Siz gecenizi gündüzünüze katıp ders çalıştınız ben gezdim manitalarla takıldım hayatı yaşadım şimdi babam soruyo hukukmu istersin psikolojimi diye ahahhaha hayat bana güzel lan dedim baba paikoloji olsun veririz 30 bin lira yıllık psikolog oluruz ahahha sizde ağlayın burda kaö bine girerim falan diye
ahjsadghsdgsf pek orjinal bir trollük değil ama fena da değil.
uskkdky1U
kullanıcısına yanıt
zengin züppesi tam sana uygun bir tanım herhalde
Peki hangi üniyi düşünüyosun
quote:
Orijinalden alıntı: ben prof.
Dünyanın adaleti işte diyecek başka bir şey yok....
quote:
Orijinalden alıntı: ben prof.
En kalitelisinden ve en sinkafli küfürlerden bir demet ariyor bu Gundi.... Mabad bölgesinde kaşıntı hasıl oldı galiba.
Sen gezip tozarken ben calistim ve tum sulaleni satsan giremeyecegin boun odtu gibi yerlerde okuyacagim
uskkdky1U
kullanıcısına yanıt
Sezercik filminde sezercigin karakacanini acikarttirmayla satın alan totoş bi çocuk vardi "vurcam kırbaci, vurcam kırbacı" diyip duruyordu.işte snn yazini okuyunca aklıma o çocuk değilde karakaçan geldi...
Hayirli olsun. Umarim ilk kendinde terapi denersin. Psikoloji en hayirlisi hakkinda.
ahahahaha sen apartmandan bozma binaya keriz gibi 30bin lira verirken biz harika kampuslu okullara tek kurus vermeden okuyacagiz :))
Keşke bir arkandaki sperme yol verseydin :(
Aynen hep boyle devam..
Keske baban yilda otuz bin lira verip seni okutacagina on lira verip OKEY alsaydi
quote:
Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami
Sen gezip tozarken ben calistim ve tum sulaleni satsan giremeyecegin boun odtu gibi yerlerde okuyacagim
Dünyanın en yerinde cevabı
Hala amacın üni okumak mı olduğunu sanıyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: insurgent
quote:
Kardesim benim cevabim nasildi ona ne diyosun guzeldi de mi
quote:
Orijinalden alıntı: goktugyildirim
quote:
Orijinalden alıntı: insurgent
quote:
Kardesim benim cevabim nasildi ona ne diyosun guzeldi de mi
Ya sorma kardesim acayip güzel
quote:
Orijinalden alıntı: yedimseniygs
ahahahaha sen apartmandan bozma binaya keriz gibi 30bin lira verirken biz harika kampuslu okullara tek kurus vermeden okuyacagiz :))
Apartandan bozma dediğin üniversite sabaattin zaim üniversitesi bak bakalım türkiyede kaç tane öyle kampus var
quote:
Orijinalden alıntı: uskkdky1
quote:
Orijinalden alıntı: yedimseniygs
Apartandan bozma dediğin üniversite sabaattin zaim üniversitesi bak bakalım türkiyede kaç tane öyle kampus var
Alıntıları Göster
zengin tiç* tanımı yapmışsın qnq tebrik eder başarılarının devamını dilerim
quote:
Haksız değilsin bilader hakedip girmişsin ve dediğin hibi varımı yoğumu versem giremem o üniversiteye hakkında hayırlısı olsun
quote:
Bunun üstüne bir sey yazmayin beyler yetmistir :))