi ve ülke dışı straeji yönetimini kapsar siyaset bilimi ve kamu yönetiminde pek farklılık olmasada , tek işi uluslararası politika ve dış siyaset olan bölümün siyaset bilimi adı altında iç meselelerede değinmesidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.