evet beyler en çok merak ettiğim şey buydu.dh forumun yoğunluk olarak kullanıcılarının oynadığı serveri merak ettim. herkes oynadığı serveri ve lvlni yazarsa memnun olurum. :Lütfen Ban v.s gibi smileyler kullanmayın:
quote:Orjinalden alıntı: Ice-T evet beyler en çok merak ettiğim şey buydu.dh forumun yoğunluk olarak kullanıcılarının oynadığı serveri merak ettim. herkes oynadığı serveri ve lvlni yazarsa memnun olurum. :Lütfen Ban v.s gibi smileyler kullanmayın: patos
quote:Orjinalden alıntı: AntiPremiuM Gereksiz topic ama söliyim Frkoda oynuyorum lvl 55 %90Şu internet düzelse 60 olucam inş. topic gereksiz olabilir ama öğrenmek için bi topic açtım kardeşim.Ban smileyini kullanmayın dedim ama yine de teşekkürler.
quote:Orjinalden alıntı: Ice-T quote:Orjinalden alıntı: AntiPremiuM Gereksiz topic ama söliyim Frkoda oynuyorum lvl 55 %90Şu internet düzelse 60 olucam inş. topic gereksiz olabilir ama öğrenmek için bi topic açtım kardeşim.Ban smileyini kullanmayın dedim ama yine de teşekkürler. O ban sana deildi ztn TTNETE !!!!!Bİ haltı beceremıolar
diez=63 ve 45,44 xigenon=50 cyper=52 normalde dıez de oynuyorum dıgerlerını aparatıf olsun dıye kastım
quote:Orjinalden alıntı: Ice-T quote:Orjinalden alıntı: Kinaye Myko deimosta oynuyorum. merak ediorum myko serverlerini www.knight-online.com.my
XİGENON BU OYUNUN EN DOLU SERVERİNDE YANİ X TE AÇINN KALABALIK DAHA ZEVKLİ SÜPERR BİR SERVERR YARDIMLAŞMA ÜST DÜZEYDE BANA GÖRE KANDIRMA PEK YOK DİĞER SERVERLERE GÖRE KONUŞUOM TABİİKİ WARDA KOXP DÜPE EN ALT SEVİYEDE