Bildirim
Siz daha koxp kullanmaya devam edin...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
Efe
http://forum.donanimhaber.com/m_43042029/tm.htm
2010 'un konusunu mu hortlatsaydık olum -
quote:
Orijinalden alıntı: efege
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
Efe
http://forum.donanimhaber.com/m_43042029/tm.htm
2010 'un konusunu mu hortlatsaydık olum
Hort zaten bir baksana bölümeHortlatmıştım ben bölümde bir konu görünce sinirim bozulmuştuda
-
Elhamdulillah elle oynuyorum hemde archer :) 61 lvl'im ve tek problemim var ice shot olmadigi icin kayarak vs'de aliyorlar. simdilik arena bdw chaos ft ve ticaret. gerci bugun girdim oyun olmus ama olsun herseye ragmen bu oyunu seviyorum ve birakmayacagim hack vs. yemedikce
nutuk gibi oldu kusura bakmayin -
Suç oyuncuda değil k2 de . Her oyunda hileye başvuranlar olacaktır. Bunları azaltmak için ceza vermelisinki yaygınlaşmasın .
K2 gibi odun bir firma şu oyunun içine etti etmeyede devam ediyor.
Geçen sene temmuz başı koxp kalktı ( seri 80 ) 3 ay uyuyan clanımızla oyuna geri döndük ( bu bir protestoydu ) 1 yıl yine oynadık aralıksız . Koxp yine geldi uçan bebeler ortaya çıktı yine bıraktık oyunu . Asıl suç şu oyunu şu an oynayanda pre cash alanda
Sattık itemleri charlar yatıyor. Oyun bir gün mucize olursa xtrap dönemine dönerse o zaman tekrar dönücez ( AlwaysTogether bilen bilir pathos )
Şuanki koxperlar oyunun ne kadar berbat bir oyun olduğunun göstergesidir bunu görüp hala oynamaya devam edenleri gerçekten anlamıyorum. -
arkadaş bıktım şu koxp kullananlardan. ben asla hile sevmem. online veya single oyunlarda. kendin yapacaksın herşeyi. biraz saygı göstersinler. ne bir party e girebiliyorum. oyunda. sandıkları pıt pıt topluyorlar. bize bişi kalmıo. veya . adam bot koymuşl. görevim var. bir tane öldüremiorum. çıkanı indiriyor. her bölgede bir tane var. neden bunlar banlanmıyor. bıktım. oyunu bırakıcam resmen. hiç bişi yapamıyorum. oyunda. -
koxp k2 nin felan değil
dün 2 charımı şehit verdim
olsun yine kasarız
gm üşenmemiş dün öğlen 2 de 2. server e gelmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
Suç oyuncuda değil k2 de . Her oyunda hileye başvuranlar olacaktır. Bunları azaltmak için ceza vermelisinki yaygınlaşmasın .
Geçen sene temmuz başı koxp kalktı ( seri 80 ) 3 ay uyuyan clanımızla oyuna geri döndük ( bu bir protestoydu ) 1 yıl yine oynadık aralıksız . Koxp yine geldi uçan bebeler ortaya çıktı yine bıraktık oyunu . Asıl suç şu oyunu şu an oynayanda pre cash alanda
Sattık itemleri charlar yatıyor. Oyun bir gün mucize olursa xtrap dönemine dönerse o zaman tekrar dönücez ( AlwaysTogether bilen bilir pathos )
Şuanki koxperlar oyunun ne kadar berbat bir oyun olduğunun göstergesidir bunu görüp hala oynamaya devam edenleri gerçekten anlamıyorum.
Forumdaki arkadaşlar k0xptan dert yanarken oyun bitti derken hep clanı olmayan ortamı olmayana bitti, biz np mizi kasiyoruz ,eskisinden cok daha fazla zevk alıyoruz, oyun şimdi çok daha zevkli gibisinden konuşmalar yapan sendin diye hatırlıyorum. (yanlış hatırlıyor olabilirim öyleyse düzelt bkz. avatar) Peki artık seninde mi sabrın taştıda bıraktın xtrap vs bahsediyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeShTeR -- 4 Ekim 2011; 16:15:08 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: NeShTeR
quote:
Şuanki koxperlar oyunun ne kadar berbat bir oyun olduğunun göstergesidir bunu görüp hala oynamaya devam edenleri gerçekten anlamıyorum.
Forumdaki arkadaşlar k0xptan dert yanarken oyun bitti derken hep clanı olmayan ortamı olmayana bitti, biz np mizi kasiyoruz ,eskisinden cok daha fazla zevk alıyoruz, oyun şimdi çok daha zevkli gibisinden konuşmalar yapan sendin diye hatırlıyorum. (yanlış hatırlıyor olabilirim öyleyse düzelt bkz. avatar) Peki artık seninde mi sabrın taştıda bıraktın xtrap vs bahsediyorsun
O yazdigim donemde osmanli koxp vs kosperlar yoktu ucan bebeler yoktu bende sana bunu hatirlatayim...He bu veletler cikana kadar zevk aliyormuyduk cevabim kesinlikle evet.Oyunda bir kisinin yapabilecegi herseyi yaptim birakta ne zaman destek ne zaman kostek olacagimida ben bileyim.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NeShTeR
quote:
O yazdigim donemde osmanli koxp vs kosperlar yoktu ucan bebeler yoktu bende sana bunu hatirlatayim...He bu veletler cikana kadar zevk aliyormuyduk cevabim kesinlikle evet.Oyunda bir kisinin yapabilecegi herseyi yaptim birakta ne zaman destek ne zaman kostek olacagimida ben bileyim.
Bu kadar sinirlenmene gerek yok aklımda kaldığı için dedim sonuçta en mükemmel clan en mükemmel player da olsan demek ki oyundan soğutulabiliyormuş
-
@efege
hocam yanlış anlama. sadece aklımda öle kaldığı için soruyorum. sen exp yi koxp ile kasmamış mıydın? -
su an bildigin ucuyosun efe fail olmus baslik -
quote:
Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe
su an bildigin ucuyosun efe fail olmus baslik
Uçmak ne kelime.Yardırıyorummm
-
Butun kufurlerim seninle ama biliyorsun dimi -
quote:
Butun kufurlerim seninle ama biliyorsun dimi
Fena kesiyorum ha seni -
........ cocuklariyla beraber -
quote:
........ cocuklariyla beraber
-
quote:
Orijinalden alıntı: efege
Siz daha koxp kullanmaya devam edin...
Adam ne hallerde oynuyor oyunu.Onun koxp ile oynaması gerekirken...
Sen mage tayfa ile neler yapılacağını göstermek için mage dizmiştin.. TR0PİA clanının tüm mageleri şu an k0xper bu muydu amacın servera yeni bi k0xper clan kazandırmak mı?
O senin benim herkesin sövdüğü otolardan senin ne farkın kaldı?? hadi karsıdan ucup gelen oto mage priestlerden sıkılıp ta acmıs olabilirsin ki bence kimse için yeterli bahane değildir özellikle senin için..
Ama biz 1pt halimiz le 2pt ye karsı kapısırken ucarak gelip dondurman kitlemen diğerlerinden hiç bi farkının olmadığını gösterir..
Şu konuyu sen açtın artık daha ne diyeyim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkoJR -- 8 Ekim 2011; 18:07:29 >
-
Sende mi brutus :)
senin sayende su anda legal okcu oynuyorum. bu konu ve ustune spectre diye birinin koxper rockstyla videosunu izledim. uzuldum senin adina. bir nefer daha kaybettik :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X