~ TIKLA VİDEO İÇİN ~ Siz hiç bir ahtapotu köpek balığı yerken gördünüz mü? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ahtopotun bir köpek balığını nasıl yuttuğunu seyredin... Akvaryumun içinden köpek balıkları yok olunca görevliler bir gece akvaryumu izlemeye alıyorlar, ve köpek balıklarınının başına gelenleri görüyorlar...
Kücüklüğümde Buna benzer Bir video izlemiştim tarkanın bir filminde adamı atıyorlardı ahtopota ! Gercekten ama Cok zehirli Ahtopotlar köpek balıgı caresiz
quote:Orjinalden alıntı: Psychopath Bird pis katil ahtapot köpekbalığınında bi canı var demi ama Doğal denge kardeşim @ xcarkox : Evet o film klasikti , boyut farkı da var biraz sanki . @ DevilofLife : Evet gerçekle alakası yoktu yakından uzaktan @ kralkobra_kralkobra : Evet böyle davranışları kınıyoruz
kollarinin avantajini kulanmis ilginc bi video ilk defa goruyorum ahtopotun disleri varmi nasil bianda goturmus oyle
quote:Orjinalden alıntı: gael kollarinin avantajini kulanmis ilginc bi video ilk defa goruyorum ahtopotun disleri varmi nasil bianda goturmus oyle Evet kollarıyla iyi kavramış , yılanın beslenme şekline çok benziyor ahtopotunki , yutuyor galiba çiğnemeden .