Şimdi Ara

Siz daha koxp kullanmaya devam edin... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: efege

Neden forumda bu kadar laf dalaşına giriyorsun ki benimle.O kadar mı acıttık canını Kesiyoruz savaşta ya konu açıyorsun ya mesajlarıma yazıyorsun.Niye bu kadar dert ediyorsun ki bunu Ben takmıyorum bileAma bunu neden bu kadar ölüm kalım meselesi haline getiriyorsun

sen iyisin ya o kadar mı acıttık canınıymıs kedi canını senin

• Efe hala kesme kesilme derdindesin.. Ben BUNU SENIN YAPMANDAN DOLAYI rahatsizim.. Yoksa senden baska serefsiz yok mu saniyorsun ucup kacan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

Efe hala kesme kesilme derdindesin.. Ben BUNU SENIN YAPMANDAN DOLAYI rahatsizim.. Yoksa senden baska serefsiz yok mu saniyorsun ucup kacan?

Bu büyük kısmı anlatamadık işte
  • Ben size bana dalmayın dalmam dedim.Düşman dalınca oto size dönüyor.Ama bir türlü anlatamıyorum galiba.Benim niyetim koxperları kesmek.
  • Bu adam da mi koxp kullanmaya basladi...yaziklar olsun herkesin gozu donmus oyunda.Kimseye vaaz verecek degilim ama zamaniniza yazik boyle ego sorunu olan insanlarin arasinda.
  • quote:

Ben size bana dalmayın dalmam dedim.Düşman dalınca oto size dönüyor.Ama bir türlü anlatamıyorum galiba.Benim niyetim koxperları kesmek.

senin avatar basket potasıymış ilk defa fark ediyorum güneş gözlüklü yılan-timsah karikatürü gibi görüyordum hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

quote:

Ben size bana dalmayın dalmam dedim.Düşman dalınca oto size dönüyor.Ama bir türlü anlatamıyorum galiba.Benim niyetim koxperları kesmek.

senin avatar basket potasıymış ilk defa fark ediyorum güneş gözlüklü yılan-timsah karikatürü gibi görüyordum hep

• Dün yapılan kill the gm eventi gördükten sonra "bunca senedir ben ne yapıyordum?" dedim kendime. Hemen w7 kurup 3 mage 1 priyi kasıp ardreama çıkıcam. Gm'i 16 char iç içe duvardan kesti ve adamlar banlanmayıp ödülleri aldılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Dün yapılan kill the gm eventi gördükten sonra "bunca senedir ben ne yapıyordum?" dedim kendime. Hemen w7 kurup 3 mage 1 priyi kasıp ardreama çıkıcam. Gm'i 16 char iç içe duvardan kesti ve adamlar banlanmayıp ödülleri aldılar.

Oyunun yeni kuralları böyle Legal oynayarak kural ihlali yapıyorsunuz
  • Göz göre göre bu kadar hilenin dönüp'te halen sürüp ve bir sürüde fanatiği olduğunu görmek hayret verici

Tebrikler k2 network dünya üzerinde bizden başka sığır olmadığını farkedip senelerce bizi sömürdüğün için bu gidişle devam eder 10 sene filan sanırım.
  • efege sen soyulmamış mıydın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

efege sen soyulmamış mıydın?

Hayır.Ban yemiştim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

efege sen soyulmamış mıydın?

Hayır.Ban yemiştim

+9 Windforce
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.