Şimdi Ara

Siz daha koxp kullanmaya devam edin... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde a2 de kxperları kesmek için aldım koxpu.Ama Furkanın priesti beni db leyince.Külahları değiştik
  • Furkanin priesti derken efe? sucu bana mi atiyorsun ? Sen orada milletin anasini aglatirken benim tanimadigim bi adam sana db atiyor ve kulahlari degisiyoruz. A2deki koxperlari kesmek icin aldigin koxpla a1 savasta a1 czde ne isin var. Tek party ile 2 party kapisirken sen gelip oradan saga sola ucarak lr atiyorsun. Ve ben sucluyum. Videolarini cekiyorum efe.. Arkadasim olabilirsin ama bu ne yaptigin gercegini degistirmiyor..

Birde mage tayfa topluyorum demistin burada.. Hepsi k0xper oto priler ile akiyorsunuz ya..Valla diyecek kelime bulamiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Normalde a2 de kxperları kesmek için aldım koxpu.Ama Furkanın priesti beni db leyince.Külahları değiştik

hee sen furkanın db si seni db ledi diye clanını koxper yapıp cz de csw de ortaya cıkmaya basladın değil mi.. Biz bilmiyoruz antordan 1 item eksiltip senin mageden 2 tane dizmeyi..

Bu kişilik meselesi kardeş. Biz sevdiklerimize küfür edilmesinden hoşlanmayız sen hoşlanıyorsan dert yok tüm server annenizin arkasındadır demektir..

Neyse sonuç olarak ben arkandaysam artık hangi tuşa basarak ucuyorsan o tuşa basmak için geç kalma...Biliyorsun skilin yarısının boşa gideceğini

• quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

quote:

Normalde a2 de kxperları kesmek için aldım koxpu.Ama Furkanın priesti beni db leyince.Külahları değiştik

hee sen furkanın db si seni db ledi diye clanını koxper yapıp cz de csw de ortaya cıkmaya basladın değil mi.. Biz bilmiyoruz antordan 1 item eksiltip senin mageden 2 tane dizmeyi..

Bu kişilik meselesi kardeş. Biz sevdiklerimize küfür edilmesinden hoşlanmayız sen hoşlanıyorsan dert yok tüm server annenizin arkasındadır demektir..

Neyse sonuç olarak ben arkandaysam artık hangi tuşa basarak ucuyorsan o tuşa basmak için geç kalma...Biliyorsun skilin yarısının boşa gideceğini

Skilin yarısı boşa gidecekse neden bu öfke

• quote:

quote:

quote:

Skilin yarısı boşa gidecekse neden bu öfke

skilli vuramamanin ofkesi olabilir.. Hani gerektiginden fazla hareketlisin ya

• Doğru
  • Efe yinemi koxpa başladı , en son archer'la koxp kullanıyordu . Alınma ama efe sende sürü psikolojisi var , herkes açtı bende açarım . Var mı böyle bir mantık ? Hadi açtın kullanıyorsun , beni zerre ilgilendirmez ama gelip şurda kendini savunma , komik duruma düşüyorsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Efe yinemi koxpa başladı , en son archer'la koxp kullanıyordu . Alınma ama efe sende sürü psikolojisi var , herkes açtı bende açarım . Var mı böyle bir mantık ? Hadi açtın kullanıyorsun , beni zerre ilgilendirmez ama gelip şurda kendini savunma , komik duruma düşüyorsun .

O konuda haklısın ama baya zevkli
  • Zevkli mi :D, knight online europe konusunda war star isimli arkadasin yazisi var koxp kullananlar icin. senin yorumunu okudugum anda anladimki tam seni anlatiyor bu mesaj. Mobilde oldugum icin alinti yapamiyorum bence gir oku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Adamın amacı oyun oynamak değil zaten. Diğerlerine oyun oynatmamak. Bazıları oyun oynamaktan zevk alır bazıları oyun bozanlıktan. Bu tiplerin hiçbirinden adam olduğu görülmemiştir. Hani sen çaresizlik içinde kaçıyosun ya bu seni hem skill atıp hem koşarak kovalıyo orda zevkin doruğuna çıkıyo işte. Nedenide eziklik. Reel hayatta herkese karşı kaybeder gelir acısını oyunlarda çıkarmaya çalışır.

Bu yazıdan bahsediyorsun sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Adamın amacı oyun oynamak değil zaten. Diğerlerine oyun oynatmamak. Bazıları oyun oynamaktan zevk alır bazıları oyun bozanlıktan. Bu tiplerin hiçbirinden adam olduğu görülmemiştir. Hani sen çaresizlik içinde kaçıyosun ya bu seni hem skill atıp hem koşarak kovalıyo orda zevkin doruğuna çıkıyo işte. Nedenide eziklik. Reel hayatta herkese karşı kaybeder gelir acısını oyunlarda çıkarmaya çalışır.

Bu yazıdan bahsediyorsun sanırım

Evet bu metin. Tam yuzyuze tanimiyorum ama koxperlarin %75 civari boyle diye dusunuyorum. ornek aldigim adamin bu duruma dusmesi harbiden uzucu.

• zevkli ya dimi insan "king" olunca tek yedikten sonra öcünü alabiliyor

Ben karşına elimden geldiğince çıkacağım sen merak etme ister savaş ister cz Ama sen böyle malice yer yemez town atacaksan olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkoJR -- 12 Ekim 2011; 19:11:10 >
  • quote:

zevkli ya dimi insan "king" olunca tek yedikten sonra öcünü alabiliyor

Ben karşına elimden geldiğince çıkacağım sen merak etme ister savaş ister cz Ama sen böyle malice yer yemez town atacaksan olmaz

Kim town atıyor istersen bir daha düşün ventten bağırıyormusunuz çek çekk çabuk 4joly geldii çekkk

• Town attın veya o korkudan yarım saniyede 4 e mi artık hangi tus oto cekme tusuysa ona bastın sen neyin kafasındasın Ventteki konuşmayıda söyliyim : ....... çocuğu geldi tek at şuna antor

• quote:

Town attın veya o korkudan yarım saniyede 4 e mi artık hangi tus oto cekme tusuysa ona bastın sen neyin kafasındasın Ventteki konuşmayıda söyliyim : ....... çocuğu geldi tek at şuna antor

Tek at diyorsun ama bütün partynizi komple kendim kestim yani

• quote:

quote:

zevkli ya dimi insan "king" olunca tek yedikten sonra öcünü alabiliyor

Kim town atıyor istersen bir daha düşün ventten bağırıyormusunuz çek çekk çabuk 4joly geldii çekkk

Bu hediyem olsun

Siz daha koxp kullanmaya devam edin...

Burdada öbür mesajlarımda yazdığım gibi geç kalmıssın ucma tusuna basmaya tam kalkısa hazırlanırken yardırmışım

Siz daha koxp kullanmaya devam edin...

valla zaten 30 kişisiniz.. 4 kişiyiz. saniyede 63 tane skil attığın için vurduğun damage ne kadar 300-400 de olsa kesiyorsun yapcak bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkoJR -- 12 Ekim 2011; 19:39:27 >

• 2 tane kestin sadece.Peki ben seni kaç kere kestim Neden 5 dk sonra savaştan çıktın

30 kişi demişsin ama fotoğraflarda 3-4 kişi var ya da yok

Demek ki neymiş;milyarlar yatırdığınız charlar 1.5 gb ye aldığım şey ile topluca kolayca kesilebiliyormuş.Bu dersimizde bunu öğrendik arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 12 Ekim 2011; 20:05:21 >

• quote:

2 tane kestin sadece.Peki ben seni kaç kere kestim Neden 5 dk sonra savaştan çıktın

30 kişi demişsin ama fotoğraflarda 3-4 kişi var ya da yok

Demek ki neymiş;milyarlar yatırdığınız charlar 1.5 gb ye aldığım şey ile topluca kolayca kesilebiliyormuş.Bu dersimizde bunu öğrendik arkadaşlar

sen de beni 2 kere kestin ben sadece savaştan çıkmadım işim vardı dışarı cıktım 2 dk sonra da furkan oyuna girdi savaşa devam etti. orada sen en arkada saklandığın için humanlar gözükmüyor yoksa keepera olan atağı ve ne kadar human olduğunu sende çok iyi biliyorsun orda burda forum pokeliğini güzel yapıyorsun valla helal olsun

Benim sana ölmem umurumda değil valla koxper p......tir ne yapsa yeridir der geçerim. Ama tek yeseydim çok sinirlenirdim gerçekten

Şu milyarlık çar konusuna gelirsek 2 yılın emeği var o çarın üstünde 2günde para basılarak dizilmedi o çar. Sende geçen rockstyla da olduğu gibi koxp yüzünden banlanmazsan belki güzel bi çarla "KOXPSUZ" bir şekilde "KOXPLULARA" karşı mücadele edebilirsin..

En azından biz koxpa karşı mücadele ediyoruz senin gibi forumda açılmış konunun aynını açıp (bahsettiğim konu budur) 2gün sonra o sövdüğün kişilere benzemiyoruz.

Ben çok daha farklı sonuçlar çıkarıyorum... ......çocukluğunun sadece 1.5 gb olduğu gibi

• Efe neyi savunuyorsun sen Allahini seversen bi de bakayim hele Kendini kucuk dusurmekten baska bisey yapmiyorsun.. Savasin sonlarinda ben vardim.. Hani gorunce topukladigin o carda..Ama saolasin onume diger magelerinden birini cektin onun ekmegini yemis oldum..
  • Neden forumda bu kadar laf dalaşına giriyorsun ki benimle.O kadar mı acıttık canını Kesiyoruz savaşta ya konu açıyorsun ya mesajlarıma yazıyorsun.Niye bu kadar dert ediyorsun ki bunu Ben takmıyorum bileAma bunu neden bu kadar ölüm kalım meselesi haline getiriyorsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.