Şimdi Ara

Siz deli gibi ders çalışırken ben yatıyodum ve psikoloji okuycam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşa cevap veriyim diye yazıyorum evet haklısın ortalama 5 yıl okusan yıllık 30 dan 150bin liraya diploma alıcaksın elinde psikoloji diploman olucak olmayacaklara geçersem onlar şunlar:

1-leş gibi bir sosyal çevren olacak

2-dünyaya ve hayata bakışın 1 gram gelişmeyecek çünkü kötü bir özel ünide okuyacaksın

3-işin özü para ile diploma alacaksın

4-mezun olduğunda kimse diplomanı sallamıcak ve baba parası ile takılmaya devam ediceksin

5-çevrendeki insanların içleride senin için gibi boş olucak (kültürel açıdan)

6-mesela çeşmifesat adlı arkadaş felsefe okuyor ya o işte para yok dersin muhtemelen sen felsefede bölüm mü dersin,boğaziçi felsefe ve fizik bölümleri okulun en düşük puanlı bölümlerindendir ancak boğaziçi matematik mezunu hocamın dediğini hiç unutmam fizik ve felsefe okulun en iyi bölümleridir der.Bunun nedeni ne hocalarının ne de öğrencilerinin senin gibi olmamasından kaynaklıdır.

7-düşüncelerin gelişir diye yazıyorum bu hayat eline basit bir diploma almak için 5 yıl verilmeyecek kadar önemlidir.

Not:troll olup olmaması umrumda değil bu kafadaki herkes için geçerli bu yazdıklarım.

• Seni değil paranı seven ''manita''larınnla mutluluklar:D

Ha bi de o çok beğendiğin üniversite de seni değil paranı umursuyor biliyor musun? Para bittiğinde anında şut.

dipnot: trilyoner olsan senin gibi karaktersizle çıkmam beyinsiz herif. Ama çıkanlara ne diyim para aşkından gözleri dönmüş, ya da ıq seviyesi senden daha düşük
  • YGS-LYS magduru kullanıcısına yanıt
    güzel yazmışsın gerçekten de beni neden etiketledin onu anlamadım

bu kafada olan herkes troll amacı taşısın taşımasın benim için trolldür. kendimi yorup laf anlatmam nefesimi harcamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çeşmifesat -- 22 Haziran 2015; 20:37:30 >
  • çeşmifesat Ç kullanıcısına yanıt
    Bende bilmiyorum gör diye heralde
  • büyük ihtimalle bende sülaleni satsan giremeyceğin itünün en iyi mühendisliklerine gircem ama sen genede sat bir dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flow41

büyük ihtimalle bende sülaleni satsan giremeyceğin itünün en iyi mühendisliklerine gircem ama sen genede sat bir dene.

Hayırlı olsun kardeşim
    haketmişsin başarmışsın
    Çok daha iyi yerlere gelirsin inşallah
    lafım senin gibilere değil benim
    siz zeki adamlarsınz ama 350 puan yapan adam gelip ahkam kesmesin
    onların benden bi farkı yok sadece çalıştıkar onlar
    ha yazdıklarında senin gibi bi insana yakışmıyor hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban niye lastik takmamiski seninle ugrastiriyo bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: bigend

Baban niye lastik takmamiski seninle ugrastiriyo bizi

Ne bilim annene sor neden o işi yaparken lastik takmıyo diye

• quote:

Orijinalden alıntı: uskkdky1

quote:

Orijinalden alıntı: bigend

Baban niye lastik takmamiski seninle ugrastiriyo bizi

Ne bilim annene sor neden o işi yaparken lastik takmıyo diye

Iyiki ben takmisimda annenin oyle demesine gerek kalmiyo

• Bu kafayla psikolog olabileceğini zannediyor musun ya da tama pasikolog olursun ama iyi psikolog olamassın benim ailemin durumu yok diye benle dalga geçmek zorunda mısın ya ben ilerde senden daha zengin olursam?

• Zeka fakirisin sanırım. Senin baban leş olana kadar çalışıp arkasından günde 100 küfür yerken seni beslemek ve okutmak için , ben günlük olarak senin yaptıklarından farklı birşey yapmadan senin okuyabileceğin herhangi bir bölümü bedava okuyabilirim.
  • Doğru ya ben bir trole laf anlatmaya çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AtesHırsızı

Zeka fakirisin sanırım. Senin baban leş olana kadar çalışıp arkasından günde 100 küfür yerken seni beslemek ve okutmak için , ben günlük olarak senin yaptıklarından farklı birşey yapmadan senin okuyabileceğin herhangi bir bölümü bedava okuyabilirim.

Lan salak benim babamın okula vereceği 30 binin 2 katını senede harcıyorum ben zaten sen neyin kafasını yaşıyosun

• quote:

quote:

Zeka fakirisin sanırım. Senin baban leş olana kadar çalışıp arkasından günde 100 küfür yerken seni beslemek ve okutmak için , ben günlük olarak senin yaptıklarından farklı birşey yapmadan senin okuyabileceğin herhangi bir bölümü bedava okuyabilirim.

Lan salak benim babamın okula vereceği 30 binin 2 katını senede harcıyorum ben zaten sen neyin kafasını yaşıyosun

Ooooo adamsın zeka fakiri. Dediğim gibi bende çalışmadım ama senin para vererek okuyacağın yerde beleş okuyabiliyorum. Yani şu kadar söyleyim sen zeka farkımızı paranla kapatmaya çalışıyorsun ahfajksdhadsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 23 Haziran 2015; 4:21:12 >

• quote:

quote:

quote:

Ooooo adamsın zeka fakiri. Dediğim gibi bende çalışmadım ama senin para vererek okuyacağın yerde beleş okuyabiliyorum. Yani şu kadar söyleyim sen zeka farkımızı paranla kapatmaya çalışıyorsun ahfajksdhadsa

He canım he çalışmadan ve para vermeden okursun
    ulan einsteinı getir o bile çalışmasan 400 puan yapamaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

He canım he çalışmadan ve para vermeden okursun
    ulan einsteinı getir o bile çalışmasan 400 puan yapamaz

Çalışmadan ygs5de 390 yaptım yani öyle söyleyim sana. ygs3-4 puanları 400 üstü. Einstein'in Türkçesi iyi olmadığı için pek 400 alacağını bende sanmıyorum zeka fakiri. Ayrıca bir fizikçiyi TM'yi çok iyi yapacak biri gibi sunman garip biraz.

• uskkdky1 U kullanıcısına yanıt
    Eeee zekasıyla başarıyı elde edemeyenler paralarıyla elde etmeye çalışırlar üzüldüm bak şimdii :D
  • Fakir edebiyatı yapıpta şurada + kasmaya ve insanlara laf sokmaya çalışmayın. Çok ekstra çalışıp ODTÜ-ITÜ gibi okullarda okuyup daha sonra hiçbir sosyal hayatı ve insan ilişkileri olmadığı için bok gibi kalan, piyasada tutunamayan insanları da biliyoruz. Öyle boş boş konuşmakla olmuyor bu işler. İyi bir üniversite kazanmak zeka işi değil düzenli çalışma işidir bunu da karıştırmayın. Zeka bir yere kadar yardımcı olur üstünü çalışarak sen tamamlarsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flow41

büyük ihtimalle bende sülaleni satsan giremeyceğin itünün en iyi mühendisliklerine gircem ama sen genede sat bir dene.

Hayırlı olsun kardeşim
    haketmişsin başarmışsın
    Çok daha iyi yerlere gelirsin inşallah
    lafım senin gibilere değil benim
    siz zeki adamlarsınz ama 350 puan yapan adam gelip ahkam kesmesin
    onların benden bi farkı yok sadece çalıştıkar onlar
    ha yazdıklarında senin gibi bi insana yakışmıyor hiç

Evet hem calisip hem bi bok yapamayip 300 puanlik adamlar sana ahkam kesmemeli cunku sen her turlu o adamlari tokatliycaksin asla senin meslegine sahip olamiycaklar bunda sonuna kadar haklisin

• quote:

Orijinalden alıntı: JaweL7

quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

quote:

Orijinalden alıntı: mnhreis2

quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

Sen gezip tozarken ben calistim ve tum sulaleni satsan giremeyecegin boun odtu gibi yerlerde okuyacagim

Eee yani girince ne olacak o okullara girmek için eşek gibi çalıştın.Mezun olmak için de üniversitede köpek gibi çalışacaksın.Ben kızlarla viskimi yudumlarken sen okulunu yüksek ortalamayla bitirmek için gece gündüz çalışacaksın.Belki kendini geliştirip çok iyi mühendis olacaksın,iyi paralar kazanacaksın ama sen bunlara sahip olmak için bütün ömrünü harcarken ben hiçbir efor sarfetmeden bunlara sahip olacağım.Aslında üniversite okumama bile gerek yok.Zira babamdan sonra şirketin varisi benim ama maksat makara eğlence olsun diye paramla okuyacağım.PARA VAR HUZUR VAR...

haklısın ne diyeyim ama aradaki 50 iq farkını babanın(kendi emeğin de yok bu parada da neyse) parasıyla kapatamazsın

Öncelikle belirteyim zengin falan değilim. Bilim insanı olmayı hedefliyorum ve bu sene alnımın teriyle de hakettiğimi alacağım inşallah. Lakin hocam sende gereksiz bir ego var. Bir kaç konuda denk geldim yani bu sınavı zeka ölçen bir şey zannetme. Arada 50 iq puanı olduğunu dhdeki mesajlara bakarak anlayamazsın. O adam belki de senden zekidir. Ygs lys yalnızca oturup çalışanın başarabileceği bir sistemdir. Zeka falan olçmez once bunu bi anlayalım..

İşte gerçekten zeki bir insanın yorumu..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.